רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח לדעת כמה כ"ס יש במיצובישי לנסר 1500 שנת 92. וד"א היום יומולדת P: 18, חוקי [=
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
12 אלף תיקי הוצאה לפועל נגד נהגים בכביש 6 נפתחו בניגוד לחוק. כך עולה מפסיקה שהתקבלה בוועדת ערר של בית דין מנהלי. מדובר בגוף שיפוטי המטפל בערעורים של נהגים שנקנסו על ידי הנהלת הכביש לאחר שלא שילמו דמי אגרה. הביקורת העיקרית היא נגד הנהלת בתי המשפט המאפשרת, לטענתה של ועדת הערר, להנהלת כביש 6 לפתוח תיקי הוצאה לפועל נגד נהגים גם אם אין בידיה הוכחה לכך שהנהלת הכביש העבירה את החיוב לנהגים. יו"ר ועדת הערר, עו"ד ירמיהו גור" "המשמעות היא שיש לסגור את תיקי ההוצאה לפועל, אם כביש 6 אינו ממציא בתוך 90 יום את ההוכחה לכך שהחשבוניות שבגינן בוצע ההליך המשפטי אכן הגיעו ללקוחות." תגובת כביש 6: "אין בקביעותיה של ועדת הערר, כך מדגיש יו"ר הוועדה בהחלטתו, בכדי לקבוע כי כל יתר תי…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
שלום, אני רוצה לדעת כמה כ"ס יש באוטו. מאזדה 626 שנת 1999 נפח: 1991 ועוד שאלה, רשום ברישיון הרכב קבוצה 5. מה זאת אומרת? תודה.
הודעה אחרונה מאת computer_freak, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עדיין לא נהגתי בו ברבה, אבל ממה שעד עכשיו נהגתי, הוא הרבה יותר כיף לנהיגה ונוח מהסיטרואן C4 שהיתה לי. אך הברקסים קשיים בהרבה מהסיטרואן וצריך זמן להתרגל אליהם. אבל חוץ מזה רכב מדהים. ודרך עגב קנית את גירסת הספורט
הודעה אחרונה מאת eilons100, -
-
rs2000 המפגש+תמונות! 1 2
מאת asi08-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קודם כל היה מדהים!! אני מרגיש שעשינו את הבילתי יאומן ריכוז כל בעלי האר אס במקום אחד ומכל קצוות הארץ מהדרום מרכז ועד הצפון, את המפגש עשינו בנתניה (איקאה). ידינו עוד נטויה לעוד מפגשים כאלה, בעלי הקוזים למינהם, אר אס טורבו xr3i גם אתכם היינו רוצים לראות איתנו כן ירבו מפגשים כאלה...... תודה ל... איתן שדאג לריכוז האנשים רומן המכונאי שלנו ליאור ה"מייבא" ולדני ויוסי תהנו מהתמונות....
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת, חלק גדול ממכם שם תמונה באווטאר שלו משהו שכנראה אתם עושים בקורסי נהיגה מתקדמת או במגרשים פתוחים. איך עושים את זה? איך זה נקרא? מה זה בעצם? [לא, לא אנסה זאת בבית חח] מצורפת תמונה, תודה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
שלום. רציתי להתיעץ עימכם לדבי הדוח שקיבלתי לפני כמה ימים. אני החניתי את רכב שלי באיזור העיר העתיקה בבאר שבע. הנקודה היא שיש לי תו נכה(עקב מגבלות מסוימת ברגל). הסכום של דוח הוא 250 שקל. אכשיו בתמונה אני החנתי את הרכב בערך איפה שעומד הרכב המאזדה 3,בתוך הריבוע הכתום. אכשיו הנקודה היא שבדיוק היכן שהחנתי תא הרכב יה אחרי רכב נוסף עם תו נכה. למעשה לאחר התיעצות עם ידידה שעובדת באגף הדוחות בעיריה אמרה לי שהתמרור שמופיע בריבוע האדום פשוט הותקן שם לפני שבועים בערך. אם לפי דעתכם יש מקום לבטל את הדוח? אני הגשתי ערעור,וכרגע אני יודע שצרייך לחכות 3 חודשים. פשוט נאמר לי שיש סיכוי סביר שיבטלו את דוח. אבל מה שהכי מעצבן זה שהיתי עם תו נכה וממש אחרי יש…
