רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לחברה שלי יש את המכונית הנ"ל מודל 2007. כאשר נוסעים ברברס ברכב, ישנו צפצוף הדומה לצפצוף משאית הנוסעת ברברס. רציתי לדעת האם זה אמור להיות כך באופן קבוע? או שיש דרך להפסיק את הצפצוף הנ"ל? לפי מה שאני יודע, במכוניות חדשות ישנו צפצוף במקרה שמתקרבים לגוף כלשהו במרחק מסויים, אך פה הצפצוף קבוע כאשר נוסעים ברברס.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507760,00.html בעיריית תל אביב רוצים שתשלמו בכל כניסה לעיר, אם אינכם תושביה והמכונית שברשותכם אינה נקיה. תחבורה ציבורית יעילה במקום? תגיע מאוחר יותר, בעזרת כספי האגרה. ומה דעתכם על התכנית כדאי לכם להתרגל לרעיון - הכניסה לתל אביב עם רכב עשויה לעלות כסף, הרבה כסף. סגן ראש עיריית תל אביב-יפו, פאר ויסנר, מקדם תוכנית חדשה להפחתת זיהום אוויר ועומסי תנועה בעיר. ואם תכניתו תתקבל, תוטל כבר ב-2010 אגרת כניסה לעיר בגובה 25 שקל, בין השעות 06:00 ל-19:00. גבולות הגזרה של התכנית: שדרות רוקח בצפון, רחוב קיבוץ גלויות בדרום, נתיבי איילון במזרח. על-פי התוכנית, תושבי תל אביב יהיו פטורים מתשלום אגרת…
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי גולף 1.6 ידנית שנת 2006. כמה שלא טחנתי את המחירון באינטרנט, לא מצאתי מקום להגדיר גיר ידני (בניגוד למשל לפוקוס, ששם ברירת המחדל היא גיר אוטומטי, אך קיימת תיבת סימון להגדרת גיר ידני). התקשרתי ללוי יצחק ושם הפנו אותי לשירות הלקוחות של YNET. שם לא יכלו לעזור לי, כי אמרו שהנתונים מגיעים מלוי יצחק. התקשרתי שוב ללוי יצחק ולא הצליחו לעזור לי. אמרו תתקשר מחר, אולי יהיה פה שמאי. אם היה מדובר במכונית נדירה מאוד, עוד היה אפשר להבין, אבל נמכרו כמה וכמה גולפים ידניים. בעלת הרכב טוענת שההפחתה עבור גיר ידני היא 7%, אבל אני לא מצליח לבדוק את טענתה.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
ערב טוב אתמול עברתי תאונה עם האוטו (קורולה 98 - עמדתי בצומת ונכנסו בי מאחורה ) הבן אדם שנכנס הודה שהוא אשם וכמו כן היום בבוקר התקשרו אלי מהחברת ביטוח שלו ואמרו שהוא מודה שהוא אשם והיא מעבירה את ההודעה לחברה שלי משו כזה... דיברתי עם החברת ביטוח שלי והם הפנו אותי למוסך אחד שאני מכיר אותו גם ככה - עכשיו השאלה: מחר אני הולך למוסך ומה קורה הלאה? איך הכל הולך מה מו מי? בחיים לא הייתי מעורב בתאונה ולא מכיר הרבה כאלה שכן ועוד שאלה מאז התאונה אחד הרמקולים האחוריים שלי 6X9 ל עובד כמו שצריך, את זה אני גם צריך להגיד במוסך? תודה ארתור
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רבים מאיתנו מכירים את הינשוף, נפגשו איתו, נכוו ממנו, ובעיקר מעדיפים שלא לראות אותו, היום מתרוצצות להן הרבה אמירות שכוס{תגדיר כוס?{300/500} בירה/שוט וודקה גובל הם המקסימום המותר לשתייה ונהיגה. מניסיון, אני מכיר הרבה אנשים שפשוט לא יודעים כמה מותר לשתות, או כמה זמן אמורים להמתין בין השוט האחרון להגה הראשון, ותמיד יש את אלו שאומרים: "אם שותים לא נוהגים", אבל אם המשפט הזה היה בראש של כל אחד מאיתנו, היו איתנו בחיים עוד כמה מאות אנשים. אז חשבתי, שאם משרד התחבורה, יצא בפרסומות בעיקר בסופ"ש בטלוויזיה[אולי בשיתוף עם קשת ורשת], עם ניידת משטרה, ינשוף, ו-10 בליינים/ות עם מבני גוף שונים המייצגים את רוב האוכלוסיה, לפטם אותם בוודקה ולעשות להם בדיקה כל 10 דקות…
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 3 תגובות
- 997 צפיות
שלום, אני באר שבעי ומנסה למצוא פנצ'ריה אמינה בעיר. החלטתי להחליף את ארבעת הצמיגים בגודל 195/60/15R . התבייתתי על KLEBER כפשרה בין טיב למחיר. מה דעתכם? בתודה מראש, gadakev
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 2 תגובות
- 977 צפיות
המקרה כזה חבר שלי הכניס שלשום את הרכב (קורטינה 82) למוסך על מנת להחליף רצועת טימינג,אחרי שהרצוע הוחלפה התגלה נזילה ממחזיר שמן (הבחור שומר על רכב ולא מווכן להתפשר ) למרות מוסכניק לא כ"כ רוצה להכנס לתיקונים... (המוסכים בארץ ...) היום מפרקים את הטיימינג ומתגלה נזילה ממשאבת המים אז הוא מזמין גם משאבה.טיפול היה אמור לעלות כ200 ש"ח הסתיים בנזק של 800 אבל גם זה לא נורא אם היו עושים עבודה טובה. העניין הוא שם שברו לא כמה פלסטיקים טוך כדי ...כן יש פלסטיקים בקורטינה והמנוע התחיל לעבוד מצורה לא יפה לא כמו שהןא עבד קודם . השאלה איך אפשר להוכיח שהמנוע עובד פחות טוב מהרגע שנכנס למוסך? האם אפשר לתבוע? אולי יש למישהו נסיון דומה אם מוסכים... http://www.carsforu…
