Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ראיתי לאחרונה פרסומת על אוטובוסים אתם אולי מכירים היא הולכת ככה...

"הלך ראש מנוע,לא נורא"

קיצר זה ביטוח על חלקים לרכב.

אמרו לי היום שמשלמים סכום של איזה שמונים שקל בחודש ומאה ומשהו השתתפות עצמית ויש ביטוח על כול חלק באוטו מקטן לגדול.

מישהוא יודע איזה חברה או חברות עושות את הביטוח הזה מחירים ועוד?

ואם יש catch?

פורסם

נשמע דיי לא הגיוני.......

אם משקללים הוצאות תיקונים בשנה לחלק למספר החודשים זה עובר בהרבהה את ה 80 שקל לחודש

אז מה יצא מזה לחברות הביטוח?

-------------------------------------------------------------------------------------

למנהל החוליגן, שאין לי מושג מי הוא, אשר נתן לי התראה בגלל שלטענתו אין סימני פיסוק בהודעה.

אני לא מוצא שום חוסר סימני פיסוק והבנה בהודעה שכתבתי, תפסיקו להיות קטנוניים כמו ילדים מתלהבים בפעוטון.

ציטוט להלן מהודעה פרטית:

שלום ytzhak,

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

סיבה: שפה לא נאותה

-------

אתה מתבקש לכתוב עם סימני פיסוק, ולא כמו ילד בכיתה ג'.

פה תקבל מושג על כתיבה עם סימני פיסוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

"

פורסם

מישהו אמר לי את השם של החברה אבל שכחתי אבל ככה הייתה הפרסומת אם אלו המחירים אני יעשה את הביטוח בחברה הזאת

• תוכן חדש...