רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת האם יש מכשיר אחד שגם מגלה ראדר וגם משבש ליזר? השמח לקבל המלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, רציתי לדעת אם מישהו מכיר כבישים שכיף לנהוג בהם, שיהיה נחמד להוציא את האוטו לסיבוב בשבת.. לדוגמא הירידה מכביש 1 עד בית שמש, או הנסיעה ממחלף שפירים עד הכניסה ליהוד. אם מישהו מכיר כבישים כאלה באיזור ת"א, ירושלים והשרון, יהיה נחמד לשמוע
הודעה אחרונה מאת YAIROS, -
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
מחפש את הדוגמא הספציפית הזאת... מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה?... 14' 100*4 תודה
הודעה אחרונה מאת movdat, -
טרקטורונים
מאת עמרי12- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכלום. רציתי לדעת,איפה עושים ביטוח לטרקטורון פולריס,ואני מאזור השרון. אז איפה עושים?ואיפה הכי זול
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
טנקים אזרחיים 1 2
מאת t.v-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם שמעתי סיפור שיש אדם שמחזיק טנק בבית. מישהו שמע על דבר כזה או שזה סתם אגדה אורבנית. אני עושה את זה כחלק מתחקיר לתוכנית רכב חדשה בטלוויזיה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
טוב, ההבדלים ידועים לכם... יש פלוסים ומינוסים לכל מכשיר ומכשיר אולי ביחד הסיכוי להתפס קטן? צפייה נעימה: כן. עוד פרק משידורי ה-YouTube שלי. מי שלא ראה, מוזמן לצפות גם בשני הסרטונים הקודמים: האחד קשור והשני לא ממש... _________________
הודעה אחרונה מאת atoo, -
- 2 תגובות
- 706 צפיות
אז ראיתי לאחרונה פרסומת על אוטובוסים אתם אולי מכירים היא הולכת ככה... "הלך ראש מנוע,לא נורא" קיצר זה ביטוח על חלקים לרכב. אמרו לי היום שמשלמים סכום של איזה שמונים שקל בחודש ומאה ומשהו השתתפות עצמית ויש ביטוח על כול חלק באוטו מקטן לגדול. מישהוא יודע איזה חברה או חברות עושות את הביטוח הזה מחירים ועוד? ואם יש catch?
הודעה אחרונה מאת meymia, -
אלפא SZ בארץ 1 2 3
מאת LotusElise- 39 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לקוח מפורום מועדון אלפא רומיאו הישראלי. http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=9453&postdays=0&postorder=asc&start=0 אין מילים לתאר את מה שאני חושב. אני לא מבין איך הביאו את זה לארץ למכונית בתמונה יש מספר ישראלי(אם אתם לא רואים טוב)
הודעה אחרונה מאת tgt, -
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, זקוק להמלצה על מכונת שטיפה לרכב באיזור חיפה, במחיר לא גבוה, סביב ה20 עד 30 שקל. רצוי שתהיה פתוחה בערב ויהיה יבוש טוב ומהיר. בתודה, תומי
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
מליבו חדשה. 1 2 3
מאת רועי5-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום ראיתי לראשונה על הכביש את הרכב שבכותרת. למרות סלידה מובנית מרכב אמריקאי, אי אפשר שלא להתפעל מהעיצוב המאוד מרשים של השברולט דנן. אם האוטו הזה נוסע כמו שהוא נראה, פתאום כל הב.מ.וואים, מרצדסים, לקסוסים, יגוארים וכיו"ב, נראים אויליים לחלוטין.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבת שלום לכולם אני נוהג כ 3 שנים על מכונית הנעה קדמית.... במידה ואני יעבור למכונית הנעה אחורית האם השליטה ברכב צריכה להיות שונה? אני צריך לצפות למשו חדש? להזהר מדברים אחרים? כיצד תתבטא הנהיגה בשביל בן אדם כמוני שעובר למכונית הנעה אחורית? אני מדבר על שליטה בסיבובים ...האצה פתאומית... ודברים כאלה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 תודה מראש ויום טוב
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם! ליד הבית שלי, יש שטח ענק (ממש גדול) של מידרכה, יש שם כמה ספסלים, ורציתי להעמיד את האוטו ליד אחד מהם. האוטו לא יפריע לאף אחד, יהיה הרבה מקום לכולם לעבור. אני עוד זוכר שקראתי בתיאוריה שניתן לחנות על המידרכה כל עוד זה לא מפריע להולכי הרגל. אז האם ניתן להעמיד שם את הרכב? כי לא ממש בה לי לקבל דו"ח. אגב, אם יש פה מישהו מאשקלון, אני מדבר על הפארק ליד ממתקי אלי, ובית ספר מדעים. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת kawasaki, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נסעתי אתמול בשד' משה דיין (בין חוף ראשון לציון למרכז העיר) ונראה לי שראיתי פלש של מצלמה ידוע למישהו האם באמת יש מצלמות בכביש הזה?
