רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
בסרטון הזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1244160 הבחור נוסע בפאנטום על כבישי הארץ,הוא אומר שיש יבוא והיא עולה 4.5 מליון,יש יבוא של הפאנטום לפה באמת? אם כן,איפה אפשר לטפל בה? במוסכי BMW?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כמו שכתבתי בכותרת: איפה נמצא אולם התצוגה של תע"ר?ומה אפשר לקנות ובכמה?
הודעה אחרונה מאת leo69, -
שלום אני מעוניין ליבא לארץ 2 מכוניות פונטיאק PONTIAC GTO-2005 PONTIAC SOLTICE 2006 האם מותר להכניס לארץ מכונית פונטיאק מדגם GTO שהיא 450 כוחות סוס משופרת ומאובזרת מאוד? שני הרכבים הינם רכבים מאוד משופרים שחלקם מהשיפורים אסורים בהרבה מדינות אבל לא ידוע לי אם אסור בארץ גם כן. מה עלות המכס על כך ? מאיזה שנה מותר ליבא רכב יד שניה לארץ? מה אחוז מיסוי היבוא על רכב אמרקאי? השיפורים שנעשו ב GTO אסורים גם בארה"ב האם עליי לדווח למכס ולמשרד הרישויי על אותם שינויים מיותר לציין שהרכבים האלה נקנו בשביל הכיף הואיל ואני אספן כפיתי של רכבים אמרקאיים רצויים מהירים ובעלי עוצמה וכל מי שמבין קצת יודע מה GTO שווה
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
מישהו מכיר את האתר הזה ? http://www.evalbum.com יש שם יותר מ-1500 מכוניות שהוסבו לעבודה עם מנוע חשמלי במקום בנזין, יש שם הכל מהכל... אופנועים, אופניים, מכוניות ישנות, מכוניות אספנות, מכוניות חדשות... כאלה שיש להן טווח נסיעה של 200 מייל וכאלה עם 30 מייל, כאלה שמסוגלות להגיע ל-160 קמ"ש וכאלה שבקושי מגיעות ל-70... ההליך נראה לי מעניין וגם נשמע דיי הגיוני וחסכוני במידה ובוחרים רכב נכון להמרה, רכיבים מתאים וראש שקלט מספיק מיידע... כאן תוכלו לראות הליך המרה שלם מהרגע הראשון ועד שהרכב עבר אישור וטסט, עכשיו הבחור נוסע לו בכיף עם הרכב וחוסך כסף... http://www.kiwiev.com אני לא כל כך אהבתי את הבחירה של הרכב, זה בעצם רכב חסר כל ערך ומאד מיושן... הרכב הנכון לדעתי זה…
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 2 תגובות
- 732 צפיות
הסרטון החדש שלי על הגלאי - BEL 990i יצא אחלה פרסומת ל"בל", למרות שהמכשיר כבר נמכר ואני עם ולנטיין... בסרטון, ה"בל" מול מולטנובות עמוד וניידת וכן מול לייזר. הכל כרגיל בחי! רק למי שמעוניין, מצ"ב תזכור/אוסף הסרטונים שלי לנושא זה: ולנטיין 1 נגד בל 990 - VALENTINE 1 vs. BEL 990i משולש ההגנה נגד מכמונות - VALENTINE1 + GPS (iGO) + *001 ולנטיין 1 מגלה מולטנובה על ניידת V1 detects a Multanova 6F גילוי מצלמות רמזור ומולטנובה בעזרת GPS ותוכנת iGO
הודעה אחרונה מאת atoo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
עלתה היום בוואלה http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1182214 שווה קריאה... נ.ב למען ההגינות הרכב שייך לחבר קרוב.
הודעה אחרונה מאת neon turtle, -
-
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ללא ספק היצירתיות שוברת שיאים לינק
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, יש בבעלותי מה שנקרא לפחות בישראל Mazda Lantis 323 שנת 1998, שנראה בערך ככה: מה שלא עשיתי אני לא מוצא את הרכב בשם הזה באתר מחו"ל, והבנתי שלא קוראם לרכב הזה באותו שם בחוץ לארץ, אם כך, איך קוראים לו בדיוק? תודה...
