רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 845 צפיות
עכשיו (4:40) קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524251,00.html מה אתם אומרים? אני אומר שזוהי דלת לעוד מאתיים כמוה...
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב לחברי קארספורום, אני עוקב אחר הפורום הנ"ל די הרבה זמן ואין ספק שזהו פורום של מקצוענים. כקטן אל מול גדולים אני פונה אליכם: ברשותי הרכב המוזכר בכותרת. הרכב הנ"ל ליווה אותי משך 8 השנים האחרונות ועקב עבודה חדשה באזור מרוחק ממקום מגורי נאלצתי לרכוש רכב חדש ועלי לוותר עליו. הדרך הקלה תהיה לשלוח אותו לגריטה תמורת 3,000 ש"ח (יצרתי קשר עם המשרד לאיכות הסביבה והם אמרו שהתהליך יתחיל בינואר 2009). הרכב נוסע. לא אוכל שמן ולא שותה מים. הרכב הנ"ל די נדיר בישראל (לטוב ולרע). במידה ואחד מכם יהיה מעוניין בו - הנכם מוזמנים לראות איך הוא נראה ומהם פרטי ההתקשרות עמי בקישור הבא: http://www.lootski.co.il/my_opel.html בברכה, ברק נ.ב - ב…
הודעה אחרונה מאת lingling, -
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
מצאתי בלוג שמסביר על פתרונות אופשור - offshore אפשר להשיג המון עם הפתרונות האלה "הקלות" במיסוי חוקיות נבדק עם העורך דין שלי בקיצור כמו שאנחנו יודעים אנחנו משלמים המון על מיסוי בעת קניית רכב ואביזרים יש פתרונות כנסו http://israeloffshore.6x.to
הודעה אחרונה מאת alanisds, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראשית, אני מציינת שלא מדובר בי אלא בחברה שלי אז את כל נושא ה-"למה היא נסעה ככה" אין צורך לציין כי דאגתי להבהיר לה שהיא עשתה שטות גדולה והבהרתי לה את ההשלכות במקרה של תאונה. העניין הולך כך: הבחורה חשבה שאבא שלה שילם את אגרת חידוש הרישיון שלה לפני חצי שנה (מה שלמעשה לא קרה), ונעצרה לבדיקת רישיונות שבה נודע לשוטר שהיא נוסעת בלי רישיון בתוקף (פג תוקפו של הרישיון לפני כחצי שנה). תאריך הזימון למשפט לא ידוע לי (בערך בעוד כחודש לפי מה שהבנתי), יש מספר טלפון של עו"ד טוב אבל אני שואלת עד כמה הולכים לנקנק אותה? אם אפשר יהיה להתחשב בעובדה שזה נעשה בתום לב, אני אשמח אם תוכלו לתת לי את טווח העונשים שהיא עלולה לקבל (פשוט שאני אדע למה להכין אותה). תודה רבה …
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המשטרה תשמח לעזרתכם במציאת השוטר שנעדר מבית המשפט אז אם מישהו רוצה יחסים טובים עם משטרת התנועה , זה הזמן ל"התלקק" אליהם , ולעזור להם למצוא את השוטר שנעדר
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביטלתי פוליסה היום (עקב מכירת הרכב) וכולה עבר חודשיים מאז התחיל הביטוח, שלחתי את הביטוח חובה וכל שאר הטפסים שביקשו כמה זמן בדרך כלל לוקח לקבל תצ'ק בדואר?
הודעה אחרונה מאת סטלן על הזמן, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האוטו שלי בלי טסט כבר חודשיים. לא יצא לי לעשות כי הייתי חודש אחד באוסטרליה וחודש שני בשלילה. עכשיו אני רוצה לעשות טסט לאוטו (האגרה כבר שולמה מזמן) הבנתי שצריך ללכת למשרד הרישוי להוציא רשיון נהיגה זמני. השאלה שלי היא לכמה זמן אני יקבל כי אני צריך לסדר כמה דברים באוטו לפני הטסט. תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קראתי על טויוטה קורולה החדשה ואומרים שהמינוס שלה זה הגיר הרובוטי, מהו גיר רובוטי? מה השוני שלו מגיר טיפטרוניק? אלכס
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חדש בעניין..
