Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח להעביר תמונות מהפלאפון המעפן שלי,

הרכב חונה בירושלים בתלפיות כבר יותר משנה, שמו אתמול פתק על הרכב שאם לא יזיזו את הרכב בתוך 14 יום, הוא יגרר ויהפוך לפחית.

האוטו לא מוזנח בכלל!

נראה יפה וממש לא גרוטאה, אני לא מבין למה יש עליו פתק כזה, לא מפריע לתנועה, עומד במקום חניה מסודר.

קצת מאובק ועם פנצ'ר בגלגל אחד.

לא מובן לי העניין הזה.

אשמח אם מישהו יאתר את בעל הרכב לאמר לו שיזיז אותו כמה מטרים שלא יעלימו לו אותו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הרכב חייב להיות עם ביטוח וטסט בתוקף כדי לעמוד איפה שהוא עומד. העירייה צודקת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפקח יש גישה למחשב של משרד הרישוי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מספיק מסוף משטרתי כדי לדעת אם הרכב בטסט, מכאן אפשר לדעת אם יש ביטוח כי ברגע שאין טסט, הביטוח לא תקף.

ולגבי הרכב, יש לנו מרצדס E2XX ישנה במצב מעולה שחונה בחנייה אצלנו כבר למעלה משנה, חוץ מקצת קורי עכביש ואבק היא במצב טיפ טופ, אין מכות חנייה לא כלום.

הסיפור סביב הבעלים הוא שהבעלים נחטף\נקבר בחולות אשדוד ע''י עבריינים :lol:.\

אולי הסיפור דומה לגבי הוולוו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

זה דיי מרגיז, הרי הרכב לא עם חלונות שבורים ודלתות עקומות שאתה אומר, אוקיי זה באמת מיפגע, איזה ילד או חתול או כלב יכול להיפצע. מה דינו של כל רכב שעומד בחנייה מעל איקס זמן להיות פחית קולה? הנה אני, הרכב שלי, הגיר מחליק, אין לי כסף לתקן, הפקדתי הרשיונות, נו אז? אם זה יקח יותר משנה הרכב יהפוך להיות פחית על ידי הערייה? הרכב לא נראה מוזנח בכלל. אם ירצו אעביר אותו כל שבוע מחנייה מול בית מספר 38 לחניה מול בית מספר 37

זה המשחק?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בעקרון, כדי שלעירייה תהיה זכות לגרור רכב (עד כמה שאני יודע) הוא צריך לסבול או משמשות מנופצות או מגלגלים מפונצ'רים. שמור על אלו ולא אמורה להיות בעיה.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
ולגבי הרכב, יש לנו מרצדס E2XX ישנה במצב מעולה שחונה בחנייה אצלנו כבר למעלה משנה, חוץ מקצת קורי עכביש ואבק היא במצב טיפ טופ, אין מכות חנייה לא כלום.

הסיפור סביב הבעלים הוא שהבעלים נחטף\נקבר בחולות אשדוד ע''י עבריינים :lol:.\

אולי הסיפור דומה לגבי הוולוו.

אם לא מוצאים את הבעלים, מישהו חייב לפתוח את תא המטען...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא בטוח, במרצדס התא אטום היטב. זה לא אלפא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אם לא מוצאים את הבעלים, מישהו חייב לפתוח את תא המטען...

זאת שכונה די מכובדת בעיר, אנשים לא נוטים להזיק לרכוש של אחרים (לפחות לא שאפשר לראות):lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא משנה יש טסט, אין טסט. לא משנה אם שמשות שבורות או שלמות. לא משנה אם הרכב נראה טוב או לא.

רכב החונה ברשות רבים (כלומר לא בחניה פרטית) ללא תזוזה לתקופה העולה על 60 יום - רשאית העיריה לפנות אותו, כמובן עם מתן התראה 14 יום מראש.

8א. (א) הושאר רכב ברשות הרבים במקום אחד במשך תקופה העולה על ששים ימים, רשאית הרשות המוסמכת להורות על גרירתו מהמקום.

(ב) לא תשתמש הרשות המוסמכת בסמכותה כאמור בסעיף קטן (א), אלא לאחר שדרשה מבעל הרכב לפנותו תוך תקופה שתקבע בדרישה, והודיעה לו כי אם לא יעשה כן בכוונתה לגרור את הרכב ולהעמידו במקום שיפורט בהודעה.

(ג) הודעה כאמור בסעיף קטן (ב) תודבק על הרכב במקום הנראה לעין ותישלח בדואר רשום לבעל הרשום של הרכב, אם ניתן לזהותו, לפחות ארבעה עשר ימים לפני הגרירה.

פורסם

שים לב רק, שהזזה של כמה מטרים לא מספיקה.

אם הרכב חנה ליד בית מספר 17, והזזת 5 מטר קדימה, זה עדיין ליד בית מספר 17, כלומר מבחינת העריה אותו מקום.

צריך להזיז אותו כך שיחנה ליד בית מספר 19 או 21.

• תוכן חדש...