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1250946 ולעיקר החדשות : את הקליאו ישרת מנוע בנפח 2.0 ליטר המפיק 197 כ"ס (7,250 סל"ד) ו-21.9 קג"מ (5,550 סל"ד). תיבת 6 הילוכים ידנית מאיצה את הסופר מיני החמה תוך 6.9 שניות ל-100 קמ"ש ועד 215 קמ"ש מרביים. אופיר רוני\כוח-סוס וכל בעלי ה172 - תנו בראש
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת אם קיים מועדון רנו בכללי, או מגאן בפרט. מחיפושים שערכתי פה ובגוגל ראיתי שיש משהו של קליאו ספורט אך לא מצאתי קישור. אשמח לשמוע על מועדונים שקיימים הקשורים לרנו. ואם מישהו ירים את הכפפה ויפתח מועדון מגאן (אם אין כזה עדיין) אז בכלל יהיה טוב. פורים שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
פרטים על mazda
מאת mps3- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר לקבל בבקשה פירוט טכני של מאזדה 3 MPS?
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על מכוניתי ארבעה צמיגי Uniroyal שנרכשו לפני שנה באוטו-דיפו. אחד מהם נפל קורבן למסמר שחרט גם את חלקו הפנימי והפך אותו לבלתי שמיש. טלפון לאוטודיפו גילה שהזוגיות בינם לבין Uniroyal איננה עוד, ואין להשיג את הצמיג הזה שם. מי היבואן של המותג הזה כעת, אם ישנו כזה בכלל?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. עם רישיון רכב פרטי (B) הבנתי שמותר לנסוע על טרקטורון, מה הם ההגבלות? גם עשיתי חיפוש וזה תחום די אפור כי לחלק מהטרקטורונים הישנים יש היתר לכביש ובחדשים זה רק היתר מעבר לשטח דרך הכביש או לפי סמ"ק בכלל? אודה להבהרה בנושא. יום טוב ופורים שמח.
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
:-Phttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521155,00.html
הודעה אחרונה מאת avi333, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 856 צפיות
פרטים על היונדאי גנסיס החדשה שתצא בקרוב נראה טוב מחליפת הקופה?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
יש לי סוויפט וזה הולך ככה D D3 2 L עכשיו היום אמרתי לעצמי בוא נראה מזה עושה כל המספרים האלה ( לא ממש מבין בזה ) אז עמדתי ברמזור שמתי על L ופתחתי , נדהמתי עד כמה האוטו פותח הרבה יותר מהר ככה עכשיו שהגעתי בערך ל 6 אלף סל"ד העברתי ל2 וגם פה האוטו מאיץ הרבה יותר מהר בקיצור משכתי הילוכים ככה השאלה שלי היא כזאת האם זה הורס את הגיר ככה ? ו2 הצריכת דלק עולה בהרבה ככה? חשוב לציין שאני עושה את זה פעם ב , לא על בסיס קבוע כמובן או במילים אחרות בשביל לחיצות תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת danniel, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 708 צפיות
אני מעוניין לקנות מכונית..אני לא מבין גדול במכוניות אבל די התעניינתי בסמראט משנת 2004..אבל אין כ"כ מידע על המכונית מישהו יכול לעזור לי..תודה
הודעה אחרונה מאת כריס, -
התקשרתי לאולם תצוגה ונאמר לי שיש דגם ידני לקורולה. מחיר כמה שקלים פחות מ 116K, 4כריות וללא ESP. גם הונדה התחילו להביא גיר ידני לדגם 4 דלתות... 127K. (גיר 6 הילוכים). אופיר
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
כמו מפרט טכני מחיר האם הוא יבוא אישי או שהוא משווק בארץ ומה התנאים של חברות הביטוח בקשר ליבוא אישי תודה ד"א אני לא מתכנן לקנות את הרכב אני ממש רחוק מזה מבחינה כספית
הודעה אחרונה מאת BeN_VW, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מתוך הכתבה : הצעת חוק של גלעד ארדן, הקוראת לשלול לצמיתות רישיונם של נהגים שביצעו שלוש עבירות תנועה חמורות, אושרה היום (ג') בוועדת הכלכלה. ארדן: "מי שמעוניין לעבור על החוק שייקח בחשבון את ההשלכות" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3514817,00.html לטעמי חוק מעולה ... מי שנוהג כחוק ורגוע לא צריך לפחד משום חוק... כמו שמי שלא גונב רוצח ואונס צריך לפחד מהחוקים האלה... יוריד מהכביש הרבה נהגים מסטולים, מפגרים, צעירים שחושבים שהם מינימום שומאכר, נהגי מוניות שנוהגים 15 שעות ביום על הכביש ועוד ועוד... הבעיה הגדולה היא מה עושים עם 40 אלף איש שנוהגים בלי רישיון או בשלילה?