הודעה אחרונה מאת matanvip, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שימו לב לצפצוף הראשון שמתקבל. מרחק ענק עד למצלמת המולטנובה שעל הניידת הסמויה (אקורד כסופה - לפני נהריה)
הודעה אחרונה מאת atoo, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכל קהילת קארספורום. בעקבות הענות עצומה לרעיון קטן, ולכבוד מזג האויר האביבי שנחת עלינו לטובה, הוחלט לקיים מפגש ראשון מסוגו לבעלי רכבים ממשפחת Seat Sport. איביזות, לאונים וכל מי שעונד בגוואה את המותג "Sport". זוהי הזמנה רשמית לכם, בעלי הרכבים, לבוא, להכיר ולהתרשם מהרכבים של משפחת Seat Sport ההולכת ומתרחבת. המפגש יתקיים ביום שבת, ה 15.3.08, בשעה 16:00, במתחם החניה הציבורית של האיצטדיון העירוני בראשל"צ (ממש סמוך לסופרלנד). אז חברים קדימה, יש המון על מה לדבר והמון מה לראות ולהראות, בואו בהמוניכם והפיצו את השמועה. אבקש מכל המשתתפים שיתוף פעולה על מנת לשמור על הסדר. מצפים לראותכם, סופ"ש נעים. לשאלות, ופרטים מיוחדים: נא לפנות בה"פ. וכ…
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, לפני כשבועיים נזקקתי לשירותי הגרירה של חברת הגרירה בה אני מבוטח. הגרריסט שהגיע ראה שאין היכן לתפוס את הוו (זה שמושך את הרכב כך שיעלה על גב המשאית) ותפס את הוו במשולש של הרכב, בצד הימני התחתון. לאחר הגרירה, כשנסעתי ברכב, שמעתי רעשים מצידו הימני התחתון, כאשר אני מסובב את ההגה ימינה/שמאלה. פניתי למוסך לבדוק מה התקלה ונמסר לי כי צריך למתוח את המשולש וכי זה ככל הנראה באופן ישיר מהגרירה (רק אני יכול להעיד על כך, משום שלפני הגרירה זה לא היה!) חברת הגרירה שלחו שמאי מטעמם ששמע את הרעש והגיש להם דו"ח שזה לא כתוצאה מהגרירה, אלא כתוצאה של בלאי. נו באמת... בלאי? בדיוק אחרי הגרירה?... כל הסבריי לנציגת החברה עלו בתוהו. כעת עליי למצוא שמאי…
הודעה אחרונה מאת 0r3n, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן אהלן!!!אני חדש פה מתעסק עם הרבה ממה שקשור לרכבים וכו אשמח אם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג גבות לסופר לנסר אני מחפש המון זמן אההה וגם אנגל אייז וכל מיני דברים מעניינים לרכב מסוג זה תודה רבה ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאבא שלי יש פולסווגן טרנפורטר T5 שנת 2005 , הרכב כבר לא נמצא באחריות של החברה. לפני כחצי שנה הלך ברכב חלק מסויים במזגן (הפולי) , אבא שלי החליף את החלק בחדש במוסך של צ'מפיון בנצרת בעלות של 1600 שקל וקיבל על אותו החלק אחריות של שנתיים. לפני כמה ימים החלק הזה שוב הלך ואבא שלי הגיע למוסך היום כדי להחליפו , כשהוא הגיע נאמר לו שהם לא מחליפים לו את החלק הזה למרות שיש לו עליו אחריות בגלל שהוא לא עושה את הטיפולים השוטפים של הרכב אצלהם במוסך. למי אפשר לפנות בעניין הזה?