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שבת שלום לכולם ,בא לי רעיון של לנסות ולנצל את הפוטנציאל שיש לאבא שלי מוסך ולהרוויח גם קצת (ולא מעבודה שחורה) אלה חשבתי יותר בכיוון של מכירת דברים אז חשבתי על מחזיקי מפתחות עם סמל של מכוניות אני חושב זה יהיה סבבה רק שלא מצאתי מאיפה אני יכול להשיג כזה דבר אני צריך כמובן כמות גדולה לא בודד אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח
הודעה אחרונה מאת ofers, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בשביל שלכתבי הרכב לא יהיה מה לחדש הנה כל התמונות והפרטים של הרכב. 1.הכל אלומיניום. 2. מנוע 4.2 Jaguar AJ-V8 engine, developing 300bhp 3. New Jaguar Sequential Shift 6-speed automatic transmission system incorporates steering wheel-mounted paddles for manual gear changes 4. Reaches 60mph from standstill in 5.9 seconds and completes quarter mile sprint in 14.4 seconds - less than half a second off the pace of the previous 400bhp supercharged mode 5.משקל 1595 ק"ג
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
-
- 1 תגובות
- 768 צפיות
שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להביא לי מידע על נהיגה מתקדמת איפה יש ומה העלויות אני גר באזור ת"א תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 2 תגובות
- 884 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, מישהו יכול להצביע על מידע או להסביר בקצרה? עוד מעט יהיה לי רכב חדש. סוכן ביטוח אמר שצריך מסמכים על 4 (או 5?) שנים אחרונות שנהגתי כדי להוזיל את מחיר הביטוח. בלי מסמכים כאלה - המחיר יהיה גבוה - קרוב ל 6000 שקל. אבל על כל שנה בלי תאונה - הורדה של כ 10 אחוז ממחיר הזה, כך שהמחיר יכול להגיע כמעט לחצי מזה... היה לי רכב של חברה פחות משנתיים וכן הייתה תאונה שם - למרות שלא אני הייתי אשם. אז מה אתם אומרים על שני הנושאים האלה - האם זה נכון? תודה.
הודעה אחרונה מאת vhof, -
זה היה יום שישי רגיל, יצאנו עם חברים לשבת במקום הקבוע, בחניון של מרכז במודיעין, כל אחד בא עם האוטו של אבא\אמא, הערב התחיל טוב, צחקנו השתוללנו נהנינו.. לא היה חסר כלום, באמת כלום. היה מהנה, חשבתי שזה יהיה ערב מצוין שאני יחזור הביתה וייחל לעוד ערבים כאלו עם צחוקים, בנות והכל עד אותו רגע, שקטע את הערב ושלח את כולנו לישון עם חומר רב למחשבה. חבר שלי רצה שאני יבוא איתו לסיבוב קצר, רק בשביל להראות לי את המנוע החזק של מאזדה 6 שנת 2008 ולעשות פוזות על צעירים במקום. אכן מנוע חזק, הוא התחיל את הנסיעה בחניון, נסענו די מהר, המרחק בחניון הצפוץ היה 200 מטר לכל היותר, האוטו האיץ במהירות, עד שהגענו לפנייה. הוא רצה לקחת את הפנייה, התחיל ללחוץ על הברקסים, אבל זה לא היה מספיק... המהי…
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בהמשך לידיעה הזו והשרשור אשר התפתח בעקבותיו, התקבלה הוראת נוהל מס' 85 מאגף הרכב במשרד התחבורה. בדיקה ורישום החלפת מנוע כללי 1. הנהלת משרד התחבורה החליטה לאפשר למכוני הרישוי לאשר החלפת מנועים שפורקו מרכב אחר וזאת בנוסף לאישור החלפת מנועים מיבוא(שמכוני הרישוי רשאים החלפתם עוד משנת 1999) ובתנאי שהמנוע המורכב ברכב זהה למנוע שפורק ממנו בנפח, תוצרת, הספק וסוג הדלק. 2. בהתאם להוראה זו ניתן לאשר החלפת מנועים מיובאים(חדשים ומשומשים) שיש לגביהם רשומון יבוא, וכן מנועים משומשים שפורקו מרכב אחר. 3. אישור החלפת מנוע יינתן בעת המבחן התקופתי ו/או בכל עת שבעל הרכב יפנה למכון הרישוי. 4. השינוי יבוצא רק ע"י בוחנים שקיבלו היתר בכתב מאת אגף הרכב לאחר שסיימו השת…