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
בכנסת שלנו יושבים אנשים מטומטמים - פשוט ביזיון! לא מספיק התאונות שיש כבר בדרכים רוצים להוסיף לנו עוד? עכשיו כל הקטנועים האיטיים יכנסו לכביש המהיר והפרשי המהירויות שם יגדלו עוד יותר, ואחרי זה מתפלאים למה יש תאונות! http://motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MGFM&pn6Vq=E
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם חבר שלי יש לו סובארו wrx של אבא שלו. הוא נכנס לסיבוב והרים בלם יד פעם ראשונה הוא הרים. הוא רוצה לדעת מה יוכול לאיות הנזק לרכב ועים זה פעם ראשונה חייב שהיה נזק?
הודעה אחרונה מאת wazars3, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום,ראשית ערכתי חיפוש ומצאתי רק על צופר לא תקין בגולף 2001. אז ככה:הלכתי לתקן את האזעקה בגולף שלי סגרתי עם בעל המקום על 300 שח סכום סביר בהחלט. מכיוון שהייתה בעייה במוח או משהו כזה.האזעקה תוקנה הכל טוב ןיפה הכל עובד סוגר חלונות הכל טוב. הבעייה שהוא הוציא את הצופר ואמר לי שהצופר שרוף,וגם נתן לי להריח ואכן היה ריח של שרוף.לטענתו צופר כזה חדש עולה 300 שח אבל הוא מוכן לעשות לי הנחה ל 200 שח. שאלתי כמה עולה צופר כזה? הוא אומר שזה בעייה לשים אחר כי לגולפים יש צופר מיוחד עם data' משהו כזה לא ככ הבנתי. והאם יש מקום שמוכר צופר חלופי? כי כבר כל העסק מתחיל להיות יקר,והייתי יכול לקנות ב 500 שח כבר אזעקה חדשה. תודה רבה לכל העונים,אם מישהו מכיר מקום שמוכר צופר חלופי לגולף …
הודעה אחרונה מאת bennnn, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הרבה פעמים אני נוסע בלילה הביתה אחרי העבודה דרך הכביש מהיר. אתם יודעים איך זה כשכל הכביש פנוי קשה לעמוד בפיתוי לא לתת פול גז, אבל הבעיה שאני לא יודע איפה ממוקמות המכמונות מהירות. קיצור מה שאני עושה זה למצוא איזה מישהו שנוסע הרבה מעל המותר נותן לו לעבור כמה מאות מטרים לפניי ואז מגביר מהירות אבל שומר על המרחק. מה דעתכם על שיטה זו, יעיל ? חשבתי שאם יש מצלמה אז אני ייראה את הפלש ויהיה לי זמן להוריד מהירות, אז עד כמה חזק הפלש והאם אני באמת יראה אותו?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
לאחר מספר שיחות עם יבואני דנלופ, הצלחנו לארגן ייבוא מסודר של צמיגים מסוג דנלופ דירזה Z1: http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Dunlop&tireModel=Direzza+Sport+Z1 הצמיגים הנ"ל הם צמיגים חדשים ברמה גבוהה מאוד, הם מתחרים עם Yokohama ADVAN Neova (הצמיגים של האיוו - הרמה שלפני הסמי סליקס), Bridgestone Potenza RE-01R (צמיג פנטסטי וסופר4 ספורטיבי), ועוד צמיגים אחרים. הצמיג הזה הינו בעל TW 200 ככה שהוא נכנס לקטגוריה של צמיגי כביש רגילים ואמור להיות בעל אחיזה זהה או טובה יותר מצמיגים סופר ספורטיביים כמו ה F1 והפאלקן אזניס. ניתן לראות כמה הוא טוב במבחן שנערך לפני מספר חודשים: http://www.tirerack.com/tires/tests/testDisplay.jsp?ttid=100 במ…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 2 תגובות
- 824 צפיות
כשבדקתי בטבלאות את ההבדלים בצריכת הדלק בין ידני לאוטו' ב- (B4 (2.0 על פי היצרן הדגם האוטו צורך 12 ק"מ/ליטר והידני 11.6 ק"מ/ליטר?, הידני בזבזני יותר?! מה שמצאתי זה שיחס העברה סופי לאוטו' ברביעי 0.694 לעומת 0.825 להילוך 5 בידני. זה מסביר את הבדלי צריכת הדלק לטובת האוטו'. מוזר בכל אופן שעל הנייר האוטומט חסכוני יותר מגיר ידני.
