Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שאפשר לבוא ולהתרשם, למרות שהסוכנויות יוקרה למיניהן (BMW לדוגמה) ממש לא אוהבים שכל בן אדם שני מהרחוב נכנס

אליהן סתם בשביל לשבת באוטו, אולי לפעמים זה בצדק.

בכל מקרה, אם תלך, תביע עיניין ולא תיהיה וולגרי ו"ערס" אין שום בעיה בביקור ואפילו תקבל כוס קפה :lol:

אני איש מכירות באולם תצוגה של BMW ואין לנו שום בעיה שאנשים ייכנסו, יישבו במכוניות, ייצלמו תמונות וישאלו שאלות, וכל זה בלי כוונה של קניית רכב.

זה קורה לנו כל יום, כמה פעמים. במיוחד בימי שישי וראשון (ימי חופש של עמישראל).

בגלל שזה BMW אז אנחנו מתנשאים? אנחנו משחקים אותה היי-סוסייטי? לא.

כולנו בני אדם. כמו שאמרת, תיכנס, תסביר שאתה רק מסתכל, ויעזבו אותך בשקט. תרצה לשאול שאלות ושיסבירו לך משהו? תשאל חופשי! בשביל זה משלמים לנו.

רק שכשאשר יבוא לקוח שאכן מתעניין ברכישה של רכב, תבין אם יעברו לדבר איתו ויעזבו אותך.

נראה לי לגיטימי, במיוחד אם בתחילת השיחה גם תסביר לנציג שאתה לא מתכוון לקנות ואתה רק מתרשם.

לגבי הקפה? חופשי על הבר. גש למכונת הקפה, קח כוס, ותלחץ על איזה אספרסו ארוך. גם הסוכר חינם.

אחרי שהסברתי את כל זה, חשוב להוסיף שרק לא כדאי שזה יהפוך למנהג. זה לא מכובד. כמובן שאף אחד לא יבעט אותך ואף אחד לא יזמין עליך משטרה כל עוד כל מה שאתה עושה זה מסתכל ומתיישב ברכבים.

יש לנו אדם כזה, שמגיע פעם בשבוע, בלי כל כוונה של רכישה, ופשוט מסתכל על כל הרכבים ומתיישב בהם. אחרי שהוא מסיים הוא מגיע למנהל שלי, אומר לו שהוא סיים את המסדר והכל נראה כמו שצריך. אחר כך הוא מסביר לנו שהוא לא יכול להרשות לעצמו לקנות אוטו כזה ושהוא חוסך כרגע. אחרי זה הוא לוחץ לכולנו את הידיים ואומר לנו יפה שלום. ככה פעם בשבוע.

מישהו אומר לו משהו? מישהו בועט אותו מהמקום? לא. כל עוד הוא לא מפריע ולא עושה נזק, שיהיה לו לבריאות.

בקיצור, רוצה להיכנס לאולם תצוגה ולהתרשם בלי כוונת קנייה? לבריאות.

לגבי השאלה השנייה שלך כבר קיבלת תשובה.

שבוע טוב.

משה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לדעתי לא רק שאתה יכול ורשאי סתם לבחון רכבים באולם תצוגה, אלא אתה גם יכול להזמין נסיעות מבחן אם אתה רוצה.

אלו סוכנויות למכירת רכב ולא מלכ"רים או עמותות צדקה. הם לא עושים לך טובה. הביזנס שלהם הוא למכור רכבים וכמה שיותר אנשים יבואו להתרשם הסיכוי למכור רכבים גדול יותר.

פורסם
אני איש מכירות באולם תצוגה של BMW ואין לנו שום בעיה שאנשים ייכנסו, יישבו במכוניות, ייצלמו תמונות וישאלו שאלות, וכל זה בלי כוונה של קניית רכב.

זה קורה לנו כל יום, כמה פעמים. במיוחד בימי שישי וראשון (ימי חופש של עמישראל).

בגלל שזה BMW אז אנחנו מתנשאים? אנחנו משחקים אותה היי-סוסייטי? לא.

משה.

זאת ממש לא הייתה כוונתי ואני מצטער אם זה מה שהבנת מדברי.

התכוונתי שבגלל שקיים המנהג הזה, אז אנשי המכירות כבר "מסננים" בתת מודע שלהם את האנשים שנכנסים להסתכל.

אני יודע שלפני שנתיים בערך נסעתי עם אבי לאולם ברחוב המסגר, במטרה לראות את ה-535 החדשה (בזמנו) ואולי אפילו לסגור עסקה.

כשנכנסו והתחלנו להסתכל על הרכב במשך כמה דקות אף נציג לא ניגש אלינו, רק כשאנחנו ניגשנו מיוזמתנו לשולחן של אחד הנציגים החלה שיחה.

אני לא מאשים אותם בשירות רע, לדעתי זה נובע אך ורק מכך שעשרות אנשים נכנסים כל יום לאולם בשביל לשבת ברכבי יוקרה.

-רן

פורסם
גם כשמאנו לו אנחנו רק מסתכלים,הוא אומר גם הסתכלות זאת התחלה,מה אתם מחפשים ברכב?:evil:

מתודת מכירה מוכרת. באופן לא מפתיע, אני גם משוכנע שזה עובד לו ואפילו לא רע. מזכיר לי פעם שנכנסתי למדוד משקפי שמש באיזו חנות, ניגשת אלי המוכרת, שמה עלי משקפיים שממש לא היו לטעמי ועוד לפני שהספקתי להגיב היא באה ביציאה "נראים מצויין! תתחדש!!11" ודפקה רייס ללקוח הבא.

מיותר לציין שהמשקפיים ככל הנראה עדיין בחנות. ;)

פורסם

באינפינטי אפילו יתנו לך נסיעת מבחן על המקום.(גם בשורטס וכפכפים) לפחות כך היה ב2010.

וכך צריך,

שבאה אל החנות שלי ילדה בת 10 אני מרשה לה לגעת להתרשם ולשאול אותי כמה שאלות שהיא רוצה (תכישיטים).

ולא משנה כמה היא חופרת או מעצבנת,היא בחנות שלי ונתייחס אליה כאל לקוחה,לא פעם אגב נכנסת האמא אחריה וקונה משהו רק בגלל שאנחנו תמיד נחמדים ועם חיוך על הפנים.

Porsche 944 turbo

פורסם
באינפינטי אפילו יתנו לך נסיעת מבחן על המקום.(גם בשורטס וכפכפים) לפחות כך היה ב2010.

וכך צריך,

שבאה אל החנות שלי ילדה בת 10 אני מרשה לה לגעת להתרשם ולשאול אותי כמה שאלות שהיא רוצה (תכישיטים).

ולא משנה כמה היא חופרת או מעצבנת,היא בחנות שלי ונתייחס אליה כאל לקוחה,לא פעם אגב נכנסת האמא אחריה וקונה משהו רק בגלל שאנחנו תמיד נחמדים ועם חיוך על הפנים.

איפה החנות שלך? אולי נביא את האישה אלייך לתכשיטים :-D

פורסם

במהלך חופשת הפסח העניקו נסיעות מבחן על אופל אסטרה ברלינה בקניון מול הים באילת לכל מי שהיה מעוניין.

אני לא יודע כמה לקוחות פוטנציאלים הם גייסו במהלך החופשה, אבל מדובר במהלך יפה.

אני זכיתי גם לנהיגת מבחן, רק חבל שמי שהיה ברכב זה עובד קבלן שגויס להיות ברכב במשך כל החופשה ולחלק קטלוגים, היה לו רק ידע בסיסי ברכב ורוב השאלות נענו בזה "שנציג יחזור אליי".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...