הודעה אחרונה מאת מנחם פ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב - אז סוף טוב הכל טוב. ההחלטה לעבור ל15 הוחלטה כבר ממזמן, אחת הסיבות שהסקסו נקנתה ולא ה 106 הוא עניין המעבר באישור לובינסקי. אז אחרי הצבע שנעשה, הגיע תור הנעליים. אחרי חיפוש נרחב, נמצא הסט המתאים (תודה זוהר). בסלקציה שלי היו 3 סוגי ג'אנטים: 1. C3 PACK 2. דור ראשון 406 3. XSI 306 מאוד חשוב לי היה למצוא ג'אנטים שניתן במקרה הצורך למצוא סט נוסף. בכל מקרה לאחר קניית הג'אנטים פניתי לצמיגיות. לאחר הרבה בירורים לגבי המשלוח של יוקו הוא סוף סוף הגיע (תאריך הצמיגים 0208) היום הורכבו יוקו SDRIVE לאחר המתנה של חודש וחצי. ואני יכול רק להגיד שאני מאוד מרוצה שחיכיתי ולא הלכתי על הטויו היותר ישנים. נפנק בכמה תמונות. כמו כן ניתן לה…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
שטיפה במכונה
מאת lebron9- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קראתי את הת'רדס שהיו כאן בנוגע לנזק ששטיפה במכונה עושה לאורך זמן, לכן הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים מכון שטיפה(בתוך תחנה/מכון שטיפה בלבד, לא משנה מה), אשר אתם כן סומכים עליו והולכים אליו באופן קבוע. אחד כזה שאת הולכים אליו בקביעות ושאפשר לסמוך עליו בנושא. האם יש דבר כזה בכלל? אשמח לשמוע הצעות בנוגע לאיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת lebron9, -
- 2 תגובות
- 863 צפיות
אני מעוניין כנראה לקנות רכב במסלול הייבוא אישי בחודשים הקרובים. קראתי לפני כמה שבועות כאן, שבקרוב תהיה רפורמה בכל הנושא. אבל מאז, רק החמירו את החוקים. האם, באמת תהיה רפורמה שתהפוך את העניין למשתלם יותר? במידה וכן, מתי הרפורמה תיכנס לפעול?
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
עברתי בת'א והיו 3 שלטי חוצות ברקע שחור עם כיתוב לבן: "לא מכוער כמו טוראג" "סוחב בעליה יותר מטוראג" "טוב בשטח יותר מטוראג" ?
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום קראתי כתבה מעניינת בUSA TODY בנוגע לחבישת קסדה. לפי הכתבה בעיתון חלה עליה חדה במספר מקרי המוות ופציעות קשות של רוכבי אופנועים, בגלל שחלק מהמדינות של ארה"ב התירו רכיבה ללא חבישת קסדה או שרופפו את הפיקוח (למעשה התעלמו מהחוק). לדעתי יש לאמור בכתבה השלכות מרחיקות לכת גם על נושא שנוי במחלוקת אצלנו - חבישת מגן ראש אצל רוכבי אופנים. קישור לכתבה: http://www.usatoday.com/news/nation/2008-03-26-bikehelmets_N.htm השורה התחתונה של הכתבה היא שלא מעט מחוקקים באותן מדינות שלא אכפו או שביטלו בעבר חוקים לחבישת קסדה, עומדים להחזיר את הגלגל לאחור ולפתוח בחקיקה מחודשת. דעתכם חשובה לאור ההתנגדות הנמרצת של ארגונים ואנשים לאכיפת חבישת קסדה ל…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
חלקי וולוו
מאת volvo245- 0 תגובות
- 686 צפיות
מעוניין למכור חלקי וולוו משנת 1970-1975 מי שמעוניין יכול להתקשר לטלפון 054-2601212 בשעות הבוקר או אחרי הצהריים
הודעה אחרונה מאת volvo245, -
קורסי פחחות
מאת krytek- 0 תגובות
- 730 צפיות
איפה אפשר לעבור קורסים לפחחות וצבעות רכב באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת krytek, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלתי היא האם אפשר לשנות את מיקום לוחית זיהוי מקדימה ברכב? לדוגמא לשים אותה בצד הטמבון במקום באמצע. מצורפת תמונה:
הודעה אחרונה מאת J.R, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום היני כבן 18 יש בבעלותי רשיון כשלושה חודשים אני מתכוון לרכוש אוטו מסוג סוזוקי סוויפט(89-92שנים) ג'אסטי(89,-92) או סופר לנסר(90-93) עכשיו ברצוני לדעת איזה סוגי ביטוח הם הכרחיים בשבילי וכמה ביטוח חובה צד ג' נהג צעיר ונהג חדש ייצא לי בערך? "(ברכבים האלה...) והאם חברות ביטוח מאפשרות לפרוס את זה לתשלומים....? בתודה מאור....
