Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוכחות אין לי עדים יש לי אבל הם עובדים אצלו אז כניראה שגם עדים אין לי

סוף מעשה במחשבה תחילה.

אני מבין שאתה נסער, אבל יכולת לספר את הסיפור שלך קצת אחרת. עם תוצאה יותר מוצלחת.

אם אתה עדיין בסוג של פוזיציה מולו ואתה צריך יעוץ, תוכל לקבל את זה כאן בפורום.

באיזה בעיה מולו אתה נמצא כעת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה נשמע שאתה צעיר ועדיין לא מבין איך העניינים הללו עובדים, אני מכיר טוב את סוג האנשים הללו.

מדובר בעבריין צעצוע שקרוב לוודאי מחזיק בעורך-דין על-בסיס קבוע (ריטיינר), קרוב לוודאי שעומדות לחובתו מספר הרשעות (מדיונים שהוא לא טרח להתייצב אליהם) כמו גם מספר תיקים בהוצאה לפועל.

אני אחסוך לך את ה-700 ש"ח התייעצות אצל עורך-דין, מה שאתה חושב שאולי תקבל במשפט, תשכח מזה, גם אם יהיה משפט וגם אם תזכה במשפט אתה לא תראה מזה שקל, אתה רק תפסיד כסף על שכר טירחה של עו"ד וזמן על דיונים שהוא לא יתייצב אליהם.

תחתוך את ההפסדים שלך כשהם עוד קטנים ותנתק מגע.

חשבתי לדבר עם עורך דין שטיפל לאמא שלי בכמה דברים ולהגיד לו את הסיפור ולשאול אם יש קייס, אם אין אז נוותר ואם יש אז שיקבל אחוזים ממה שיוצא במשפט..

אני במקומך הייתי הולך ל"עורך דין" שירצה לדבר איתו גם בצד :)

יקר..

יש דרכים יפות לפתור דברים כאלה, אבל זה יעלה לי באזהרה אז אני אמנע מלרשום את זה כאן

כצריך אז צריך אה ?, אם רק הייתי קצת יותר מעורבב..

בדרכים הללו אכן ניתן לפתור עניינים כאלו, אבל צריך להיות אדם יותר מחוספס ממה שפותח השירשור נראה, כמו כן צריך להכיר כמה אנשים, לא מומלץ לאנשים לקפוץ מעל הפופיק בהתעסקות עם אנשים אחרים.

מי שהולך להתייעץ (או חושב ללכת להתייעץ) עם עורך-דין, הוא לא האדם שיוכל לפתור סכסוכים "בדרכים היפות".

אני מחוספס יותר ממה שנירא באשכול, אבל אם אפשר להוציא מימנו כסף בתביעה אז עדיף..

אם לא אז ננסה למצוא פיתרון יותר אפקטיבי.. או שפשוט נמשיך הלאה..

פורסם

אני הייתי במצב כמו שלך בסוגיה מול אדם רגיל, לא בעל "עסק".

עברה תקופה,נותנים לאדם לשכוח מי אתה ועל מה הוא רב אתך... ואז? אז מזכירים לו על מה אתה רב איתו.

לא נשמע שיצאת בנזק כלכלי כל כך גדול,אז אני במקומך מוותר על העניין.

אגב,הייתי מנסה שוב להכנס לאוטו -שי ולדבר עם אותו בעל המקום שדיבר אתך וללבן את העניינים.

פורסם
אני קורא את השרשורי מוסך האלו וכל פעם מבין מחדש, למה עדיף להתרחק מאותם מוסכים מפוקפקים שנותרו אי שם במעמקי איזורי התעשיה הנטושים.

אם כבר הזכרתה את זה, איפה יש מוסך נורמלייי [לא מורשה] בראשון לציון??????

בסוף כולם מיתגלים כנוכלים איפה יש צדיק בסדום ???

פורסם

לפעמים דווקא המוסכים הנטושים האלו הם בעלי אוזן קשבת.

ולפותח השרשור,אני במקומך לא הייתי ישר פונה ל ר' אלא הייתי פונה אל א' ואומר לו שזה לא כל כך בסדר. לרוב שבן אדם מבין שאתה יודע משהו ולא קופץ עם המידע הזה מעל הפופיק אלא פשוט רוצה פיצוי- זה עובד.

פורסם
לפעמים דווקא המוסכים הנטושים האלו הם בעלי אוזן קשבת.

