Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשתף בכדי שתימנעו מהמצב שאני נכנסתי אליו, לחלקם מצב זה ידוע .

הזמנתי תושבות מנוע מאתר באנגליה שאני מזמין ממנו לא מעט, אתר אמין ותמיד אני מאוד מרוצה ממנו .

בכדי להיות נחמדים יותר הם שלחו לי דרך UPS בכדי שיגיע במהרה וכאן התחיל העניין .

חשוב לציין ששלחו לי תושבות מנוע לפני דרך הדואר הרגיל וזה הגיע בלי שום תוספת תשלום .

בUPS אתה קודם כל משלם עמלת שחרור של 170 ועוד כמה שטויות בתוספת 60 ש"ח כלומר 230 ש"ח,

והם מוסיפים מע"מ ועוד כהנה וכהנה .

לא משנה מה אתה מזמין זה סכום שאתה חייב לשלם .

אלא אם אתה מעוניין לנסוע ללוד לשחרר את החבילה ואני בטוח שגם אז הם יגבו תשלום על משהו .

השליח עמד בפתח ביתי עם החבילה ודרש תשלום של 880 ש"ח ושאל איך ייתכן שלא התקשרו ליידע אותי לגבי הסכום ? הם פשוט לא התקשרו !

הם מודעים שאתה עומד במצב לא טוב ככה, אני חייב את החבילה .

באין ברירה שילמתי .

הרגשתי מרומה ורותח בלשון המעטה אבל לא הופתעתי במיוחד, שילמתי ואמרתי להם שקיבלתי שיעור יקר מאוד אבל למדתי .

המסקנה שלי היא לא להזמין לעולם מחו"ל דרך חברות שילוח קרי UPS וחברות מעין אלו הם פשוט שוחטים אותך וזה בלשון מעטה

זה כמו לקנות במזנון של הקולנוע, זה מצב של אין ברירה והם מנצלים אותו נגד הלקוח ללא רחם .

יש להם מיסוי מכס ושחרור משל עצמם והם מדווחים למדינה וזה לא לטובת הלקוח אני בטוח .

בדואר הרגיל גם אם יש מכס יש להם כמה מוקדי שחרור בארץ .

כל מה שיגידו לי לא ישנה את העובדה שהזמנתי לפני חודשיים תושבות מנוע והם הגיעו אליי בלי להוסיף אף לא שקל אחד .

ההצעה שלי זה לפני ששולחים לכם, לוודא שזה בדואר הרגיל .

תאמינו לי זה יחסוך לכם הרבה מאוד עוגמת נפש וכסף ....

פורסם

חברים כולכם טועים!

חברה כמו UPS עובדת על מחירים גבוהים זה נכון, אך מהירות משלוח ושחרור ממכס מאוד מהירים.

אני אדם עם ניסיון של מעל 1000 מוצרים שהזמנתי עד היום יכול להגיד בבירור, דואר ישראל, זה הדבר הכי טוב והכי לא טוב, למה? כי הוא לא צפוי, יכול להיות שהחבילה תגיע ישירות לביתך ולא תצטרך לשלם כלום, ויכול להיות שהיא תעבור דרך "געש" ואז גם יעכבו אותך בין שבועיים לחודש עד שבכלל תדע שהיא תקועה אצלהם, ואז תצטרך לשלם גם להם את כל הסכומים ההזויים, והם אף פעם לא מאמינים לך כמה המוצר עלה ואתה צריך 1001 הוכחות כאילו אתה איזה גנב.

בUPS, DHL TNT וכו' התשלום ידוע מראש, אתה עושה את החישוב מראש ומבין שיש עליך לשלם את הדברים הללו, אגב אם תשים לב חוץ מ170 ש"ח שזה עמלת עמילות מכס, כל השאר זה דברים שהמדינה לוקחת ולא קשורים אליהם.

אז אם אתה צריך חבילה דחוף, מה עדיף? לשלוח דרך שילוח מהיר לשלם יותר אבל לדעת שגג שבוע זה אצלך? או לקחת את הסיכון לשלוח דרך הדואר, ואם זה יעצור איפושהוא תקבל את זה עוד חודש וגם תשלם את העמלה הגבוהה?

