Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהשאלה מצחיקה היא, אבל נניח ואני רוצה ללכת לאולם תצוגה של יבואן של יצרן כלשהו, סתם כדי להתרשם מהרכבים וללא רצון\יכולת קניית רכב ולא לעשות מבחן דרכים. האם זה אפשרי בכלל? מצטער שוב אם השאלה קצת מוזרה.

עוד דבר הוא, היום ערכתי חיפוש בתא הכפפות וראיתי כמה PSI צריך לשים בצמיגים,

מה שלא הבנתי הוא שהיה כתוב לי שתי שורות שבשתיהן כתוב 160KMH ~ ואז PSI. בשתי השורות האלו יש PSI 38 בכל הצמיגים ובשורה השנייה PSI 32, מה שנכון ויותר הגיוני לסוג רכב זה. מישוה יכול להסביר לי בכל זאת, למה מתכוונים במיוחד עם ה160KM הזה?.

תודה!

פורסם

בוודאי שאפשר,אני ואבא שלי כול שנה מאז אני הייתי בחטיבת ביינים נוסעים לחיפה ואיזור לב המפרץ סתם לשבת ולהתרשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמובן שאפשר לבוא ולהתרשם, למרות שהסוכנויות יוקרה למיניהן (BMW לדוגמה) ממש לא אוהבים שכל בן אדם שני מהרחוב נכנס

אליהן סתם בשביל לשבת באוטו, אולי לפעמים זה בצדק.

בכל מקרה, אם תלך, תביע עיניין ולא תיהיה וולגרי ו"ערס" אין שום בעיה בביקור ואפילו תקבל כוס קפה :lol:

לגבי הלחץ אוויר, הכוונה היא עד למהירות 160 אתה צריך לחץ מסוים, ואם אתה נוסע במהירויות מעל ל-160 צריך לחץ גבוה יותר.

פורסם

חבל לשאול שתי שאלות כל כך שונות באותו אשכול.

1. לטעום חמוצים בסופר אסור, כשאתה קונה עגלה מלאה אף אחד לא יגרש אותך מהסופר אם טעם איזה בוטן לפני שתשקול זיתים.

לגשת לאולם תצוגה ולהתרשם מהמכוניות מותר ואף רצוי!

אני מניח שאם תבוא בגיל 12 עם מראה הילד מיקו מצ'רלי וחצי לאולם של פרארי (יש בארץ?) ותבקש נסיעת מבחן תעוף בבעיטה (גם אם תשאיר את צ'ארלי בתור ערבון)

2. בחו"ל איפה שמותר להגיע למהירויות ממש גבוהות, מומלץ להוסיף 1-1.5 PSI לכל 10 קמ"ש מעל 160 קמ"ש כשאתה נוסע במהירות הזאת לאורך זמן, ובלבד שלא תעבור את הלחץ המקסימלי המותר לצמיג!

פורסם

תיראה היינו בלקסוס,מרצדס,וולוו,יגואר שעולה כ900 אלף,אודי,ולא הייתה שום בעיה.

אני זוכר פעם רכבים כאלה היו נעולים אפילו.

היום הכול פתוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל דווקא אני מתעניין בסתם רשמים על מכוניות עממיות ולא מותגי סלון יוקרה.

הקטע הוא אם לא יעקמו פרצופים ולא יתחילו לנסות למשוך אותי לרמה שיחשבו שאני רוצה לקנות את הרכב, אלא סתם בא לראות אותו ולמשש אותו מבפנים, השאלה היא האם זה "מקובל" גם כשאתה לא בא לחשוב אפילו לקנות אותו.

לגבי הPSI, הבנתי אתכם, תודה רבה.

אני לא בדיוק ארוץ לכל סוכנות כרגע, כן? סתם היה לי חשוב לדעת בכללי.

פורסם

אנחנו פשוט אומרים לסוכן ששואל אם אפשר לעזור,ואת זה כולם שואלים -״לא תודה אנחנו רק מסתכלים״ וזהו הם עוזבים אותנו.

פורסם

הכל תלוי איך אתה בא.

אם אתה מתכוון לבוא כמו בגישה של המשחיתים מאוטומוטור אז סביר להניח שתגורש החוצה.

אבל אם אתה בא עם לבוש מוקפד ובא בגישה של רק להסתכל ולא להרוס, אז אני לא מאמין שיעשו לך בעיות.

