Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהוא לא התכוון אם לקנות את הרכב אלא את התוספות, התמונה לשם דוגמא.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אבל יצא חוק חדש שאי אפשר להתקין יותר פנסי קסנון, ואתה לא תעבור טסט במידה והתקנת.

קח בחשבון שהגדלת הג'נטים ל 17" יפגע בנוחות הנסיעה.

אל תשים את הציפוי כרום לידיות הרכב, זה מצעצע את הרכב ומוריד מערכו, נראה ערסי לחלוטין.

הבקליות השקופות נראות לא קשורות לרכב, אם כבר תשים בקליות שחורות/כהות.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

הג'נט הזה חרוש. אם תמצא ג'אנט יפה שאין אותו להרבה אנשים, שווה להשקיע. הג'נט הזה זה זיוף והוא גם לא כל כך יפה בגודל 17.

בקליות שקופות לדעתי לא ממש מתאימות לגולף החדשה, הפנסים המקוריים יותר יפים.

אם כבר, הייתי חוסך את הכסף של הבקליות השקופות ומשקיע בקסנון ואנג'ל אייז.

פורסם

המגנזיום הזה מאוד ויצא מכל הקשר (בהונדה סיוויק שמים רפליקות שלו..מה הקשר?),מגנזיום כבד ובעצם מעלה לך בכמה ק"ג לגלגל את המשקל הבלתי קפיץ שתורם משמעותית להיגוי הרכב (יש הרבה ג'אנטים יותר יפים תנסה חברות כמו OZ,BBS ועוד),בקשר לבקליות אני נאלץ להסכים עם הרוב שהם מצעצעים את הרכב ולא מתאימות (משהו בסגנון SMOKED יתאים כאן יפה מאוד דהיינו מושחר/מוכהה),

תשים גאנט 17/16 עם חתך יפה שלא יפגע לך בתצרוכת הדלק וקצת בהיגוי ואולי השחמת חלונות למידה בהירה ביותר וסגור עניין.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...