Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת, איך מחזיקים את ההגה לנהיגה ספורטיבית?

יש המלצות?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיימת אחיזה ביד אחת?

לא נוח ל פשוטי בשתי ידיים..

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כן תחזיק עם יד אחת ועם הברך ואל תשכח את היד על ידית ההילוכים, הכי ספורטיבי שיש

איך אתה שואל על ספורטיבי ומצד שני שואל על להחזיק את ההגה ביד אחת? ניסית לנהוג ככה במצב ספורט?

תעשה טובה אל תנסה גם

פורסם
קיימת אחיזה ביד אחת?

זה כמו שתשאל "קיימים צמיגים ירוקים ספורטיביים?"

אם לא נוח לך יד אחת אז

א. המושב וההגה לא מכווננים לפי המידות שלך

ב. אתה חושב שזה מגניב לנהוג עם יד אחת

פורסם

למה עם יד אחת ועם הברך?

נראה לי שעדיף רק עם הברך, יד אחת על ידית ההילוכים ואת היד השניה שישים על החלון... :lol:

ברצינות, קיבלת את התשובה הפשוטה והנכונה.

המצב היחיד של יד אחת על ההגה היא כשיד שמאל נשארת ב"שעה 9" ויד ימין מעבירה הילוך או מושכת את בלם היד.

זה ברכב עם הגה מצד שמאל... :wink:

כמובן שמדי פעם תוכל לראות נהגים מקצועיים שאוחזים גם קצת אחרת אבל העקרון הוא כפי שנכתב.

שי

פורסם
קיימת אחיזה ביד אחת?

תעשה טובה לעצמך, נהג תמיד עם שתי ידייך על ההגה!

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
למה עם יד אחת ועם הברך?

נראה לי שעדיף רק עם הברך, יד אחת על ידית ההילוכים ואת היד השניה שישים על החלון... :lol:

ברצינות, קיבלת את התשובה הפשוטה והנכונה.

המצב היחיד של יד אחת על ההגה היא כשיד שמאל נשארת ב"שעה 9" ויד ימין מעבירה הילוך או מושכת את בלם היד.

זה ברכב עם הגה מצד שמאל... :wink:

כמובן שמדי פעם תוכל לראות נהגים מקצועיים שאוחזים גם קצת אחרת אבל העקרון הוא כפי שנכתב.

בד"כ בזמן משיכת בלם יד צריך לסובב את ההגה על מנת לקבל זווית פנייה רצוייה, איך אז אוחזים?

:-) just smile
פורסם
בד"כ בזמן משיכת בלם יד צריך לסובב את ההגה על מנת לקבל זווית פנייה רצוייה, איך אז אוחזים?

כעקרון בדיוק באותו מקום מאחר וכל מה שצריך זה רבע סיבוב של ההגה.

לפעמים הפניה נעשית לא רק בעזרת בלם היד אלא גם תוך שימוש באלמנטים אחרים כגון העברות משקל.

כרגע לא זכור לי מקרה בו הייתי צריך לאחוז את ההגה אחרת לפני שימוש בבלם יד, בין ל- 180 ובין ל- 360, אבל ברור שאם מראש אתה יודע שצריך יותר מרבע סיבוב אז כדאי להביא את היד למקום הרצוי.

שי

פורסם

כשאני מגיע לקונוס האחרון וצריך לעשות 180 אז אני מסובב יותר מרבע סיבוב של ההגה כדי להגיע לפרסה טובה, וזאת בגלל מהירות יחסית נמוכה. אז מה עושים במצב כזה? לא נוח לסובב את ההגה אם פרק כף היד.

פורסם

איך אתה שואל על ספורטיבי ומצד שני שואל על להחזיק את ההגה ביד אחת? ניסית לנהוג ככה במצב ספורט?

תעשה טובה אל תנסה גם

אין לי מושג בזה בגלל זה אני שואל..

הייתי בטוח שאחיזה ביד שמאל על שעה 12 זה טוב, אבל מסתבר שלא אז אני אחזיק 9-3 כמו שאמרו פה.

תודה רבה על העזרה חברים :wink:

פורסם
כשאני מגיע לקונוס האחרון וצריך לעשות 180 אז אני מסובב יותר מרבע סיבוב של ההגה כדי להגיע לפרסה טובה, וזאת בגלל מהירות יחסית נמוכה. אז מה עושים במצב כזה? לא נוח לסובב את ההגה אם פרק כף היד.

כדי לעשות "180" יש לתפוס את ההגה בחלק התחתון אם יד אחת-שמאל-,ולעשות סיבוב מלא (לחזור כמעט לאותה נקודה מהצד השני)

חשוב להקפיד למשוך את בלם היד ברגע שכל משקל הרכב עבר קדימה ואין כמעט אחיזה בגלגלים האחוריים .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בשביל להעביר משקל קדימה אני לוחץ מעט ברקס. בקשר לאחיזה נשמע נוח והגיוני, אני אנסה כבר מחר. תודה.

פורסם

אמנם זה נשמע מפתיע, אבל אחיזת הגה נכונה, שימוש נכון בגלגל ההגה, תנוחת ישיבה,

ועוד שאר ירקות - אלו בדיוק הדברים שמלמדים בקורסים לנהיגה מתקדמת !

ויפה שעה אחת קודם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...