Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רופמן - שמור על עצמך, ואל תעיר לאף אחד ברמזור (אלא אם פנסי הבלימה שלו שרופים, את זה אנשים מוכנים לשמוע).

בשביל זה יש לי נגמש אמריקאי חבוט וישן:evil:

צריך דעת למי להעיר.

יצא לי להתקל במשוגעים.

פעם אחת אחד טיפש, לא יודע מאיפה הוא צץ ומה הוא רצה, אני חזרתי אחרי שאכלתי בחוץ עם חבר, שבע ועייף, והטיפש נצמד ומצפצף, התעצבני והרמתי לו יד בעצבים, הוא התעצבן עוד יותר, וחסם אותי (הוא לא חסם טוב וחבל שכך), ורץ אליי לאוטו, איך שהתקרב נתתי פול גז והוא נשאר עומד באמצע הכביש כמו מסכן. (חבל שהוא לא חסם יותר טוב, היה מעניין לראות קוואליר מועכת כנף של מאזדה 3:twisted:).

על פלאפון באמצע הנהיגה גם אני מתעצבן, כי אנשים נוהגים כאילו הם בעולם אחר.

פורסם

ואם אפשר? זה אומר שצריך?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי ברכב רדיו דיסק מובנה עם דיבורית בלוטוס, דבר נוח חבל על הזמן! אני מדבר עם אנשים ושומע אותם דרך קומפוננטים וסאב בסטריאו, ועונה לשיחה מהרדיו דיסק, מומלץ וכבר לא כזה יקר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם לי. זה באמת נוח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יש לי ברכב רדיו דיסק מובנה עם דיבורית בלוטוס, דבר נוח חבל על הזמן! אני מדבר עם אנשים ושומע אותם דרך קומפוננטים וסאב בסטריאו, ועונה לשיחה מהרדיו דיסק, מומלץ וכבר לא כזה יקר.

גם אצלי באלפיין.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
כי כולם שמים ז*ן על החוק, קנסות, והמשטרה. אבל שחוטפים דוח בוכים כמו ילדות קטנות עם קוקיות. בשנה האחרונה אולי 20 פעמים כמעט נכנסו בי בגלל שהנהג מסמס או נוסע 20 כי הוא בטלפון ולא רואה מה קורה בכביש.לדעתי עם הקנס יהיה 5000 עדיין ימשיכו , אבל לפחות יכאב לזבלים האלו יותר.

מאוד התחברתי לדבריך.

אבל כנראה שאני אשאר עם התחושה של אני פשוט לא מבין למההההההההההה...

אולי האפקט הטוב זה לא גובה הקנס אלא הגביה.

שלם תוך 5 ימים שאם לא כן ישלל רישיונך אלא אם תודיע על כוונתך להישפט ולהוכיח את חפותך. היה והסתבר שנשפטת לריק, נמצאת אשם ובזבזת זמן יקר, הקנס ישולש ויחזור לשלב ממנו ניתן. אולי כך. אבל זה לא מציאותי.

פורסם
מה זה משנה עם או בלי דיבורית?, החלק המסוכן הוא החיוג עצמו.

לגבי היכולת לדבר להחזיק מכשיר סלולארי ביד,תעשו לי טובה,אם אתה לא יכול לעשות את שנהם במקביל,עדיף שלא תעלה על הכביש מלחתחילה.

זה שאתה משוכנע שאתה יכול לא אומר שאני משוכנע שאתה יכול.

אילו היית שחקן בודד בכביש פרטי משלך, ניחא ואז בכלל מצדי תעשה מה שאתה רוצה, אבל בבקשה ממך כשאני נוהג לידך, אנא אל תחזיק טלפון ביד, כי אמנם יש לך בטחון, אבל אני לא באמת מאמין לך שתוכל להשתלט במצב חירום כשטלפון בידך.

פורסם

ערב אחד נסעתי עם מדים למשמר אזרחי

מימיני בחורה 20+ מדברת בטלפון חופשי בזמן נהיגה (כביש 1 בירידה מראשון לת"א).

הייתי עם הרכב שלי והתחלתי לסמן לה, צפצופים הבהובים והיא לא שמה לב למשך דקה בערך (עאלק לא משפיע על נהיגה).

כשהיא שמה לב סוף סוף וראתה את המדים, הטלפון שלה עף באוויר והיא הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח.

שמעתי על לא מעט מקרים של כמעט תאונה בגלל סלולאריים, גם אצלי בשכונה, לא אחת במהלך חצייה כביש במעבר חצייה אנשים לוחצים על הגז עם הטלפון ביד כשבדרך מתעלמים ממני ומתמרור עצור.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

המחלה הנוראית ביותר היא התכתבות - מיילים ומיסרונים. אנשים אפילו לא מביטים בכביש. זה כבר לא עניין של ריכוז...

נהגתי עכשיו אחר מכונית רפאים, עברה מסלולים בלי מודעות לכלי הרכב שלצידה ומאחוריה. בעצירה לשבריר שניה במקביל אליה הנהג היה תקוע במבט כלפי מטה, מתכתב...

בהמשך שוב נתקלתי בו והוא המשיך בשלו...תוך כדי תנועה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

shayy, ראיתי בדיוק אחד כזה אתמול. ולא על איזה רכב יוקרה, אלא פורד פוקוס. הוא היה מזגזג כמו שיכור בין הנתיבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...