Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נכה

delpiero
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבי הוא נכה מאה אחוז שקיבל זכות לקנות רכב עם נפח מנוע 1800 עם פטור ממיסים.

נמסר לו שיש רק בנק מסויים אחד שמסכים להיות משעבד שני אחרי ביטוח לאומי ושמסכים לתת הלוואה לנכה לקניית רכב כי אין לו כסף לשלם עבור הרכב.

מישהו יודע את שם הבנק והתנאים?

דבר שני, אבי חייב כסף להוצאה לפועל ולבנקים, האם הם יוכלו לעקל לו את הרכב לכשיקנה אותו?

תודה מראש

פורסם

אני לא מבין - אם למישהו אין כסף - למה לקנות אוטו חדש?

נכון שמקבלים הנחה משמעותית בקניה (כ- 35,000 ש"ח, לא?) אבל עדיין מדובר בהלוואה עומדת, שצריך להחזיר חלק ממנה מתישהו, אבל בכל זאת - הבנאדם עדיין צריך למצוא כ- 80,000 ש"ח לרכישת המכונית.

לדעתי - עדיף שיקח את ההלוואה להחזר החובות, ויקנה מכונית משומשת.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לבוקסר:

נכה אינו משלם את המס על הרכב, או את חלקו (לפי אחוזי הנכות שלו).

נכון שאותו פטור ממס נקרא הלואה עומדת, אולם אחרי 3.5-4 שנים אין צורך להחזיר כלום.

שיטה זו "מחייבת" את הנכה לרכוש רכב חדש כל 4 שנים (בערך). הרי בסוף תקופה זו הוא יכול למכור את רכבו במחיר שוק ולרכוש רכב חדש ללא מסים.

כל תקופת זמן נוספת שהוא מחזיק את רכבו המשומש גורמת לו לקבל פחות על הרכב בזמן מכירתו, ולהוסיף מכיסו את ההפרש.

מנסיון במשפחה, עם החלפת רכב כל כ-4 שנים, כאשר יש פטור מלא ממס, אין צורך להוסיף כסף לקניית הרכב החדש, כל עוד נשארים עם רכב באותה רמה, ורצוי שיהיה יפני (פחות מס ויותר שמירת ערך).

בברכה,

פיני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...