הודעה אחרונה מאת top444, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם ישנו הבדל בנתון צריכת הדלק אם משתמשים בסוגים שונים של דלק לדוגמה בנזין 95 מול בנזין 98? תודה
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה להזמין את הוקס הזה מאיביי,הוא טוב יותר מהווקסים הנמכרים בארץ? אם יש למישהו המלצה על ווקס, המכיל אחוז גבוה של קראנובה מוזמן להגיד. הוקס הזה יתן ברק חזק לרכב?מאזדה 3 2005,מטאלי. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PRO-W-41YELLOW-PASTE-WAX-100-PURE-CARNAUBA_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247QQcategoryZ50450QQihZ011QQitemZ320057193523QQrdZ1QQsspagenameZWD1V
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, בשבועיים האחרונים אני מוטרד מדו"ח שקיבלתי לפני בערך חודשיים וחצי. הסיפור הוא כזה- קבלתי את הדו"ח(ובבקשה תחסכו ממני את ה-"מגיע לך", "טוב מאוד שקבלת את הדו"ח" וכדומה כי תאמינו או לא באמת שזאת לא כ''כ היתה אשמתי והתמרור לא היה כ''כ ברור(תמרור עצור) אך השלמתי עם זה וזה לא העניין), לאחר כמה ימים הבאתי את הדו"ח לחבר שאמר לי שקרוב משפחה שלו שוטר תנועה והוא יוכל לבטל/להמיר את הדו"ח לאזהרה עקב כך שזהו הדו"ח הראשון שלי (אני נהג חדש- חצי שנה +- בעל רשיון). ועכשיו לעניין- עברו כבר חודשיים מאז שמסרתי לבנאדם את הדו"ח ואני רוצה להיות בטוח במאת האחוזים שהדו"ח אכן בוטל/הומר לאזהרה כי אני מפחד לקבל כפל קנס או לא יודע מהן ההשלכות הכרוכות בזה.. הבנאדם מבטיח לי שהכל מבוטל והכל…
הודעה אחרונה מאת KobiF, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום להלן פרטי הרכב שברשותי : צרן רכב : דייהטסו דגם רכב : שרייד תת דגם : cs 16v שנת יצור :1993 נפח מנוע :1300 תיבת הילוכים :אוטומטי יד :5 קילומטראז :120 אלף מזגן : תקין הבעיה היא שכאשר אני במצב drive והרכב בעצירה,כל הרכב מתחיל לרעוד,וכשאני משלב לניוטרל או פארקינג זה עובר. האם זוהי בכלל בעיה?? הרי כשאני במצב עצירה מוחלטת במצב דרייב תיבת ההילוכים לא צריכה להיות מנותקת?(כמו שדוחפים את הקלאץ עד הסוף). ככל הנראה זה לא מתנתק בצורה מוחלטת כי הרכב אכן רועד,וכאשר הרכב קר הוא גם עלול להכבות מרעידות אלו. ועוד בעיה קטנה היא שלפעמים בעת נסיעה יש ריח של דלק האם יכולה להיות בעיה באגזוז? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 945 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אריה שאג
- ArikB
- וולברין
- david3692
- Be roo
- במבליק
- hans
- Renaultrap
- ofer-1973
- Itzik-b
- SlowRide
- David32