רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,622 נושאים בפורום הזה
-
Golf GTI HP
מאת rondon15-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול כמה כוס סוס יש לgolf gti שנת 2000 מנוע 2000 כמובן, תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש לי אחד שנחשב איכותי. האם אלו שנמכרים ברשתות הגדולות (קרי אוטו-דיפו ושאר הירקות) שווים משהו? (כאמצעי הרתעה נוסף כמובן). תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת snirza, -
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
מישהו יודע מהו המודל הישן ביותר שקיים? 2004 או 2005?
הודעה אחרונה מאת Ferrari F50, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הועבר היום ע"י קצין רכב של חברה. לא יודע עד כמה הם חדשים אבל הם מרוכזים להלן: העבירה הקנס 1.תוקף רישיון הרכב פג יותר מ4 חודשים עד חצי שנה 750 ₪ 2.חוסר אפוד זוהר ברכב או בתא הנהג/נוסעים 100 ₪ 3.אי לבישת אפוד זוהר בירידה מהרכב על פי חוק 250 ₪ 4.אי אחזקת תעודות במצב נקי וניתן לקריאה 100₪ 5.שימוש בטלפון ללא דיבורית 1000₪ 6.נסיעת אופנוע בשול הדרך 250 ₪ 7.נ…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
שלום, אבי הוא נכה מאה אחוז שקיבל זכות לקנות רכב עם נפח מנוע 1800 עם פטור ממיסים. נמסר לו שיש רק בנק מסויים אחד שמסכים להיות משעבד שני אחרי ביטוח לאומי ושמסכים לתת הלוואה לנכה לקניית רכב כי אין לו כסף לשלם עבור הרכב. מישהו יודע את שם הבנק והתנאים? דבר שני, אבי חייב כסף להוצאה לפועל ולבנקים, האם הם יוכלו לעקל לו את הרכב לכשיקנה אותו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pinister, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי ויכוח עם החברים, אני אמרתי שנגיד אתה נוסע 70 בעיר ושוטר תופס אותך, הוא יכול לתת לך דוח ולא חייב לך דין וחשבון, החברים אומרים שרק אם הוא היה עם "אקדח לייזר" ותפס אותך על 70 רק אז הוא יכול לתת לך דוח, כי הוא כאילו לא יכול להוכיח שנסעת 70 על פי העין בלבד והוא כן חייב לתת לך דין וחשבון. מה החוק אומר? יכול או לא? ועוד שאלה קטנה, לא ברור לי בדיוק מה ההבדל בין ניידת עם אורות כחול כחול ובין ניידת עם כחול אדום... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 924 צפיות
לבקשתו של אבי (אעבא בלשון העם), אינ מחפש בנירות את אורן קיפניק ממועדון סאאב ישראל. אבי רוצה להתחיל בפרוייקט שיקום הסאאב 99 הישנה שלו (75')... אשמח לקבל טיפל'ה עזרה פה אם אפשר. לילה טוב עודד זנטון
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
דו" שמאי רכב
מאת zavitan- 1 תגובות
- 898 צפיות
האם מישהו יודע איפה אפשר לקבל - אולי באינטרנט, מה צריך להיות בדו"ח שמאי? הם יש חובה להוסיף תמונות (בדו"ח שמוגש למשל לביהמ"ש) או לפחות האם רשום איפשהו שממומלץ ורצוי לשים תמונות?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי שיש בארץ 2 דגמים למיאטה (שנמכרים בהפרש מחיר די גדול): רודסטר, ורודסטר קופה. מה בעצם ההבדל? שתיהן דו-מושביות, שתיהן באות עם מנוע 2 ליטר ידני, ובשתיהן אפשר כמובן לפתוח את הגג. אני מניח שהצורה מעט שונה בין 2 הדגמים. אבל חוץ מזה? ולמה הקופה עולה 50,000+ ש"ח יותר? רק בגלל ש"קופה" זה נחשב ליפה יותר, או שיש סיבה אמיתית?
