Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לצפצוף הראשון שמתקבל.

מרחק ענק עד למצלמת המולטנובה שעל הניידת הסמויה (אקורד כסופה - לפני נהריה)

פורסם
שימו לב לצפצוף הראשון שמתקבל.

מרחק ענק עד למצלמת המולטנובה שעל הניידת הסמויה (אקורד כסופה - לפני נהריה)

נחמד. אבל לא יהיה שלב מסויים שיתכננו את המצלמות תנועה של השוטרים ככה שהוולנטיין לא יגלה אותן? אם יעשו כן הפסד מי שרכש ולנטיין גדול.

כמובן שאני מקווה שאחרי שעוברת ההונדה אתה לא מתחיל להתפרע יותר מדי. חבל על החיים של אנשים-סעו בזהירות.

פורסם
נחמד. אבל לא יהיה שלב מסויים שיתכננו את המצלמות תנועה של השוטרים ככה שהוולנטיין לא יגלה אותן? אם יעשו כן הפסד מי שרכש ולנטיין גדול.

כמובן שאני מקווה שאחרי שעוברת ההונדה אתה לא מתחיל להתפרע יותר מדי. חבל על החיים של אנשים-סעו בזהירות.

תוך חודשיים עושים את זה, אל תקנה

פורסם

אז לקנות, או לא לקנות?

אני כבר הרבה זמן חושב על רכישה של המכשיר הזה.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

כמו בכל דבר כך גם כאן.

ישפרו את המכמונות למינייהם - זמן קצר אח"כ ישפרו את הגלאים.

זה בדיוק כמו כל שיכלול אחר.

המציאו אזעקה חדשה/קודנית חדשה/ איתורן חדש - אל דאגה, הגנבים תוך מספר שבועות לומדים להתגבר גם על זה.

המציאו מנעול חדש/רב זרועות חדש/פלדלת חדשה - גם הגנבים משתכללים.

פיתחו אנטי וירוס חדש - גם הספאמרים וההאקרים משתכללים.

לכן, לא כדאי להחליף אזעקה, לא כדאי להחליף מנעול, לא כדאי להתעדכן באנטי-וירוס חדש ולא לקנות גלאי חדיש, כי ממילא זמן קצר אח"כ זה כבר לא יהיה רלוונטי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

א. על מאות מצלמות בכבישים אני שומע כבר 20 שנה...

ב. גם אם יהיו הן ישדרו מה שמשדרות מצלמות בכל העולם... והולנטיין יקלוט!

ג. הולנטיין ניתן לתכנות!!!!!!!!!!

ד. עד שיהיו, אפילו דו"ח אחד פחות שווה את המחיר (לפחות לי)

פורסם
תוך חודשיים עושים את זה, אל תקנה

עצמת השידור היא פונקציה של המרחק ממנו רוצים לרכוש מטרה (רכב נמדד).

לפיכך, עצמה נמוכה = מרחק גילוי נמוך.

להערכתי, מאחר ורוב הנהגים לא ממוגנים, המשטרה תוותר על לכידת הממוגנים כדי לתפוס ממרחק את הלא ממוגנים.

פורסם

לגלאי וולינטיין 1 יש עדכוני תוכנה שיוצאים כל כמה זמן.

כבר פעמים רבות היו פעמים שעל מנת שיהיה כיסוי מלא לכל מכשירי האכיפה היה צורך לעשות לו עדכון תוכנה, כך שכל מה שלא יוציאו הוולינטיין 1 יתגבר עליהם, גם אם זה ידרוש עדכון תוכנה.

פורסם

שלא כמו קודנית מנעול או אנטי וירוס ולנטין אין להרבה אנשים והמשטרה לא מרגישה שהיא צריכה להילחם יותר מידי בגלאים.

ברגע שירגישו שיש ירידה בדוחות בגלל גלאים כבר יוציאו אותם מהחוק .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...