Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי LASSA MIRATTA - אחלה צמיגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להעריך.

צמיגים איכותיים במידה הזאת יעלו בסביבות האלפייה לרביעייה.

לכן צמיגים בינוניים ומטה כמו LASSA להערכתי לא צריכים להימכר ביותר מ600-800 לרביעייה.

אם זה כבר יותר מהסכום הזה, עדיף לשים את האלפייה ולקנות משהו איכותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האטרקטה, הדגם הקצת יותר טוב, עלו לי בערך אלפיה.

אייל, לפני שאתה משמיץ את הלאסה, ניסית אותם בכלל? מאיפה אתה יודע שהם לא איכותיים?

"ai motoare capul doare"

פורסם

נסעתי על מספיק צמיגים גרועים / בינוניים בחיי כדי להעריך צמיג טוב מהו.

(נסעתי גם על מספיק צמיגים טובים/ מעולים כדי לדעת להרגיש את ההבדל)

אין הפתעות בחיים, צמיג זול מחברה לא מוכרת בחיים לא יכול להיות איכותי.

אני מעדיף שאחרים ינסו את זה ולא אני.

בכסף הזה אפשר לקנות TOYO PROXES TPT, קונטי בדגמים לא רעים, קומהו ועוד רבים וטובים.

אז בשביל מה לנסות?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש כאלו שהחיים שלהם, כנראה, לא שווים להם עוד 400 שקל (שמתפרסים על פני שימוש של שלוש שנים לרביעיית צמיגים בממוצע).

מר תעלול. שלא חוסך בצמיגים. ושם רביעייה גם ב- 3,000 ש"ח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדי אצלך הם יכולים להחזיק גם 4 שנים... (חוץ מהקדמיים) :lol::wink:

אגב, רבעיית גודייר F1 GSD2/3 למידה שלך 205/45/16 אפשר גם להשיג ב2800 שקלים!

דרך אגב, מה קרה אם הוויכוח שהיה לך איתי בנושא הצמיגים באירוע דריפטינג האחרון?

חשבתי שהגודייר לא שווים את הכסף?!?

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הם לא היו שווים את הכסף מבחינתי, כשאפשר היה להשיג צמיגים שנותנים 90% מהיכולות תמורת 60% - 70% מהמחיר...

אבל, כשיבואן "טויו" בארץ מביא צמיגים בני שנה וחצי,

ועוד רוצה עליהם מחיר מלא - עדיף כבר להשקיע עוד קצת זוזים ולשים גודייר טריים. :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צמיגים של שנה וחצי? ממש לא לעניין.

על הרכב שלי יושבים צמיגים בני פחות משנה של TOYO ,שרכשתי בחודש יוני האחרון ישירות מהיבואן....

לפי ההגיון הזה , ככל שהזמן עובר ככה מייבאים סחורה יותר ישנה ?!

מסכים לגבי התמורה של TOYO יחסית למחיר. פשוט מדהים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אמרתי פעם ואני אגיד שוב, לנהג שמסוגל לגמור צמיגים בחצי שנה עד שנתיים על הסרן הלא המניע, זה לא משנה.

שנה, שנה וחצי או יום. זה רק גחמה ליפי דעתי.

אם אני טועה ויש הבדל מהותי, אשמח לדעת.

אביחי

פורסם

אחד המנהלים של המועדון שלנו הקשיב ארוכות ונמרצות ליבואן טויו בהסבר שלו על חוסר המשמעות של גיל הצמיגים.

הוא הבטיח לנו מחקרים רבים בנושא.

חיכינו לקבל מחקרים, קיבלנו מידות זמינות של צמיגי טויו בארץ (וואו)...

הגדלתי ראש יותר מזה:

אמרתי לו "תביא לי חתיכה מצמיג שעמד במחסן שנה וחצי, וחתיכה מצמיג חדש לגמרי,

אני בודק אותם במעבדה לא תלויה על חשבוני וזמני הפרטי" (מכון ווייצמן)... אני עדיין מחכה.

קשה לי להאמין שטויו בני שנה וחצי היו אוחזים את הכביש כמו ש-10 חברי המועדון שלנו יכולים להעיד שרביעיות טריות וחדשות של F1

אחזו את הכביש בשבת האחרונה בסדום ערד, הייתי שמח להיווכח אחרת ולשלם פחות.

פורסם

give me a fucking brake!

ניב בזמנו כתב על צמיגים והשפעות של זמן עליהם, לדעתי פה בפורום.

אתה לא תרגיש שום הבדל באחיזה בין צמיג חדש וצמיג בן שנה וחצי שנשמר כחדש במחסן - עטוף, בסביבה מוצלת ומאווררת. (אגב, בדיוק התנאים של יבואן TOYO)

אני בכלל לא מבין מה העקשנות שלך ללכת עם הראש בקיר בנושא הזה בכלל??

