Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו כאן נהג בפיאסטה הרובוטית החדשה ?

קראתי עכשיו לעומק מבחן שלה בוואלה ,נראה די מבטיח

השאלה אם מישהו נהג בה כאן בפועל ?

כי לפעמים אני מוצא את המבחנים האלו שלא תמיד משקפים את המציאות

כשאני הולך ומבצע נסיעת מבחן .

**חבל שגרסת ה 1.0 לא תגיע לארץ :cry:

פורסם

מדריך קצר איך לא ליפול בפח . קודם תנהג על הרכב בעצמך . אחר כך אם אהבת את תגובת הגיר הרובוטי , שנקרא אצלנו בארץ "אוטומטי" , אז תזמין את הרכב .אני לא נהגתי עדיין על הפיאסטה החדשה .מקווה שהגיר הרובוטי הזה לא מתנהג כמו של הטויוטה קורולה לשעבר , או פגיו 107 ויש עוד דוגמאות .תבדוק את המזגן בעומס ואת תפוקת הקרור שלו .אצלי בינתיים מקרר לא רע , ואני גר באילת {מדובר ב-2013 ידני 1250}. ההילוכים בידני עוברים קל וחלק מלבד ההילוך האחורי ,ש לעיתים רחוקות קופץ לניוטראל בנסיעה אחורנית .אל תצפה לחיסכון בדלק .העיסקה נשמעת מפתה: 1600 "אוטומטי "במחיר לא רע .רק על תשכח , לבדוק במעמד קבלת הרכב את הצבע עם "זכוכית מגדלת" למציאת פגמים ושריטות , נוזלים אם חסר {שמן מנוע , נוזל קרור ועוד...} חתכים בצמיגים ,התאמת הרשיונות לרכב ועוד... בקיצור רכב משומש למשל אתה יודע מה אתה קונה, לאחר שראית ובדקת אותו. רכב חדש צריך קצת מזל . מעבירים על שמך את הרכב כמו שהוא בלי שתראה אותו אפילו , לאחר ששילמת את כל הכסף .אם גילית משהוא במעמד המסירה אז מפתים אותך בכל מיני אביזרים וטיפולים . ואם לא גילית כלום ורק אחר כך שמת לב אז ...תחשוב לבד ! מזל כבר אמרתי ? בהצלחה !

פורסם

אבא שלי ביצע עליה נסיעת מבחן ונהנה (עד כמה שלא-חובב רכב יכול להנות). הוא היה מבסוט מתפקוד הגיר, אבל כמובן ההתנסות שלו אינה תחליף לנסיעת מבחן שלך עצמך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין לקחת ברצינות את כול כתבי הרכב . הם מספרים לך כיצד הם התרשמו מהרכב אבל לא מספרים לך את הבעיות שיש עם הרכב.

קחו לדוגמה את סיטרואן , פיגו 307 בעיות גיר. ועוד מקרים.

לגבי הגיר הרובוטי של פורד אני יודע שהרבה מאוד לא מרוצים ויש לו בעיות . כך שאם אתה לוקח אוטו בליסינג זה לא מעניין אותך אבל במידה ואתה קונה פרטי תחשוב שוב ובדוק מה הבעיות של הגיר הרובוטי בפורד. לכולם אני מזכיר את הגיר הרובוטי של טויוטה שהרכבים אם אותו גיר היה קשה למכור אותם ואפילו היבואן הפסיק ליבא אותם למה ???

פורסם

זה שהגיר של טויטה היה מחורבן לא אומר שהגיר של פורד מחורבן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הגיר של פורד שונה מהגיר של הטויוטה, כיוון שהוא כפול מצמדים. הוא הרבה יותר טוב ונעים וגם חוסך דלק.

אני מקווה מאוד שזה מההתרשמות האישית שלך עם הרכב שברשותך , אחרת אין לזה כל שחר . עדיף שהרכב יעבור קצת בין חברות ליסינג או השכרה וכאלה , כדי שהנקודות התורפה יחשפו ורק אז להחליט במה הוא טוב ובמה לא {כמו ה-I20 למשל} .

