Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי LASSA MIRATTA - אחלה צמיגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך 100% נדב!

מאוחר יותר בתקווה שיהיה לי זמן, אני יעשה מחקר קטן על נושא ההתישנות של צמיגים רק בשביל להשקיט את מר תעלול!

נגמור את הוויכוח הזה אחת ולתמיד!

ואם לא יהיה זמן או כוח אז נמשיך בפעם אחרת... :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואו נסכים לפחות שצמיגים שישבו שנתיים על המדף, לא יכולים להימכר במחיר של צמיגים בני 3-4 חודשים ?

מכיוון שאם אני יכול לקבל באותו מחיר את אותו צמיג חדש יותר (נניח) , אז למה בכלל לקנות את זה ששכב במחסנים?

כשרכשתי את הרביעייה שלי באוטולוקס (שיש לי רק מלים טובות לומר עליהם, והם לא ספונסרים שלי, למרות שהציעו לי הנחות מפליגות במידה ואתחרה בג'ימיקנות ואשים מדבקה שלהם על הרכב) , בהתחלה נתנו לי צמיגים בני איזה שנה , ורק כשהתעקשתי, הם הוחלפו לצמיגים בני חודשים בודדים. (לא זוכר כרגע בדיוק את התאריך על הצמיג)

אז מה עדיף?

עם זאת, אציין שתנאי האחסון שם הם טובים מאוד, במקום מוצל וסגור כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאוחר יותר בתקווה שיהיה לי זמן, אני יעשה מחקר קטן על נושא ההתישנות של צמיגים רק בשביל להשקיט את מר תעלול!

קודם כל זה "אעשה", ולא "יעשה".

דבר שני - אתה (עם כל הכבוד) לא איש מקצוע, אני לא צריך שאתה תעשה מחקר.

תביא לי מחקר שלא ממומן מגוף בעל אינטרס כלשהו, או שתביא לי דגימה של צמיגים.

שוב, אני מחכה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היום ראיתי מישהו שהרכיב YOKOHAMA ADVANCE SPORT קוד מהירות 102Y ב-2,000 ש''ח לצמיג. כולל הג'אנטים החדשים הוא שילם 16,000 ש''ח :shock:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קודם כל תפסיקו לתקן אותי! :lol:

מאיפה אני יביא לך דגימת צמיגים חדשים??

אתה מוכן לנדב את שלך כדי שאוכל לחתוך אותם?

עזוב אין לי כוח לשכנע אותך והאמת שגם אין לי טעם לשכנע אותך.

יום אחד תגיע לרמת נהיגה מסויימת שתוכל להסתמך על עצמך ולא רק על דעות של אנשים אחרים, למרות שבתכלס גם דעות של אנשים אחרים סותרות את החשיבה שלך.....

עד אז תישאר (עדיין) אם הטורנזה המקוריים של המיאטה שלך.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

בקיצור - לא כתבת שום דבר.

וכבר קניתי F1.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בקיצור לא למדת שום דבר!

תתחדש! ותפסיק עם העקשנות, תנסה ללמוד מאנשים בעלי ניסיון.

תום

פורסם
רק שכחת לציין ש"במקרה" אותו היבואן הוא הספונסר שלך ושל ניב, כך שיש לך אינטרס לתמוך בדעתו.

ניב כתב מאמר על צמיגים מעולים שהוא הזמין מחו"ל (לא טויו), ולא הכיר אותם לפני זה, שאחזו מצויין (לפי דבריו).

יכול להיות, שאם הם היו טריים, הם היו אוחזים יותר טוב, ואין לנו שום דרך לדעת את זה. נכון ?

אתה מאמין בספונסר שלך - אחלה. בוא תארגן לי חומר מקצועי (ותסלח לי, אבל ניב הוא לא איש מקצוע, עם כל הכבוד),

או לחילופין - תארגן לי דגימה של צמיג בן שנה וחצי ושל צמיג חדש לגמרי. הבדיקה - עלי.

קדימה, אני מחכה.

אגב, ההליכה "עם הראש בקיר" שלי נובעת מהקשבה לאנשים עם קצת פחות אינטרס,

וקצת יותר הבנה בתחום משנינו ביחד, דוגמת און יעקובסון. עוד מעט תגיד לי שגם הוא לא מבין כלום...

אני שמח שאתה סומך על האופי שלי, להזכירך, ה"ספונסר" שלי עם כל הכבוד נותן לי צמיגים משומשים לדריפטים. אני מאוד מרוצה מאוד ממנו כי הוא בחור נהדר וחביב ששמח לעזור לי, אבל הוא לא נותן לי שום הטבה כספית, רק הטבה של נוחות - במקום לחפש בפנצריות אני מקבל ישר ממנו, לחשוב שהייתי מגן עליו בחרוף נפש כי הוא ה"ספונסר" שלי ...

בפעם הראשונה שנפגשנו קניתי ממנו (בתשלום) צמיגי טויו T1R כמו אלו שאתה היית אמור לקנות, אפילו במחירים די קרובים...

אני באמת לא איש מקצוע, אבל יש לי המון ניסיון בצמיגים מכל הסוגים.