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.geocities.com/motorcity/2090/history.htm
הודעה אחרונה מאת ronenfe, -
-
- 32 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היום נכנסתי במישי מאחורה לאוטו שלי לא קרה כלום אבל לסובארו שלה נדפק המנועל שפותח וסוגר את הבגאז' , צילמתי את המכה כדי שלא יעלילו עלי שעשיתי דברים אחרים ויתפסו על המקרה טרמפ. בקיצור באוטו נהגה ילדה אחת בת 17 וחצי בערך , אמא שלה ישבה לידה ומאחור היו 2 ילדים קטנים בגיל 6-7 בערך. בעלה של האישה התקשר אלי ואמר לי שיש לאשתו ולילדים כאבי גב והוא לוקח אותם לבית חולים (זה ממש לא נכון לדעתי זה לא שנכנסתי בהם במהירות מטורפת והעפתי אותם זאת הייתה מכה קטנה ולדעתי הוא רק רוצה להוציא ממני יותר כסף או מהביטוח). איך אני ממשיך מפה? איך אני אדע כמה לשלם על הנזק? כדאי לסגור את זה ביני לבינהם או שיערבו את הביטוח ? אני צרי להשתתף בכסף ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 959 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=2dFo0HCqFog דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. היום הייתי ביום סידורים אישיים באיזור המרכז ומכוון ואני מאוד אוהב את תחום השטח, אמרתי לעצמי שיהיה נחמד לבקר באולמות של פורשה ושל לנד רובר על הדרך. אצל פורשה היה נחמד מאוד, התרשמי מהקאיין, אחיו התאום של הטוארג, רק שהוא כמובן יותר יקר ממנו בגלל הסמל. אני חייב לציין שאולם התצוגה שלהם מסודר ברמה מופתית והמבנה עצמו מזכיר מאוד את צורת הבניה של המפעל בגרמניה, משמע הרבה אלומיניום וזכוכיות. לאחר מכן, הלכתי לבקר באולם התצוגה של לנד רובר שנמצא באיזור. התרשמותי מאולם התצוגה הייתה לטובה. שמתי לב שישנם באולם 2 פרילנדרים חדשות, אחת מול השניה. לשלתי בעניין הוסבר לי כי אחת מהן דיזל לתצוגה והשניה מונעת בנזין, בנפח 3200 (של וולוו !!!) עם 233 כ"ס, מודל 2007 האחרו…
הודעה אחרונה מאת גל סובארו, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום להפתעתי מצאתי את הגלגל האחורי הימני מחובר רק עם שתי אומים במקום ארבע! מסתבר שעפו לי אומים באמצע נסיעה, אני מודה לבורא עולם שלא קרה כלום כי אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה! שימו לב וסעו בזהירות אני החמור שלא חיזק אותם כמו שצריך - טוב ששמתי לב בזמן
הודעה אחרונה מאת Top Geek, -
שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך לעשות בשביל לקבל אישור לוו גרירה ברכב פרטי?
הודעה אחרונה מאת atoo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 848 צפיות
חבר צריך כמה חלקים לאונו שלו ואנחנו מחפשים פירוקיה שנוכל למצוא בה כל מיני חלקים לאונו (וינקר קידמי, קצת פלסטיקה פנימית וכו'...) כמו שמוזכר בכותרת אנחנו מאיזור רחובות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Aviran_n, -
- 1 תגובות
- 734 צפיות
האם כדאי לחכות למתי שיהיה לי כבר שנה רישיון ורק אז לרכוש רכב ולעשות עליו ביטוח כי זה יהיה יותר זול? (היסטורית תאונות ועבירות ריקה). שאלה שניה: במידה ועשיתי תאונת נזק בלבד שידועה למשטרה כיצד זה ישפיע על מחיר הביטוח? אותה שאלה לגבי תאונה עם נפגעים, למשל נפגעים קל אם זה חשוב דרגת הנפגעים.
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
עברתי תאונה קטנה לא מזמן שבו פגעתי בטויוטה יאריס מאחורה בצד ימין הייתי רוצה לדעת האם מחיר של 2000ש"ח לנזק שבתמונות זהו מחיר הגיוני לתיקון כזה ההצעת מחיר ממוסך כללי ולא ממכון פחחות, האם מומלץ לפנות למכון פחחות? הוא אמר לי שחייב להחליף את הפח מלמטה וכן יש נזק מועט בפגוש מלמעלה בנקודות החיבור
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 977 צפיות