גם אם אתה לא קונה, אתה עדין מקבל חויית שירות שנראה תעביר לחבר/דוד/שכן וזה פרמטר שסוכני מכירות צריכים לדעת.

בטיפול האחרון לרכב שלי, עליתי לאולם התצוגה של פולקסוואגן ואפילו זכיתי לקפה חם, אגב זכיתי לפרגון מהמוסכניק שהאוטו מתוחזק

בצורה טובה, אני כמובן נופפתי בעובדה שלמרות גילו הזקן של הרכב (שנה הבאה בר מצווה :lol:) הוא עדין רשום יד ראשונה ועבר אליי מההורים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם תבוא כאדם מתורבת, גם אם תלבש שורט וכפכפים, לא יגרשו אותך. מצד שני, אם אתה חושש אז אתה תמיד יכול לומר שאתה בודק רכבים בשביל קרוב משפחה ואז אני מאמין שפחות יציקו לך בעניין.

פורסם

אני באופן אישי נמנע ככל הניתן מלגשת לסוכנויות רכב רק כדי להסתכל בלי כוונה לקנות, בשביל זה יש את אוטומטור ומעכשיו גם כל שנה בת"א. התערוכה הקרובה תהיה בסוף יולי, ואז ניתן להתרשם מכל היצרנים תוך כמה שעות. ואם כבר, כמה דברים:

1. כמו שכתבו מעליי סוכן מכירות חכם ייתן שירות ויחס טובים לאנשים שהוא יודע שבאים רק להסתכל בלי כוונה לקנות, מתוך כוונה שהם יעבירו את חווית השירות הלאה, קל וחומר בעידן הפורמים היום. עם זאת, איני חושב שיש מקום להעניק נסיעת מבחן לאדם שמצהיר שלא מתכוון לרכוש את הרכב.

2. אני מקנא מאוד באנשים שיש להם זמן לנסוע לסוכנויות רכב "כדי להתרשם", בחיפה למשל יש סוכנויות בצ'ק פוסט ויש גם בתוך העיר, מדובר במרחק נסיעה לא מועט יחסית. גם כשקניתי את הסקודה לפני 4.5 שנים בחרתי מבעוד מועד 3 סוכנויות בלבד שאני אבקר בהם בסדר הבא: כניסה לסוכנות הראשונה ששם יש את הרכב שאני הכי רוצה לקנות, בסוכנות השניה אבקר אך ורק אם בסוכנות הראשונה משהו לא יהיה לטעמי (מחיר, שירות וכ'), ובסוכנות השלישית והאחרונה אבקר במידה וגם בסוכנות השניה משהו ישתבש (גם פה פונקציה של מחיר ושירות וכ'). במקרה שלי קניתי מהסוכנות השניה ולא הספקתי לנסוע לסוכנות השלישית. לא חבל על הזמן והדלק?

ובנימה אישית: בגלישה באינטרנט לפני כשבוע קפצה לאמי פרסומת של צ'מפיון על הסקודה יטי האוטומטית, והתחילה לשאול אותי שאלות על הרכב בסגנון "אולי נלך להתרשם בסוכנות בחיפה, אולי נחליף את הרכב". ביום שישי נסעתי איתה לסופר לקניות השבועיות, ואחרי שהחנתי את הפאביה בחניה הכי מרוחקת שיש ראיתי לא רחוק סקודה יטי שחורה, ולקחתי אותה להתרשם מהרכב מבחוץ. לא חבל על הדלק והזמן לסוכנות? :)

פורסם

נוסעים בחופש פסח,או לוקחים חופש.:wink:

פורסם

מכול האולמות בחיפה ובאזור הכי נודניק היה במיצובישי!

גם כשמאנו לו אנחנו רק מסתכלים,הוא אומר גם הסתכלות זאת התחלה,מה אתם מחפשים ברכב?:evil:

פורסם

yulianx, הוא לא נודניק. הוא עושה את העבודה שלו טוב מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל אם הלקוח אומר מספר פעמים שלא צריך עזרה ואנחנו רק מסתכלים,שיתן חופש,ככה היה בכול האולמות בחיפה ובאזור.

זה התחיל באיזשהו שלב לעצבן.

• תוכן חדש...