Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש בארץ 2 דגמים למיאטה (שנמכרים בהפרש מחיר די גדול): רודסטר, ורודסטר קופה.

מה בעצם ההבדל?

שתיהן דו-מושביות, שתיהן באות עם מנוע 2 ליטר ידני, ובשתיהן אפשר כמובן לפתוח את הגג.

אני מניח שהצורה מעט שונה בין 2 הדגמים. אבל חוץ מזה? ולמה הקופה עולה 50,000+ ש"ח יותר? רק בגלל ש"קופה" זה נחשב ליפה יותר, או שיש סיבה אמיתית?

פורסם

ברודסטאר הגג הוא מבד, ברודסטאר קופה זה גג קשיח זה ההבדל העיקרי.

גג קשיח עדיף בהרבה בעיקר נגד משחיטים למינהם :evil: , גג מבד אפשר בקלות להרוס ולקרוע ועלותו יקרה מאוד לעומת זאת גג קשיח זה גג לכל דבר כמובן.

גם בגשם זה מרגיש יותר נעים לשבת בגג קשיח מאשר מבד .

יש מצב אני לא בטוח אבל לפי ההיגיון יכול להיות שדגם הקופה יהיה זול יותר בביטוח בגלל הגג הקשיח .

פורסם

נדמה לי שהדגם עם הגג הקשיח מגיע עם ריפודי עור ועוד פינוקים "שברגילה" אין

וכמובן שגרסת הגג הקשיח נראת הרבה יותר טוב :-P

פורסם

גרסת הגג הקשיח איננה להיט גדול, נמכרת שכמויות מזעריות ועל כן ישנה אפשרות למיקוח

בקניית מזומן (כך שמעתי)

בארץ מחירה גבוהה משמעותית,והביצועים נחותים

porsche 914,2.0,1970

פורסם

היא גם שוקלת יותר ויש לה מתלים רכים יותר.

היא לא לחובבי רודסטר "הארד קור", אבל היא אחלה פיתרון לאלו שהם בין לבין.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הגג הקשיח של המיאטה הגיע עקב לחץ מכיוון הקבוצה הגאה באוכלוסיה, שהתלוננה כי גג הבד לא מספק נקודת משען נוחה בשעת התייחדות. מאזדה, בהכירה כי הקבוצה הזו מהווה את הגרעין הקשה של רוכשי המיאטות, הקשיבה ותיקנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה על התשובות, אז הבנתי שההבדל הוא בחומר הגג.

דווקא נחמד שיש אפשרות לבחור, מה שלא קיים ברוב הרודסטרים/קבריולה.

רק חבל שהתוספת במחיר היא של כ-30% :?

פורסם
הגג הקשיח של המיאטה הגיע עקב לחץ מכיוון הקבוצה הגאה באוכלוסיה, שהתלוננה כי גג הבד לא מספק נקודת משען נוחה בשעת התייחדות. מאזדה, בהכירה כי הקבוצה הזו מהווה את הגרעין הקשה של רוכשי המיאטות, הקשיבה ותיקנה.

לפי צבע היוזר שלך אני מניח שאתה בדרגת ניהול כשלהי פה.

לעניין, אם מנהל פורום מחרטט סטיגמות רדודות עאלק משעשעות מה יגידו אזובי הפורום?

שבעלי הסיביק ערסים?

שבעלי ה BMW עבריינים?

בעצם, זה מה שקורה :?

נ.ב הפרסים קמצנים ולגרוזינים יש ראש מרובע (תעביר הלאה).

פורסם
לפי צבע היוזר שלך אני מניח שאתה בדרגת ניהול כשלהי פה.

לעניין, אם מנהל פורום מחרטט סטיגמות רדודות עאלק משעשעות מה יגידו אזובי הפורום?

שבעלי הסיביק ערסים?

שבעלי ה BMW עבריינים?

בעצם, זה מה שקורה :?

נ.ב הפרסים קמצנים ולגרוזינים יש ראש מרובע (תעביר הלאה).

לא כל בעלי הסיביק ערסים, ולא כל בעלי BMW עבריינים, ולא כל בעלי המיאטה גאים - אני אישית מכיר לפחות אחד שלא.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ואני מכיר לפחות מנהל כתום אחד, שגם על רכב חלשלוש כמו מיאטה לא הצליח להשתלט,

ואת הזנב לא הצליח לשמור במקום, וזה נגמר יותר מדי "על הצד" מה שנקרא... :lol:

RING A BELL ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן, זה היה עם המיאטה של הסטרייט. אמרתי לכם שאני מכיר אחד...

• תוכן חדש...