הודעה אחרונה מאת shai rabi, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשבוע האחרון יש מארב לייזר ברוב שעות היום, בכניסה לנשר מכיוון יגור. הניידת נמצאת בכניסה למפעל הנייר. שימו לב יניב
הודעה אחרונה מאת stio, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בשיפורים סגרו לי תפוסט אז פה זה מתאים? אני מראשון גנט 14 אני מחפש חנות של דברים בזול בסיבובת ה 1000 שקל? אמרו לי אוטו דיפו יש מצב? דרך אגב אני רוצה להביר את הצמיגים ממה שיש עכשו לחדש יש אם זה בעיה?
הודעה אחרונה מאת bad boy2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לקנות סט כלים/בוקסות של AMPRO אין לי ממש תקציב למשהו יותר יקר והסט הוא די גדול בשבילי. יש להם סט 136 חלקים במזוודה http://toolcenter.co.il/Front/Ecommerce/product.asp?productId=9499 ועוד אחד 117 חלקים בארגז פח http://toolcenter.co.il/Front/Ecommerce/product.asp?productId=11332 אז השאלה בעצם היא אם מישהו מכיר את החברה ומה דעתו? והאם אפשר לבטוח בטענה שלהם ל "אחריות לכל החיים" ?
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 771 צפיות
אני כבר לא מעודכן...בעיקרון אני מתעניין במחיר ביטוח ל-200 עד 300 סמ"ק.תודה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 16 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום רב. היום חניתי ברחוב עלית הנוער 1 בא.ת ראשל"צ (למי שמכיר) באתי למקום אחרי שעה, וראיתי שגררו לי את הרכב התקשרתי למוקד ואמרו לי שהרכב אצלהם במגרש שילמתי 186 ש"ח לשחרר את הרכב לא כולל דו"ח על סך 250 ש"ח סעיף 12. רציתי לשאול האם אפשר לערער על זה. פשוט, שבאתי להחנות שפת המדרכה הייתה צבועה בצבע אפור לכן חניתי אבל לצערי היה תמרור שאסור להחנות ולעצור בתחילת הרחוב ואני החנתי אחרי 4 מכוניות אחרי התמרור אשמח לעצות והאם יש סיכוי לערער על הדוח? תודה
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בליסינג?
הודעה אחרונה מאת levorr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי , יש לי פיאט אונו 70S שנת 93 , המחירון שלו 6300 ש"ח , עשה 130,000 ק"מ , כמה אפשר לבקש מעל המחירון על ק"מ נמוך ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=678275 אני מתפוצץ מצחוק!:lol: בתרגום מרוסית כתוב: הרכב נבינה בהזמנה בשביל אנישים שמכבדים ומבינים בלאדה
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 55 תגובות
- 26.4 אלף צפיות
נעלתי לאוטו שלי רביעית לאסה מיראטה לפני הקיץ , בכביש יבש הנסיעה הייתה בסדר גמור. כשהתחילו הגשמים הראשונים הדבר היחידי שהשתנה הוא מרחק הבלימה , האחיזה בסיבובים כמעט ולא יורדת בכביש רטוב , פשוט כיף לגלות - מומלצים.