ולפותח השרשור,אני במקומך לא הייתי ישר פונה ל ר' אלא הייתי פונה אל א' ואומר לו שזה לא כל כך בסדר. לרוב שבן אדם מבין שאתה יודע משהו ולא קופץ עם המידע הזה מעל הפופיק אלא פשוט רוצה פיצוי- זה עובד.

א' זה מי ששלח אותי לר' בסך הכל..

ופיצוי ביקשתי משי לא מר'

פורסם

בגלל 1500 ש"ח עם או בלי מע"מ לא שווה אפילו להטריד עו"ד. קח הכל באיזי תרגע ותלמד לקח חשוב. שיחסית לא עלה לך הרבה.

פורסם

דבר עם שי עצמו שוב אחרי החג.

אני? אני קצת חריג אני הייתי עושה הכל הפוך.

שולח לו הודעת SMS

"שלום שי,חג שמח לך ולבני משפחתך אשמח אם תצור אתי קשר ותעדכן אותי מתי אפשר לבוא לדבר וללבן את האי נעימות שנוצרה בינינו, ***"

פורסם
דבר עם שי עצמו שוב אחרי החג.

אני? אני קצת חריג אני הייתי עושה הכל הפוך.

שולח לו הודעת SMS

"שלום שי,חג שמח לך ולבני משפחתך אשמח אם תצור אתי קשר ותעדכן אותי מתי אפשר לבוא לדבר וללבן את האי נעימות שנוצרה בינינו, ***"

חחחחח לא ניראלי שזה מה שאני יעשה אבל תודה..

פיצוי אני לא יראה מימנו בדרך חוקית אז אני פשוט יעבור הלאה, הוא הורס לעצמו את המוניטין..

למרות שאני חושב שיש לי סיכוי להוציא מימנו הרבה יותר מהתיקון בתביעה אבל עדין..

פורסם

סיפור כואב ומעצבן!!

אז ככה לדעתי אני חושב שאם אמרת שיש לך עו''ד להתייעץ איתו ללא תשלום (כי הוא מכיר את אמא שלך) אז תעשה את זה אין לך מה להפסיד. כי אין מה לעשות במדינה שלנו הכל הולך לפי חוק וזה מה שיקבע בסוף. ואם העו''ד יגיד לך אין לך מה לעשות כאן אם אין לך עדים אז באמת שאין לי מה להגיד לך כי לא שווה לך יותר להסתבך על שטויות..

חג שמח ובהצלחה!!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

עזוב את העניין של התיקון,לא יצאת בנזק נוראי.

סגור את הפינה הזאת, תעשה מה שייעצתי לך אתה לא תפסיד.

מכיוון שרכשת ממנו את הרכב- הרצון שלו הוא לשמר לקוח.

לפעמים האחרי המלוח הרבה יותר קל להרגיש מתוק, נסה לדבר אתו שוב.

פורסם

אגב, אחריי שהכל היה נסגר הייתי אומר לו שלא ירחם עליי - ה' ברא גם אותך וגם אותו עם 2 ידיים ו2 רגליים.

אני קצת לא מאמין באלוהים, והוא לא באמת ריחם עליי אתה יודע.. סתם עוד אחד שחושב שהוא גיבור עד שמישהו אומר לו "בוא"..

פורסם

אגב, אחריי שהכל היה נסגר הייתי אומר לו שלא ירחם עליי - ה' ברא גם אותך וגם אותו עם 2 ידיים ו2 רגליים.

מה שיעצת לו זה טיפה (הרבה) להוריד מעצמך בשביל שבנאדם עשה לך רע לדעתי זה יותר כואב (גם מבחינת אגו ) מאשר לשלם כסף :)

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

הפוך גוטה הפוך, זה רק מראה שלא כל אחד שמאיים בבוקסים שמקמטים פנים אתה לוקח רציני מדי...

למען האמת? הייתי שומר את אלמנט ההפתעה לעצמי :evil: ,כאשר אני מתחיל ברגל ימין של.. "בוא ננסה להסתדר" ומשם? אם לא מצליח להסתדר דואג לסדר.

תנסה קודם כל לדאוג לאינטרס שלך ולקבל כסף בחזרה, יש לנסות בדרכי שלום.

אגב,מה שהצעתי לך לא כל כך להנמיך את האגו כמו שזה נראה לך.

אתה סך הכל מבקש לדבר אתו וללבן את העניין.

• תוכן חדש...