Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליבו חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.כעת אתה מנמק, מבאר ומסביר. גם אם דעתי עדיין שונה משלך, אוכל לקבל ולהבין את העדפתך. שים לב שבתגובה זאת אתה מסביר מתוך גישה לוגית ולא בדומה תגובה המוקדמת שנראתה כתגובה אינסטינקטיבית בלי הסבר ראוי.

2. "ספינה אמריקאית" מבחינת מימדים ולא מבחינת התנהגות. בשנות ה 70 זה היה כינוי שכוּון להתנהגותה ולא רק למימדים ולא כך הוא בהתייחס לדגם הנוכחי החדש.

3. התנהגות ספורטיבית איננה הסיבה לרכישת המאליבו. רוכשיה להערכתי הזהירה, לא מעוניינים או מתכננים נסיעות ספורטיביות. לא לקהל זה מיועד הרכב(גם לא בהתייחס לגיל הרוכשים, אם מותר לי להעריך...). כפי שרכב שטח לא היה מתאים לעכבר עירוני שכמותי, גם אם בלנד קרוזר V8 מדובר, כך יש לראות את התאמת קווי המתאר של הרכב בו מדובר לצרכי הרוכש..לא?.

4.כך או כך, שים לב שהדיון סביב המאליבו החדשה לא דומה לדיונים שנעשו בעבר כשהיא נחשבה להרבה פחות טובה. כעת היא מתחרה ראויה והיא נלקחת בחשבון בשיקולי רכישה. על זה קשה להתווכח.

הערכת נכון..בתור רוכש פוטנציאלי של המליבו, בעוד כשנה - שנה וחצי, אני אדרוש ממנה דברים אחרים לגמרי. קודם כל נראה אותה עומדת במבחן הסובייקטיבי שלי בכל הנוגע לנוחות ויציבות (את זה אני מקווה לעשות בנסיעה המתוכננת שלי בה אחרוש חצי ארה"ב במליבו, כך אני מקווה). הדבר השני הכי חשוב לי הוא איך היא תעמוד במבחן האמינות. את זה נראה במשך הזמן וכאן יש לה מתחרות כגון מזדה 6 או ג'טה. נהיגה ספורטיבית, חריכת צמיגים, זה לא בשבילי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהתנהגות ספורטיבית לא תהיה הסיבה לרכישת מליבו והכוונה שלי לא הייתה חריכת צמיגים עם האוטו הזה.

אתה דיברת על התנהגות כביש, בסעיף זה נכלל בד"כ נוחות, שיכוך מהמורות, אחיזה, זווית גלגול, תקשורת, שילדה, הגה.

אז יכול להיות שהיא טובה יותר משאר המתחרות בסעיף כזה או אחר אבל עדיין קיימים כמה וכמה פרמטרים לקביעה נחרצת.

את סעיף הנוחות כל אחד מגדיר בדרך שלו, אבא שלי למשל לא סובל מכוניות אמריקאיות כי הם רכות מידי והקשר של אבא שלי לנהיגה ספורטיבית שייך לדימיון.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
אתה דיברת על התנהגות כביש, בסעיף זה נכלל בד"כ נוחות, שיכוך מהמורות, אחיזה, זווית גלגול, תקשורת, שילדה, הגה.

אז יכול להיות שהיא טובה יותר משאר המתחרות בסעיף כזה או אחר אבל עדיין קיימים כמה וכמה פרמטרים לקביעה נחרצת.

צריך להפריד בין נוחות והתנהגות. לא רק מכיוון שבהרבה מקרים הם באים אחד על חשבון השני (ובמקרים אחרים דווקא לא), אלא בעיקר בגלל שהם מהווים שתי דרישות שונות מאוד. נוחות צריכה להיות חשובה לכל אחד (אם כי לרוב אנשים בכלל לא מתייחסים אליה או לא יודעים כיצד) והתנהגות צריכה להיות חשובה עבור הנהג הממוצע בעיקר מהבחינה של הרגשת בטחון בנהיגה. מי שמחפש ליהנות מהנהיגה יעריך הגה מדויק, מתקשר ובעל משקל נכון, אבל הנהג הממוצע יחוש איתו יותר בטחון בנהיגה. הנהג הספורטיבי יעריך זווית גלגול מצומצמת, שליטת מרכב טובה ואחיזה גבוהה והנהג הממוצע - שוב - יעריך את הבטחון שהם נותנים לו בנהיגה. וכן הלאה.

באשר למליבו - לא נהגתי. מה שכן - התחושה שלי מהאמריקאיות של השנים האחרונות היא שהאמריקאים לומדים קצת. הסברינג החדשה עליה נהגתי, למשל, היא לא רק מכונית סבירה בהחלט אלא גם נוחה באופן מספק ואף בטוחה ונעימה לנהיגה קצת נמרצת. אף אחד לא מצפה ממנה להיות חורכת כביש אבל התנהגות הכביש שלה בהחלט בטוחה וזה ייאמר לזכותה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...