פורסם

נכון שאין מה להשוות בין הגיר של טויוטה לאומת הגיר של פורד בטכנולוגיה . אבל ראה כיצד לגיר של פולסווגן יש בעיות .

נכון שאין מספיק נסיון בארץ עם הגיר של פורד. מעניין מה יקרה לאחר 40 אלף קילומטר . בכלל הייתי שמח עם מישהו שנוהג באוטו כזה שיש לו גיר רובוטי של פורד היה מעלה רשמיים. לידיד שלי יש פורד פוקוס חדשה עם הגיר הרובוטי והוא לא מרוצה הוא משווה אותו מול הגיר של פולסווגן וטוען שהגיר של פולסווגן יותר חלק בהעברות .

פורסם

הגיר של הפורד נמצא גם בדגמי וולוו השונים. הוא פחות טוב מה-dsg של פולקסווגן, אבל אין מה להשוות אותו לאלה של טויוטה פיג׳ו וכו׳.

פורסם

הגיר מצויין, יכולות להיות שיהוקים ורעידות לעיתים רחוקות כמו בכל גיר כפול מצמדים.

אני חייב לאמר שאני נוהג גל פוקוס "משופרת" שהחליפו בה מצמדים, והגיר פשוט משי, שום רעידות שום גיהוקים, החלפות מהירות כברק. כנראה שהיבואן בארץ לא ממהר להחליף מצמדים כי זה כנראה לא איזה ריקול או משהו של היצרן.

לא נהגתי עם הפיאסטה הרובוטית, אבל יש לנו אחת אוט' מבציר 2012, ואני חייב לאמר שאם ההבדלים בין שתי הפיאסטות, דומים להבדלים בין שתי הפוקוסים (2012 רובוטית, ו2009 אוט'), אז מדובר בשני כלי רכב אחרים לחלוטין מבחינת ביצועים.

אם הגיר זהה בין הפוקוב לפיאסטה, אז הוא כבר לא כ"כ חדש ונצבר עליו מספיק נסיון. אתה מגובה גם באחריות אז מה יכול להיות?

סע,תרגיש, תבדוק. אם מתאים לך אז לך על זה.

אני חייב לאמר גם כי אני מצפה שיהיה הבדל עצום בצריכת הדלק בפיאסטה הרובוטית ביחס לקודמת שממש לא חסכונית יותר מידי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
הגיר מצויין, יכולות להיות שיהוקים ורעידות לעיתים רחוקות כמו בכל גיר כפול מצמדים.

אני חייב לאמר שאני נוהג גל פוקוס "משופרת" שהחליפו בה מצמדים, והגיר פשוט משי, שום רעידות שום גיהוקים, החלפות מהירות כברק. כנראה שהיבואן בארץ לא ממהר להחליף מצמדים כי זה כנראה לא איזה ריקול או משהו של היצרן.

לא נהגתי עם הפיאסטה הרובוטית, אבל יש לנו אחת אוט' מבציר 2012, ואני חייב לאמר שאם ההבדלים בין שתי הפיאסטות, דומים להבדלים בין שתי הפוקוסים (2012 רובוטית, ו2009 אוט'), אז מדובר בשני כלי רכב אחרים לחלוטין מבחינת ביצועים.

אם הגיר זהה בין הפוקוב לפיאסטה, אז הוא כבר לא כ"כ חדש ונצבר עליו מספיק נסיון. אתה מגובה גם באחריות אז מה יכול להיות?

סע,תרגיש, תבדוק. אם מתאים לך אז לך על זה.

אני חייב לאמר גם כי אני מצפה שיהיה הבדל עצום בצריכת הדלק בפיאסטה הרובוטית ביחס לקודמת שממש לא חסכונית יותר מידי.

מעניין לדעת לאחר כמה קילומטרים החליפו את המצמדים ומדוע.

• תוכן חדש...