Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי LASSA MIRATTA - אחלה צמיגים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מנסה בכוח?

טוב...

אז ברור שאוטו לא יכול להגיע למגבלות ללא צמיגים , דהההה , אבל הצמיגים האלה יכולים לשמש אותך טוב מאוד גם על מכונית שתעבור את ה-173 קמ"ש , פשוט צמיגים טובים , זה הכל.

ואני לא מתגאה בעובדה שיש לי מנוע 2.2 140 כ"ס , אני מתגעגע בעובדה שיש לי קורסיקה עם מנוע קוואליר 20 כ"ס ממה שיש במקור.

בא בנאדם , רוצה לתת חוות דעת על צמיגים , באמשלי רוצה לתת חוות דעת על צמיגים...חותמת?

ומקווים שלא יהיה מארב משטרתי באיזור אסף הרופא.

quote]

אני יודע שיש גם לייזרים...

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

170 באיילון דרום (20)?! ד' ישמור!

זה כביש בשיפוצים, אין שם מילימטר של שוליים. בגלל זה אין שם מצלמות. תמיד, ובפרט בימים גשומים - אני מעדיף לנסוע דרך כביש 4. שם כשאין תנועה דווקא אפשר לנסוע 170 ;-)

ולגבי כביש 44 בין בית דגן לצריפין - יש שם גם מארבים של משטרה צבאית וגם אזרחית.

פורסם
א. גם כשאתה מרביץ בישורת אתה צריך צמיג שיחזיק ויעביר כמו שצריך את הכוח מהמנוע לרצפה , בנוסף אתה צריך גם לא להדסק לקיר מכל סטיה הכי קטנה בדרך.

צריך לחדש לך את הקשר עם המציאות.

אתה חיי בבועה כמו שאר הנהגים שאני פוגש על הכביש מידי יום.

תעשה קורסים, ואז יהיה לך מושג מה אתה אומר.

בידידות,

אביחי.

פורסם

באיילון דרום יש רק קטע 1 שבוא באמת אפשר לנסוע 170.

מהרצליה ועד האוניברסיטה.

כל השאר - אלוהים ישמור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כולו הבחור פירגן לצמיגים שהוא הרכיב, מה התנפלתם עליו? מה אתם רוצים ממנו? כולם פה מקצוענים. אז הוא לא הרכיב צמיגים הכי טובים בעולם, אז מה? מה אתם רוצים ממנו? לא הבנתי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני התפעלתי מLASSA, צמיג שנותן תמורה טובה מאוד לכסף, מאוד עמידים ונותנים אחיזה מצויינת.

אבל גם הכל יחסי, לא צריך לבדוק את האוטו בכל המצבים המוזרים שאליהם הוא יכול להכנס, העיקר שהצמיגים יעשו את העבודה ברגע האמת ולא בסתם משחקים בכביש.

פורסם

"גם עם SP9000" , אלוהים ישמור שאתה נוסע עם דאנלופ...

ואל תגידו לי שאף אחד מכם לא בדק את מגבלות האוטו שלו.

ואני מתכוון לאיילון דרום מהשלום עד קיבוץ גלויות , הכביש עדיין במצב סביר פלוס ויש שם איזה 4-6 נתיבים , ברור שבחלק של השיפוצים אני לא נוסע 170 *מהרהר לעצמו: פסיכים על מה הם חושבים לפעמים...*

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם

אתה שואל אם גם אנחנו היינו פעם צעירים חסרי בינה?

כן.

בגלל זה אנחנו כבר יודעים כמה טיפשים היינו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

והמנוע באמת נהדר , ביחוד שזה מנוע חדש 2200 סמ"ק 140 כ"ס.

לא הכנסת מנוע אקו-טק לקורסיקה שלך.

שוב אני חוזר.

אל תטעה בחור מסכן עם קורסיקה שיחליט שגם הוא רוצה.

115 כ"ס,שמרגישים טוב זה כן.

פורסם
בדקתי ביררתי ביררתי בדקתי , באורוותי גרים 140 סוסים.

טוב ,כדי שלא תטעה אנשים אחרים שיאכלו סרטים שגם הם ישימו אקו-טק בקורסיקה שלהם נעשה ככה:

תעלה תמונה של המנוע שלך,עם זה אקו-טק מקורי בתוך הקורסיקה שלך אני קונה לך עוד קורסיקה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל: מה המחיר ההגיוני לרביעייה של LASSA MIRATTA כאלו? (14\175\60 אאל"ט)

תודה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אז ככה , מגבלות האוטו מגיעות לפני מגבלות הצמיגים , אכן כך.

אבל עצם העובדה שהצמיגים בהחלט מצליחים להעלות בהרבה את מגבלות האוטו ראויה לציון.

ואין מצלמות בכלל על כביש 20 (איילון) או על כביש 44 (יפו-בית שמש) , ככה שממרכז ת"א עד מזרח ראשון נותנים בגז עד הסוף , נוסעים 170 קמ"ש כל הדרך , מגיעים בתוך 7 דקות מינוס ומקווים שלא יהיה מארב משטרתי באיזור אסף הרופא.

חובה לציין שזה היה אחרי 12 בלילה ביום חול בקיץ.

והמנוע באמת נהדר , ביחוד שזה מנוע חדש 2200 סמ"ק 140 כ"ס.

כביש 44 מלא ניידות +סמויות לתפוס את אלה שנמאס להם להיגרר אחרי מיכליות המלט בפס הלבן.אפילו שהמיכלית נוסעת בשוליים !!!

פורסם

נסעתי בשברולט קורסיקה לפני חצי שנה בערך,למיטב זכרוני, ב 150 כבר הרגשתי שהרכב עף מהכביש, חוסר יציבות מוחלט (הרבה יותר גרוע מקואליר) גם על כביש ישר, אחיזה כביש בסיבובים היא אחת הגרועות שראיתי.

הרכב שנהגתי בו נעל רבעיית גודייר חדשים.

• תוכן חדש...