הודעה אחרונה מאת Sergey83, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני צריך להביא רכב מעיר לעיר וצריך בשביל זה ביטוח חובה (לפחות) ליום-יומיים, איך אני יכול לעשות זאת בדרך הקלה ביותר ומה בערך העלות? תודה
הודעה אחרונה מאת Pavel18, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! רציתי לדעת : אם בן אדם שגר ברוסיה ו יש לו רשיון רכב. האם הוא יוכל להנוג עם רשיון שלו גם בארץ(ישראל)?? אני יודע שאם אני רוצה לנהוג עם רשיון שלי מארץ בחו"ל אז צריף לעשות רשיון בנלאומי... האם בן אדם שבא מחו"ל צריך לעשות משהו דומה?? או שמדינה(רוסיה) מכירה את ישראל והוא יוכל חופשי לנהוג פה? תודה,
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 32 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הנה סרטון למי שלא יודע איך זה נראה... ומימינו פרטים ולינק להורדת הקובץ שלי:
הודעה אחרונה מאת atoo, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתארגנות קבוצות ליציאה למסלולי מירוצים. אופל אסטרה במסלול הונגרורינג. פורמולה רנו ופורמולה 3000 במסלול פנויארינג. אופנוע סוזוקי R600 במסלול הונגרורינג. אני באופן אישי הייתי שנה שעברה בהונגרורינג על גבי ה-R600 של סוזוקי ולא הפסקתי לדבר על זה במשך כחצי שנה. אשמח אם תקראו את האושר העילאי. בפורום פול גז מתארגנת קבוצה של 20 רוכבים. אתם מוזמנים לפנות אלי בהודעות פרטיות לשאלות נוספות, אשמח לתת מענה ולבדוק כל שאלה שתימצא ללא מענה עבורכם. הרשמה דרך בני זולוטוב 052-2562894 הוגה הרעיון. נא לציין את שמי "גלעד" במידה והחלטתם להצטרף, אשמח לעידכון לאיזה נסיעה מתאים לכם אם מתאים, אני עצמי עדיין לא בחרתי לאיזו מהן אסע הפעם. נוהגים_ונהנים.doc רוכבים_ונהנ…
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר הזמין לא מזמן יונדאי סנטה פה חדשה מהחברה. הציעו לו להתקין קיט ניקלים בכמה אלפי שקלים נוספים הכולל מסכות לפנסים ועוד . . הרכב עדיין לא נמסר לבחור ויש לו עוד קצת זמן לבחור אם להתקין את הקיט על האוטו. מחיפוש שערכתי באיביי מצאתי את הקיט ניקלים הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300209317832&ssPageName=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123 מחיר הקיט קרוב ל- 300 דולרים כפי שניתן לראות. שאלות: 1) איך ניתן לברר עלות מכס מוערכת לחלקים האלה? 2) מהו המשלוח המועדף לפריטים כאלה ומהו עלותו הממוצעת? קראתי פעם שחלקים מסויימים לרכב מוגדרים "בטיחותיים" ולכן המכס עליהם מופחת. האם החלקים הנ"ל "בטיחותיים…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת חקירה נתפסו ונסגרו מספר מכוני רישוי וגם בודקים בעמדת רישוי מספר 1 בחולון http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524426,00.html המעניין הוא שכבר דובר על הנושא כאן בפורום , אבל רק עכשיו המשטרה עשתה משהו
הודעה אחרונה מאת lebron9,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 874 אורחים (הצג רשימה מלאה)