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://test.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3511645,00.html משהו הזוי...מחיר מגבים קדמיים לרנו סניק לפי הכתבה הזאת ב YNET הוא 552 ש"ח אם לא תקנו בזוג אלה 2 בנפרד אם תקנו זוג 428 הוא המחיר מה לעזאזל?! לא קצת נסחפנו חתיכת מתכת עם קצת גומי במחיר כזה אלוהים ישמור - נקרעתי מצחוק. מה עבר להם בראש? ואני לא יודע עד כמה זה נכון אבל מסתבר שזה "סדרתי" עבור עכל חלק שרוצים להחליף ברכב... (מחירים מופקעים)
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
האם אפשר לפנצ'ר גלגל בדך מיוחדת שלא תעשה רעש? עריכה- הפנצ'ר הוא מתיחה לפורים ואני רציתי להתייעץ איתכם אולי יש לכם שיטות.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
אני שואל כי היום הלכתי לקנות את כל הציוד הדרוש לצחצוח יסודי של הרכב חחח קיבלתי לפני שבועיים בערך רכב חדש ורציתי ככה עם ההרגשה של החדר גם לשנות את הרגלי הנקיון שלי, הלכתי קניתי ג'ילדה מעור אמיתי, ספריי סקאי בניחוח וניל משהו ממש ממש נעים!, משחת וקס לצבע מטאלי של טורטל, מעין מטאטא כזה עם ידית קצרה, וספריי שמנקה ג'אנטים (שהאמת נראה לי דיי מיותר כי הלכלוך מהג'אנט יורד אפילו עם האצבע בצורה כמעט מושלמת). אז רציתי לשאול, איך אתם מנקים את הרכב? עם אילו חומרים? באיזו תדירות? אולי נלמד כמה טריקים, וכן, קראתי את כל המדריכים שתקועים איי שם ב"נעוץ", אני שואל בשביל לשמוע דעות שונות ולא מדריך של אדם אחד
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
השאלה בכותרת,מדובר על לנטיס מודל 99,האם ישנה אפשרות לבטל את כרית האוויר לנוסע? מדובר על אפשרות חוקית כמובן.
הודעה אחרונה מאת NISSAN-AUTOSCAN, -
- 3 תגובות
- 703 צפיות
שלום לחובבי הרכב! עליי לתרגם טקסט מ-1959 ובו קטע קצר העוסק בשיפוץ מכונית, ואני אובד עצות... קיבצתי 10 שאלות. כל עזרה שהיא לגבי הביטויים המסומנים תתקבל בברכה. 1. מדובר במועדון של hotrodders צעירים המשפצרים dragsters. הם מדגישים שאינם כנופיה שעורכת מרוצים ברחובות בשביל הכיף, אלא מועדון מאורגן. איך תקראו לחברי המועדון ולרכביהם? האם הם משפצרי מכוניות? חובבי מכוניות מרוץ? 2. אחד מהם פוצח בתיאור ארוך של שיפצור הרכב. כדי לעשותו קל, הוא לא השתמש ב-normal 92 thousand shelby tubing אלא ב-049 thousands. במה הוא השתמש? 3. בנוסף לכך, הוא narrowed the rear end, to cut down on axel and axel housing. מה הוא עשה כאן? 4. הוא גם שינה את מערכת המתלים הקדמית מקפיצים למ…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
איילון מזרח
מאת שלומי-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה הולך להיות התוואי המדוייק של הכביש הזה ? סקירה קצרה באינטרנט הובילה למספר כתבות לא ברורות. הבנתי שהכביש אמור להתחיל איפשהו משדרות רוקח ולהגיע עד מחלף תקווה. מישהו יודע איך בודקים מה יהיה התוואי המדוייק של כביש זה ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכולם מחפש חישוקיי מגנזיום לפיאט בראבה מידה r14 ארבע ברגים שאלתי היכן קונים חישוקים חדשים בזול?
הודעה אחרונה מאת call-me-don, -
- 3 תגובות
- 960 צפיות
http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MFFG&Pn6Vq=E אשרי המאמין.. הקורולה מקום שלישי באמינות, למרות סט לא שגרתי של בעיות אמינות. ולגבי הקסארה, מיידע איש, מדובר על אחד הרכבים האמינים ביותר מתוצרת צרפת בעשור האחרון. אין לי מושג מאיפה הנתונים של החברה הנ"ל, לי כל הענין נראה לא מקצועי.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, השאלה שלי היא האם זה חוקי לנסוע עם העתק (צילום) של ביטוח החובה והעתק של רישיון הרכב במקום עם המסמכים המקוריים?
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. האם יש אופציה להוסיף ידית\ משענת ליד במושב של הנהג ברכב?(מאזדה 2), משהו בסגנון הזה http://img286.imageshack.us/img286/3368/10zf1.jpg אם כן, איפה עושים וכמה בערך עולה? תודה!