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
-
החלפת מנוע לשרייד
מאת olv- 0 תגובות
- 722 צפיות
יש לי שרייד 99 1300 ידני. מעוניין להחליף מנוע ל 1500 של classic. האים זה אפשרי וכמה זה צריך לעלות ?
הודעה אחרונה מאת olv, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכנסת אישרה בקריאה ראשונה את החזרת פרסומות הענק לכביש מליאת הכנסת העבירה אתמול בקריאה ראשונה את הצעת החוק של ח"כ יורם מרציאנו, שנועדה להחזיר את שילוט החוצות לנתיבי איילון. הפרסומות הוסרו כזכור לפני כשלושה חודשים בעקבות החלטת בג"ץ. לפני כשנה עתרו אירגוני הירוקים לבג"ץ, לאחר שגילו כי תקנות התחבורה מחייבות להסיר שילוט חוצות מדרכים בינעירוניות. לאור זאת, ניתנה לחברות הפרסום תקופת מעבר בת שנה שנועדה לאפשר לה את ההיערכות הנדרשת להסרת השלטים. במקביל התגייס ח"כ מרציאנו לטובת המפרסמי, בטענה כי נתיבי איילון אמנם היו בתחילת הדרך דרכים בינעירוניות, אך המציאות הפכה אותן לדרכים פרבריות, ולכן התקנות לא חלות עליהן. סמכויות הצבת השלטים יהיו מעתה בידי הרשויות המקומיות ו…
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר שלי עשה תאונה קלה מאוד עם הרכב. הוא דיווח לחברת הביטוח. הם אמרו לגשת לאחד ממרכזי השמאות שלהם ולעשות שמאות במקום ואז ללכת לתקן איפה שהוא רוצה. עכשיו, מניסיון, זה לא מקובל, בד"כ הולכים לפחח והפחח מזמן שמאי, שעובד עם אותה חברת ביטוח ספציפית, ונותן שומה במקום. הבעיה עם שומה לא במוסך זה, שאח"כ שמתעוררת בעיות עם השמאות (וזה קורה לא פעם) לך תריב עם השמאי ותחזור לפחח וכו' - בקיצר לא כיף גדול. הם אמרו שזה בלתי אפשרי, צריך קודם להגיע אליהם, לעשות שומה במקום ואז ללכת לתקן. האם זה חוקי? האם אני חייב ללכת לשמאי הבית שלהם? אם אני רוצה להזמין שמאי כלשהו מרשימת שמאי החוץ או סתם שמאי בלתי תלוי אל הפחח בו אני רוצה לתקן את הרכב אסור לי? אודה מאוד לתשובתכם, כ…
הודעה אחרונה מאת gurvitz, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נסעתי בכביש של 80 על 128 המשטרה לקחה לי את הרישיון במקום ל- 30 יום והזמנה למשפט בנובמבר. לפני כמה ימים נגמר לי הנהג חדש... מה צפוי לי במשפט? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Gabi, -
-
- 5 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת.תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת bombraider, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום ראיתי רכב אודי 1.8 טורבו על הכביש אבל הוא היה רודסטר כזה כאילו כולו פתוח!היה מהמם .סתם מעניין אותי אם מוכרים כזה בארץ וכמה הוא עולה?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
רציתי לדעת, איך מחזיקים את ההגה לנהיגה ספורטיבית? יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 1 תגובות
- 647 צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//1245324 .
הודעה אחרונה מאת Kernel,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,019 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- adir10
- zvit
- Mega
- Coresh
- Supertigre
- Camaro 92
- Step
- tan tan
- alex321
- eladts
- שלמה.נ.
- om2