Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שיעצת לו זה טיפה (הרבה) להוריד מעצמך בשביל שבנאדם עשה לך רע לדעתי זה יותר כואב (גם מבחינת אגו ) מאשר לשלם כסף :)

אחרי הכל גם המחיר לא היה נוראי יותר התעצבנתי על הזמן שהוא משך אותי והפסדתי עבודה..

אבל מה זה משנה היום אף אחד לא הגון, עכשיו שאני רגוע אני מעדיף פשוט להמשיך הלאה ולהמליץ לאנשים לא ללכת אליו

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

**** צנזרתי את עצמי****

פספסת את כוונת המשורר,אם חשבת שאני מתכוון לבוא במטרת התנצלות מצדך כדי לקבל זיכוי - אתה טועה.

פשוט התכוונתי לבוא עם מסכה אחת, ואם לא הולך? להחליף למסכה אחרת זה הכל.

פורסם

למי ששאל לגבי מוסכים טובים בראשון אז רובם מרוכזים באיזור התעשייה הישן ששם יש מוסכים ותיקים ומנסיון אמינים בחלקם הגדול.מהכרות אישית בעבר הייתי מתרחק מסוחרים ומוסכים שנמצאים בסחרוב,אליהו איתן והסביבה.

פורסם

אני מכיר את שי , מזה מכיר , מישהו קנה ממנו רכב ובאתי איתו ופגשנו את שי קצת. החלפנו מילים, דווקא הצטייר כבן אדם נחמד

אבל מסכת השקרים של אוטו שי מוכרת ובמיוחד כאן בפורום, חבל שמלחתכילה הלכת לשם.

Miata ND2

פורסם

קראתי לא מעט דברים על אוטו שי ואנשים שנכוו.

אני בחיים לא מתקרב לשם.

שיהיה לך חג שמח ולהבא אל תקנה ממקומות לפני שאתה מתייעץ כאן

Opel Adam S 2017

פורסם

תפעל כמו שאתה חושב לנכון, החברות האלה עושים עלינו כסף.

ביקרתי לפני חצי שנה בקוברה מערכות בראשון לציון, היו לי חיישנים מקדימה ומאחורה ובתוך האוטו יש רק נורות של החיישנים האחוריים.

המכסה של הנורות בפנים היה שבור אז שאלתי אם יש משהו לעשות עם זה, הם אמרו כן בטח נביא לך מכסה חדש. 5 דקות אחרי זה אומרים שאין אפשרות, שהמכסה בא קומפלקט עם חיישנים. סבבה סיכמנו שהם מחליפים רק את החיישנים האחוריים ושמים מכסה חדש. שאלתי אותו אם החיישנים יהיו באותו צבע של הרכב הוא אמר כן בטח...

התחילו את העבודה מפרקים את החיישנים, מכניסים חדשים קורעים כבלים, הוא סיים את העבודה אני מתקרב לאוטו והחיישנים ממש בולטים, הם בצבע כחול כהה והרכב בכלל כחול מטאלי וזה מה זה לא נראה... אמרתי לו זה לא הולך תחזיר את החיישנים הקודמים, הוא התחיל להתעצבן וזה אחרי כך קובע לי את המחיר שאני צריך לשלם על עבודה שלא ביקשתי שיעשה בכלל. מה זה מעניין אותי שהוא עבד סתם זה לא מה שביקשתי... הוא גם שבר את המכסה שהיה שבור גם ככה ושרט לי את הדשבורד וקבע לי מחיר עם מע"מ אחר כך מסתבר שזה בלי מע"מ. התקשרתי למשרד הראשי שלהם, אמרתי להם ככה וככה רימו אותי פה מבקשים כסף על עבודה שלא הייתה צריכה להתבצע בכלל והגיעו איתי לפשרה, ויטפלו בסניף הזה.

תעמוד על שלך.

פורסם

להבא אם אתה מחפש מוסך לעבודת פחחות טובה גש למוסך דלתא באזה״ת הישן. יש להם מבנה מרשים ושלט שאי אפשר לפספס. השירות בהתאם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
תפעל כמו שאתה חושב לנכון, החברות האלה עושים עלינו כסף.

ביקרתי לפני חצי שנה בקוברה מערכות בראשון לציון, היו לי חיישנים מקדימה ומאחורה ובתוך האוטו יש רק נורות של החיישנים האחוריים.

המכסה של הנורות בפנים היה שבור אז שאלתי אם יש משהו לעשות עם זה, הם אמרו כן בטח נביא לך מכסה חדש. 5 דקות אחרי זה אומרים שאין אפשרות, שהמכסה בא קומפלקט עם חיישנים. סבבה סיכמנו שהם מחליפים רק את החיישנים האחוריים ושמים מכסה חדש. שאלתי אותו אם החיישנים יהיו באותו צבע של הרכב הוא אמר כן בטח...

התחילו את העבודה מפרקים את החיישנים, מכניסים חדשים קורעים כבלים, הוא סיים את העבודה אני מתקרב לאוטו והחיישנים ממש בולטים, הם בצבע כחול כהה והרכב בכלל כחול מטאלי וזה מה זה לא נראה... אמרתי לו זה לא הולך תחזיר את החיישנים הקודמים, הוא התחיל להתעצבן וזה אחרי כך קובע לי את המחיר שאני צריך לשלם על עבודה שלא ביקשתי שיעשה בכלל. מה זה מעניין אותי שהוא עבד סתם זה לא מה שביקשתי... הוא גם שבר את המכסה שהיה שבור גם ככה ושרט לי את הדשבורד וקבע לי מחיר עם מע"מ אחר כך מסתבר שזה בלי מע"מ. התקשרתי למשרד הראשי שלהם, אמרתי להם ככה וככה רימו אותי פה מבקשים כסף על עבודה שלא הייתה צריכה להתבצע בכלל והגיעו איתי לפשרה, ויטפלו בסניף הזה.

תעמוד על שלך.

תמיד הם עושים תקטע עם המע"מ זה משגע אותי, אומרים לך מחיר סופי ואחרי זה אומרים שזה לא כולל מע"מ...

פורסם

בעל מוסך לא מסתובב עם מחשבון בראש, הוא יודע שעל טיפול X הוא לוקח Y כסף.

חישוב המע"מ נעשה אחר כך מאחר וכסף זה אינו הולך לכיס המוסך והסכום משתנה בהתאם לעלות הטיפול (הרי מדובר באחוזים).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בעל עסק שנותן הצעת מחיר ללקוח פרטי חייב לתת לו הצעת מחיר כוללת מע"מ.

ואם כבר,לרוב אני שואל כולל מע"מ או לא.

שלא יסתובב עם מחשבון בראש,שישתמש במחשבון של הסמארט פון שלו - או לחילופין יגיד לא כולל מע"מ.

פורסם
בעל מוסך לא מסתובב עם מחשבון בראש, הוא יודע שעל טיפול X הוא לוקח Y כסף.

חישוב המע"מ נעשה אחר כך מאחר וכסף זה אינו הולך לכיס המוסך והסכום משתנה בהתאם לעלות הטיפול (הרי מדובר באחוזים).

הוא לא צריך להגיד לי את הסכום אחרי מע"מ רק שיגיד שזה 1500+מע"מ ולא 1500..

בעל עסק שנותן הצעת מחיר ללקוח פרטי חייב לתת לו הצעת מחיר כוללת מע"מ.

ואם כבר,לרוב אני שואל כולל מע"מ או לא.

שלא יסתובב עם מחשבון בראש,שישתמש במחשבון של הסמארט פון שלו - או לחילופין יגיד לא כולל מע"מ.

צודק.

• תוכן חדש...