הודעה אחרונה מאת yoni_yoni, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום! הייתי רוצה להבין את ה"מהומה" (שאני אומר מהומה אני מתכוון לעצם העובדה שמחשיבים את המכונית לספורטיבית) שחברה עושים ממיצובישי קולט (שנות התשעים עד 2005). המראה אולי ספורטיבי,כוחות הסוס בדגמים של ה 1600 נעים בין 8x ל10x. היא יקרה הרבה יותר מרכבים מהירים ממנה באותו שנתון. הצגתי עובדות אלו למישהו (שאני לא יודע אם מבין אולא מבין במכוניות)וזה אמר לי "לא הכוחות סוס הללו מתנהגים אחרת" כביכול בצורה מהירה יותר(זה נכון?). אז מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
-
- 30 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם השבוע עשיתי סקר שווקים קטן לקראת החלפת צמיגים (צמיגי כביש) ליונדאי סנטה פה. הסנטה פה מגיע עם צמיגים במידה 225/70 R16. עברתי ביום אחד בארבעה צמיגיות (כולל אוטודיפו) בכולם לאחר סבב טלפונים אצל כל ספקי הצמיגים, אמרו לי שבארץ היום ניתן להשיג במידה הנ"ל רק צמיגים של חברת GT הסינית. המסקנה בכל הסיפור: אל תקנו תקנו דגמי מכוניות לא פופולריים.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1241203 סופסוף המשטרה עושה דבר חכם ומחליטה ממש לפעול. מה-2 עד 31 במרץ משטרת ישראל תבצע מבצע אכיפה רחב היקף בו כל השוטרים אמורים לגלות סובלנות נמוכה לעברות תנועה. לפי דבריהם יהיו המון שוטרים גם במכוניות מוסוות. סעו לאט (תמיד) ותיזהרו בכבישים (גם תמיד).
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 10 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום, כפי שכתוב בכותרת, אשמח להמלצות על חברת השכרה שבה ניתן לקחת רכב קטן וידני ליום אחד במחיר סביר. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ! לפי מה שהבנתי, למזדה 3 יש בעיה בצמת חשמל, תוך פרק זמן לא מוגדר הצמות "יתערבבו" ויהיה קצר בכל מערכת החשמל באוטו. הבנתי נכון? מי שיודע כל הבעיה בבקשה לפרט :] יום טוב.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
הופיע הרגע אצל ירוקים http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=22812#22812
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
עקב מגבלות זמן, אני חייב לעשות מחר טסט לאוטו. לפי מה שראיתי "טסט באפק", שנמצאים באיזור קרית אתא פתוחים בשבת. שאלתי היא מאיזה שעה בבוקר הם פתוחים (אם מישהו יודע) בשבת, והאם בכלל להתקרב לשם או שמחפשים בדברים הקטנים בשביל להכשיל? תודה.
הודעה אחרונה מאת נמרוד33, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
גיליון פברואר של טופגיר הוא ברובו מכוניות טירוף. בין השאר יש שם רשימה של 10 מכוניות המרוץ הכי מטורפות שנוצרו. כל מכונית קיבלה דירוג "טירוף" בן עד חמישה כוכבים, אז אני אפרט אותן לפי סדר הטירוף (ואכתוב את השם המלא שלהן באנגלית כדי שאם תרצו לדעת עוד - תחפשו ברשת): 3 כוכבים Lancia ECV Group S תוכננה כמחליפה של הדלתא S4 בכדי להתחרות באליפות העולם בראלי ב-1987. היא הייתה אמורה להיות מכונית הראלי המשוגעת ביותר מעולם. העבודה עליה החלה לפני שהנרי טויבונן והנווט שלו סרג'יו קרסטו נהרגו ב-S4 ב-1986. קצת לפני התאונה אמר טויבונן: "הראלי הזה מטורף. אם יקרה משהו אני חשוב כמת". כידוע, קבוצה B הייתה פשוט מהירה מדי. וקבוצה S הייתה אמורה להיות מהירה אפילו יותר. מנוע - 1.8 ל' …
הודעה אחרונה מאת Yakov s, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
2000FSI קסנון בקליות שקופות גאנטים 17 האם לקנות ?אוטו יפה?
הודעה אחרונה מאת shainov2, -
חלפים לאיביזה
מאת JT11- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 551 צפיות
שלום. אני מחפש צ'וק ובולם (קדמי ואחורי) לאיביזה 87' עדיפות לחלקים משומשים, מאדם פרטי או חנות באזור חדרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעקבות הכתבה הזאת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3510479,00.html ניסיתי להשיג קצת מידע ללא הצלחה על רכבים נוספים בעלי היגוי לכל ארבעת הגלגלים. אם תוכלו קצת לספק מידע על רכבים נוספים בקטגוריה הזאת אני אודה לכם מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת lev_p,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 454 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Haim_gds
- Rשף
- DareDevil
- vigi
- אריה שאג
- Or05230
- borsood
- GKME
- yossiaviel
- gadik6
- Lt. Dan
- פאר האורה