היו לי גודייר F1 טריים לגמרי, טויו T1R בני שנה וקצת, פאלקן אזניס בני שנה וחצי עד שנתיים, ברידסטון פוטנצה RE70 בני שנתיים, דנלופ SP9000 בני שנתיים, גודייר F1 בני שנה וחצי (כמעט שנתיים), הנקוק Z212 בני שנה וחצי ועוד המון צמיגים מאייכות פחות ויותר טובה. אם היה לך ניסיון של אלפי ק"מ עם חצי מהצמיגים שדיברתי עליהם, היית אולי מבין קצת יותר ולפחות היית נשמע אמין יותר.

אתה בניגוד לזה נסעת במשך כשנתיים על הצמיגים המקוריים והלא אייכותיים של המיאטה שלך (ואפילו רכשת עוד צמיגים כאלו), עד שהחלפת ל F1 החדשים, ככה שהיכולת שלך להשוות צמיגים מניסיונך האישי זהה ליכולת של כל דרדס באינטנט שקרא בפורומים ויודע שאין כמו 106 (חוץ ממיאטה שהיא הנעה אחורית והיא הכי הכי).

אתה כל הזמן אומר, תנו לי צמיגים, אני אקח למעבדה, אני אבדוק. תנו לי הוכחות, תנו לי מאמרים, מה אתה ילד מוגבל? לך לאינטרנט ותחפש מאמרים, לך לפנצרייה ותשיג חתיכות צמיגים, מה אתה צריך שיביאו לך ויסדרו לך. גש ליבואן אוטולוקס, תבקש ממנו צמיג בן שנה ששמור טוב, צמיג טרי שהגיע ממשלוח ותשקיע את ה 500 ש"ח בשביל הניסוי שלך, קנה צמיגים. תפסיק להפיל על אחרים משימות.

אני מאוד מעריך את און, אם און היה נכנס לפורום הייתי מדבר איתו ברצון, אבל להגיב לטענות שלך ש "און אומר" זה כמו ילד קטן שחושב שמשהו טיפשי שאבא שלא אמר כדי שיפסיק לנדנד לו, זה חוק פיסיקלי ידוע, או הסטודנטית הטיפשה שמצטטת את המרצה שלה אחרי שיעור ובטוחה שזו חוכמת הדורות.

ובקיצור, מניסיון שלי, צמיגים בני עד שנתיים ששמורים טוב אוחזים מצויין. גודייר F1 בן שנתיים אוחז בדיוק כמו גודייר F1 בן 3 חודשים, הנקוק Z212 בן שנה וחצי מצליח להכנס לגמר הקטגוריה הפתוחה, בדיוק כמו הטויו T1R בני שנה שקיטרת עליהם קודם.

הפוטנצה בני השנתיים עברו חיים קשים מאוד על הכביש, עברו איחסון לא אופטימלי (אבל לא חשוף לשמש) והם אוחזים ברמה שקשה בכלל לתאר, היית מאמין - בני שנתיים.

הצמיגים אמורים להחזיק מעמד 5 שנים, על הכביש, בחום, בשמש. הם בטוח מחזיקים שנה וחצי בצל בטמפרטורה ולחות אופטימליים.

אתה רוצה להוכיח משהו אחר, ספר לנו מ(חוסר) הניסיון שלך או תמצא אתה מאמרים, אם תמתין לאחרים, תצטרך להמתין זמן רב...

נ.ב

הצמיגים שהזמנו מחו"ל הם האזניס, אני ודן קיבלנו 8 צמיגים מחולקים לזוגות - כל זוג מתאריך שונה. ביחד הם מקיפים את היומן מבני פחות משנה ועד מעל שנתיים. מניסיון ונהיגה על כל הצמיגים אני יכול לומר בפרוש שאין הבדל בין הצמיגים הישנים יותר והחדשים יותר. צטערת

פורסם

מר קונדס היקר...

עזוב אותך מצמגי כביש שיש להם חיי מדף ארוכים מאשר צמיגים תחרותיים..

קח צמיגים לראלי,יש להם חיי מדף קצרים מאד ובכל זאת הם מחזיקים.. איך אתה מסביר את זה?

איך אתה מסביר צמיגי סליקיס לתחרויות של אספלט גם מחזיקים מעל שנה וחצי?

הכל תלוי באיחסון נכון של הצמיגים.

אז יופי הלכת ושרפת 3000 על צמיגים שאתה לא מנצל רבע מהיכולת שלהם בגלל שהצמיג שהוצא לך עמד על המדף שנה וחצי במחסן אולי הכי גדול ומקצועי בארץ ביג דיל

אז אתה מיוחד, זה לא אומר שאתה צודק.

ואפרפו מוצרים מבית אוטולוקס, היה לי Z212 שמבחנתי היו ממש מדהימים היה T1S בזמנו..

וקיום יש לי האוטו PROXESS4 כן PROXESS4 אצלי לדוגמא ברכב הם אוחזים יותר טוב מה T1R לרכב שלי.

ולדוגמא בעוד רכב הנעה אחורית במשפחה עם מעל 300 סוסים יש SP9000 והם ממש גועל נפש.. אז מה תגיד על זה?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...