אתה סתם מטעה אנשים בנושא שאין לך שום ניסיון בו!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אם אתה מפליץ אינגליזית לפחות תעשה את זה נכון , ואז תיראה "איש העולם הרחב" - שזאת מטרתך, ולא בדואי ששמע משהו.

אתה רוצה שייתנו לך מעצורים או "תעזבו אותי" ?.

אם השני הרי שזה BREAK.

פורסם

אתה סתם מטעה אנשים בנושא שאין לך שום ניסיון בו!

רק שכחת לציין ש"במקרה" אותו היבואן הוא הספונסר שלך ושל ניב, כך שיש לך אינטרס לתמוך בדעתו.

ניב כתב מאמר על צמיגים מעולים שהוא הזמין מחו"ל (לא טויו), ולא הכיר אותם לפני זה, שאחזו מצויין (לפי דבריו).

יכול להיות, שאם הם היו טריים, הם היו אוחזים יותר טוב, ואין לנו שום דרך לדעת את זה. נכון ?

אתה מאמין בספונסר שלך - אחלה. בוא תארגן לי חומר מקצועי (ותסלח לי, אבל ניב הוא לא איש מקצוע, עם כל הכבוד),

או לחילופין - תארגן לי דגימה של צמיג בן שנה וחצי ושל צמיג חדש לגמרי. הבדיקה - עלי.

קדימה, אני מחכה.

אגב, ההליכה "עם הראש בקיר" שלי נובעת מהקשבה לאנשים עם קצת פחות אינטרס,

וקצת יותר הבנה בתחום משנינו ביחד, דוגמת און יעקובסון. עוד מעט תגיד לי שגם הוא לא מבין כלום...

פורסם

אוקיי,

לי היו טויו בני מספר חודשים (לא יותר מ-3-4 חודשים ליפי דעתי) שקניתי אותם. ה-T1S.

הרכבתי אותם על הרכב הקודם, ונסעתי איתם אולי שבוע בלחץ, עד שנסעתי לחו"ל לתקופה ארוכה.

פירקתי את הצמיגים ואיחסנתי אותם במחסן (מקום קריר וחשוך אור).

עברו להם שנה וחצי או יותר, והטויו לא נמכרו במפאת גילם המופלג, אז עשיתי מעשה והרכבתי אותם על הרכב המחליף.

תתפלא, אחזו כתמול שלשום. אחרי שהזוג הקידמי נפטר לפני זמנו, שמתי את הזוג הנוסף - שחיכה עוד חצי שנה, אחז בדיוק כמו הזוג הפורש.

לא הורגש שום שינוי באחיזה,

הרכב פנה, עצר כמו ביום הראשון שהרכבתי אותם.

אביחי

פורסם

:lol: צ'טערת על השגיאת כתיב!

קונדס, היבואן לא היה מעולם ספונסר שלי ולא יכול להיות מעניין אותי פחות ההצלחה שלו!

אני תמכתי בו בהתחלה בגלל שהוא עזר לניב וגם בגלל שהוא מחר צמיגים לא רעים בכלל במחירי שחיטה לכל מי שרק ביקש.

לי, יש ניסיון עם הרבה סוגי צמיגים ובכל הגילאים ובניגוד אליך אני מדבר מנסיון ולא מעלה השערות.

אמרתי בפומבי את זה כמה פעמים, הגודייר F1 עדיין טובים בהרבה מהT1R!

אין לי שום אינטרס עם אוטולוקס בניגוד לחלק מהPOSTים שלך שאתה ממליץ על קורסים כאלו ואחרים למרות שאתה עובד בתור סדרן קונוסים באחד מבתי הספר.

ההליכה עם הראש בקיר שלך נובעת מהקשבה לאנשים שאין להם יותר מידי מושג או נסיון ובוחרים לשפוט לפי הגיון, לפי מה שנראה להם.

אני אתה ואון נצטרך לשבת לשיחה קצרה בנושא, לדעתי אתה מפרש לא נכון את מה שהוא אומר.

תום

פורסם

רק שאלת הגיון קטנה:

אם אמורים להחזיק צמיג על הרכב 4 שנים, אז בהנחה שהצמיג נקנה חצי שנה אחרי היצור מדובר על צמיג בן ארבע וחצי שנים לא כן?

אם מרכיבים צמיג בן שנה וחצי ומחליפים אחרי שנה אז מדובר על צמיג בן שנתיים וחצי לא? שנתיים פחות!

בכל מקרה דיברתי עם כימאית מומחית בנושא הגומי והפלסטיק ולדעתה התיישנות הצמיג באחסון סביר היא משנית וניתן להשוות אותה לכחודש התיישנות בשימוש על כל חצי שנה של שכיבה באחסון מסודר, וזה למחמירים.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...