Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאת מצרים נוסח אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאנו לנו לטייל שוב, כמה עקרבים וכמה שהחליטו להגיע עם הפילגש, הפעם בחלקו הקצת יותר מדברי של הארץ.

כמו תמיד היה נהדר :)

תמונות להתרשמותכם.

חג שמח !

1.jpg

3.jpg

4 (1).jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

!AWDSOME

פורסם

1. הפונטו השחורה יפהפייה.

2. חבל ששמים יותר דגש על מכירת ה- 500 (מלאי, הנחות) ופחות על הפונטו, משום שלדעתי היא היפה והפרקטית מבין הדגמים שמציע היצרן.

3. שמתי לב שאתה בעקביות נוסע רק עם ה- DRL למרות שבישראל זה בניגוד לחוק במקום להדליק את כל האורות - זה רק מראה שאתה חושב מחוץ לקופסא בניגוד לרבים אחרים, ונותן למערכת - DRL לעשות את העבודה שלה תרתי משמע.

4. ראיתי את האלבום המלא כבר אתמול בפייסבוק, אכן תמונות יפות ויפה מאוד לראות שאתם מגובשים.

5. סמל"ת עושה עבודה מצויינת במיוחד מאז 2009.

6. הפורשה לא ממש קשורה...

חג שמח!

פורסם

תמונות נהדרות!

איך אני מת להיות באחד מהטיולים האלו...

רק להקדים תרופה למכה, ה-GT3 השחורה אינה RS 4.0, אלא GT3 רגילה עם פסים סטייל ה-RS 4.0.

למעשה, ישנה GT3 RS 4.0 אחת בארץ, צבע לבן.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

רכבים יפים, אני גם מאוד אוהב את הפונטו על פני ה500, חבל שהיא פחות נפוצה.

הפורש, מה הן קשורות? עשיתם מבחן מול האבארט? :wink:

פורסם

נראה שהיה כיף :)

ל500 יש את היופי שלה..

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מעלה מכמש.. אחלה דרך שבעולם! רק צריך להיזהר מהבני דודים לפעמים...

תמיד צריך להזהר שם.

דרך מדברית מאוד יפה ומאתגרת,

רכבים יפים.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש קשר ל911 שנוסעת הרבה פעמים בכביש אלון?? אני פאקינג גומר כל פעם שאני מסתכל החוצה מהאקסנט ורואה אותה לוקחת עוד סיבוב על הצד...

• תוכן חדש...