אני דיי מבולבל, באתר של לוי יצחק הצלחתי למצוא רק מחירון של XS 3 דלתות... יש לי 106XS 5 דלתות, מנוע 1400cc משנתון 98. היכן אני יכול למצוא מחירון מעודכן לדגם זה? ניסיתי לחפור עמוק יותר באתר של לוי יצחק וגם בגוגל ללא הצלחה לצערי, ואשמח לקבל עזרה. למנהלים - עבר דיי הרבה זמן מהפעם האחרונה שכתבתי כאן בפורום, אם ההודעה שייכת לפורום אחר אשמח אם תוכלו להעביר ולא למחוק, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Aviran_n, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, היום פקדתי את אוטו דיפו, שם מצאתי את מבוקשי, ובדרכי חזרה "נפל לי האסימון" בנוגע לעניין הבא: אם זוכרני נכון, גולד לייבל ואולי זה k44 עמדו שם על מתקן ומחירם היה פלוס מינוס 90.00 ש"ח. לפני כשלוש שבועות נמכר לי גולד לייבל במוסכי הישן ב-142.00 ש"ח , כן וכן. אזי רוצה אני לשאול אם טווח מחירים כזה סביר. לא אציין שם מוסך זה כל עוד לא "קיבלו/ייקבלו על הראש", אך נראה לי כי זהו הפרש מוגזם. תקנו אותי אם אני טועה. תודה ושלכם,
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. בשעה טובה ובעזרתכם האדיבה רכשתי לפני כמה ימים פונטו ספייס ELX80. הרכב הגיע לידיי ויש בו כמה דברים שלא ממש הצלחתי להבין. אשמח לעזרתכם: 1. יש כפתור שנקרא CITY בפאנל - מה מטרתו. 2. על ידית ההילוכים האטוטמטית יש כפתור E בצד ימין של מוט ההילוכים - למה הוא משמש? 3. מתחת להילוך D יש הילוך נוסף שכרגע אנני זוכר את האות שלו - משיהו יודע למה הוא משמש? 4. איך מאפסים את המונה בלוח השעונים שמראה את המרחק שעברתי מאז האיפוס האחרון, את צריכת הדלק הממוצעת וכו? 5. איך מכוונים את השעון בלוח שעונים? 6. יש אפשרות לכוון את גובה מושב הנהג? בספר הרכב מודגש שכן אך אנני רואה את הידית שעליה מדובר. 7. מכיוון שזה הרכב האוטומט הראשון שלי - הנה עוד שאלה. האם בזמן…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 965 צפיות
"חברת קרסו מקימה חטיבה חדשה שתשווק את הדגמים הספורטיביים של הקליאו והמגאן. הדגמים יושקו בתערוכת הרכב אוטומוטור בפסח. היעד: מכירת כ-130 מכוניות לשנה, המחיר: 190-170 אלף שקל". אודי עציון, ידיעות אחרונות, מוסף ממון, 17/3/2008
הודעה אחרונה מאת cartom, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
נתקלתי בסוגיה שבכותרת ממש לאחרונה, עם התעורר הצורך בהחלפת צמיגים במכונית. החלפתי במכונית אחרת צמיגים קטנים יותר לפני חצי שנה ואיני יכול להשתחרר מהתחושה שבארץ מתרחש לו נס כלכלי. ככל שהשקל קונה יותר דולרים וההגיון הפשוט היה מחייב הוזלה בשיעור דומה של המוצרים הנקנים במטבע זה, מסתבר שאצלנו זה עובד הפוך. צמיג שעולה 70-80 דולר בארה"ב, עולה כאן כפול. לפני חצי שנה, בשער דולר גבוה יותר, הוא עלה פחות למיטב זכרוני, גם בשקלים. פשוט לא יאומן. בקיצור קטסטרופה ליצואנים וסיבה למסיבה ליבואנים. אגב, אם יש צדיק בסדום שמוכר צמיגים במחירים נורמליים באזור ת"א, אשמח אם תידעוני.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבת שלום. ברכבי פולקסווגן קיים הגימיק שככל שאתה נוסע מהר יותר והמהירות עולה כך גם הסאונד של המערכת. האם גימיק זה ניתן לביטול? אם כן - איך מבטלים זאת? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
עכשיו שלום שוב, אני רואה שיש כאן הרבה אנשים שמבינים ברכבים ונראה לי ברמה די גבוהה , אז רציתי לשאול אתכם , טוב אני אספר את הסיפור.... אני גר בכרמיאל, עיר צפונית ויפה שיש בה כמה וכמה מכוניות יפות וכמה משופרות, אז אני נוסע לי עם אבא שלי(אין רישיון) יום אחד (אתמול) ואנחנו נכנסים לאיזה חנות באזור התעשייה של כרמיאל, פתאום אני קולט מרחוק עומד איזה אוטו עם הקדימה שלו אלינו ורואים שהוא קבריולט... עכשיו האוטו נראה כמו 106 מרחוק, ועוד היו לו פנסים צהובים כאלה מגעילים בין שני הפנסים המקוריים, מחוברים על הפגוש, אנחנו מתקרבים והאוטו בצבע אדום, אז אני כמעט בטוח שזה 106 , אנחנו לידו אני רואה אותו זה סוזוקי סוויפט קבריולט!!!! שני מקומות …
הודעה אחרונה מאת natiga, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה שהייתי מאוד רוצה לקבל תשובה עליה . מר בחור א' נוסע בפיאט אונו 1.4 ללא אורות בלמים. מר בחור ב' לא שם לב מכיוון שאין למר בחור א' אורות בלמים,שמר בחור א' בולם - מר בחור א' בולם ומר בחור ב' נכנס בו מאחורה. מי אשם? מה מר בחור ב' צריך לעשות? להזמין שוטר באופן מיידי? מה קורה אם מר בחור א' מסדר את זה במהרה? תודה רבה, מר בחור ג'
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 945 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אריה שאג
- ArikB
- וולברין
- david3692
- Be roo
- במבליק
- hans
- Renaultrap
- ofer-1973
- Itzik-b
- SlowRide
- David32