מנסיון, כשזה חשוב אני בוחר בDHL, השירות שלהם מהיר וטוב יותר מניסיוני, ויש לי מספר לקוח גם אצלהם וגם בUPS, את כל המשלוחים שאני עושה מחו"ל אני אומר לשולח שלא יחייב אותי במשלוח ונותן לו את מספר הלקוח שלי, ככה מחייבים אותי בסכום המדוייק של המשלוח ובנוסף עמילות המכס יורדת מ170 ש"ח ל30 ש"ח כשזה משלוחי איסוף.

לשאלות נוספות אני כאן.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אני לא טועה, וזה מהסיבה הפשוטה שנשלח אליי דרך DHL כלי נגינה מסויים שעולה לא מעט וידוע שאין מיסים על הכלי נגינה הזה רק מע"מ ובכל זאת הם מצאו להכניס מיסים .

ושילמתי סכום לא מבוטל של אלפים ...

לאחרונה הזמנתי דרך הדואר הרגיל כי דאגתי להקפיד, ושוב זה היה כלי נגינה בסכום של 3000 דולר ושילמתי 250 ש"ח מיסים וזהו .

אז כל מי שיש לו עודף כסף ובא לו להעשיר את החברות האלו שלוקחים מאיתנו ככה שיבושם לו .

אני אעשה כל מה שניתן בכדי לא להזמין מהם . הסיבה היחידה שזה קרה לי שוב הפעם, זה היה שהמוכר רצה לצ'פר אותי בכדי שיגיע לי יותר מהר ושלח לי דרך UPS והתוודעתי לזה רק אחרי שזה נשלח כבר .

והסיבה שלא ביקשתי ממנו שישלח לי בדואר הרגיל כי תמיד הוא שלח לי דרך הדואר הרגיל ..

וגם אם אני צריך לשחרר חבילה מהמכס בחיפה נכון זה לא נעים כלל והיחס מחפיר אבל בשורה התחתונה קובע מה שאני משלם .

ואת מי שמעניין האתר אז הנה קישור זה חלקים להונדה

http://www.lingshondaparts.com/

פורסם

שי אני לא אתווכח איתך, אתה לא צודק וזהו.

אסור להם לגבות ממך מיסים לא נכונים, ואם שילמת על חבילה של 3000 דולר רק 250 ש"ח, אז במילים אחרות גנבת מהמדינה, לא שילמת את המיסים שהיית אמור לשלם.

אז או שתמחק את הראייה המפלילה הזו או שתסתכן בלשבת בכלא, כפי שידוע לך אי תשלום מע"מ למדינה מקביל לגניבה, עונש מאסר.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אין מה להתווכח אתה צודק במידה מסויימת .

ולגבי ה250 ש"ח ששילמתי זה ששחרר במכס וכתב את הסכום הזה הוא צריך להיענש . אני באתי לדואר ושילמתי מה שביקשו ממני .

ולגבי שלקחו ממני אובר מיסים זאת האמת לצערי, ואולי הייתי צריך לתבוע אותם אין לי זמן ולא רצון לזה .

יש המון עוולות במדינה הזאת ונקווה שיבוא יום ןהדברים ישתנו ויהיו יותר הוגנים לכל הצדדים .

פורסם

גם עם חברות כמו dhl ups וכו ניתן להתמקח על מחירי הדיחרור שלהם וכדומה.

אני בזמנו שיחררתי בשליש מחיר ממה שביקשו בהתחלה.

פורסם

יצאת פראייר רציני...

הם עקצו אותך, הייתה צריך להגיד להם שאתה לא מוכן לקבל את החבילה ושיחזירו אותה לשולח ואז הייתה רואה איך המחיר פתאום יורד.

פורסם

זה חלק מהבעיה במדינה הזאת שצריך להתווכח לאיים ואז אתה מקבל מחיר הוגן .

זה עצוב בעיניי, למה לא לקבל את מה שצריך באופן הוגן בלי כל הסביב שיש פה במדינה ?

אני נדפק לא מעט בגלל שאני לא מתווכח אבל זה ואני .

לא מתחבר לוויכוחים ואיומים .

אז מה שנותר לי לעשות זה לעשות את הדברים בדרך שנראית לי נכונה קרי לוודא מאתיים פעם כשאני מזמין זה נשלח דרך הדואר הרגיל .

ואגב עם פדאקס היו לי חוויות ממש טובות גם מבחינת המחיר לדעתי הם הכי מומלצים .

• תוכן חדש...