הודעה אחרונה מאת pskicker, -
- 32 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שבת שלום וצהרים טובים. לפני שבועים קניתי רכב חדש מסוכנות לובינסקי באשדוד ואמרו לי שהוא יגיע בשביעי לחודש ואכן הוא הגיע רק שבדיוק לפני שבאתי לקחת את הרכב התקשרו אלי ואמרו שמצאו תקלה באוטו ושהם שולחים אותו בחזרה לחברה בבני ברק.לאחר כמה בירורים נודע לי שמצאו שריטה על גג הרכב(לפחות זה מה שהם טוענים),ושהוא נשלח לבני ברק לתיקון. 1)כיצד אני יוכל לדעת מהו הנזק האמיתי שנגרם לאוטו,האם בחברה בבני ברק יש תיעוד של האוטו שהוא נכנס? 2)האם אני יכול לדרוש שיפחיתו לי ממחיר הרכב מכיוון שאני כבר מקבל רכב לא מושלם אלא עם שריטה עליו אפילו שהיא תוקנה ? 3)באיזה מקרה אני יוכל לבקש לקבל רכב חדש? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת dorki, -
שלום, מאיזה שנה שינו את הצורה של הZ4? והאם לצורות החדשות יש גם מנועים משודרגים? (si)
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3508203,00.html
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום התחיל בסדר גמור התעוררתי ב 7 התחלתי להיתארגן לעבודה,שוטף פנים,ארוחת בוקר זריזה,שמים מדי עבודה,לוקח את המפתחות ויוצא לכוון האוטו. מניע ומתחיל לנסוע,מדליק סיגריה של הבוקר ,קצת מוזיקה ונוסע למוסך (מקום העבודה). למי שמכיר את האיזור, בקרית חיים יש את המזרקה הגדולה,אני מגיעה מכוון הים ופונה שמאלה בצומת,משתלב בתנועה ונוסע בצד שמאל על מנת לפנות שמאלה בצומת לכוון קרית אתא,בעודי נוסע רגוע פותח חלון נושם אוויר צח של הבוקר, מבט זריז לספידומטר, מראה לי 65 מחזיר את המבט לכביש ובום! רוכב אופניים נמצא לי בנתיב המרחק ממני עד אליו הוא 2 מטר לערך, לחיצה חזקה על דוושת הבקרס הצמיגים זועקים! ובום! אני נכנס בו בגלגל האחורי, האיש עף מהאופניים על הכביש ושוכב. יש לציין שראיתי את ה…
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו מחפשים מישהו שיהיה מוכן לבוא אתנו מחר בבוקר עם מאזדה6 לצילומי וידאו למשך כשעה נטו. המכונית תהיה סטטית בלבד. כדי למנוע אי-הבנה, מדובר בסרטון של הדגם החדש ואנו זקוקים לדגם היוצא לצורך סצנת הפתיחה. הצילומים יתבצעו באזור המרכז, טרם נסגר מיקום ולו"ז מדוייק. אני מנחש שכולל נסיעה למקום וחזרה מדובר על משהו כמו 8:30-10:30. אפשר לפנות אלי בטלפון 052-5924213. תודה מראש! טל
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
- 1 תגובות
- 931 צפיות
אחת הבעיות המרכזיות בהאטה הבלתי נסבלת ביצור מכוניות תאי-דלק מימניים הינה בעיית המיכלים הווה אומר בעיית האיחסון של המימן. המינימום הדרוש :מיכל המימן צריך לעמוד בלחצים של 350 בר עד 700 בר , לחצים גבוהים אלה באים להבטיח כמות משקלית של מימן שתסיע מכונית בדומה לרכב רגיל. כידוע 1 ק"ג של מימן בטמ' החדר ובלחץ אטמוס' רגיל תופס נפח של 12000 ליטר לכן צריך לדחוס אותו בלחץ של לפחות 350 בר כדי שיכנס לנפח מיכל של 34 ליטר ! , חברות מרצדס וניסאן דוחסות את המימן ללחץ של 700 בר ! וזאת כדי שנפחו ירד ל-15 ליטר בלבד!, צא ולמד איזה מיכל דרוש כדי לעמוד בלחצים כבירים אלה !. מבחינה פיסיקלית 1 קילוגרם של מימן שווה מבחינה קלורית ל3,5 ליטר בנזין אם ניקח בחשבון שתא דלק מימני הוא בעלת נצילות כפול…
הודעה אחרונה מאת hans, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 948 צפיות
מצאתי את זה באינטרנט: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/15162938.JPG ידוע לכם מי החברה? אם כולם נוהגים לזלזל בטיפולים בצורה כזו+ נהיגת ליסינג אגרסיבית, אין מה להתקרב לרכבים כאלה. ולמי שלא מבין על מה אני מדבר, קראו את סעיפי החוזר, פשוט פשע וביזיון.
הודעה אחרונה מאת amitt, -
העברת בעלות
מאת Edward216- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי אז בשעה טובה אבא שלי החליט לתת לי את הרכב שלו, אבל משום מה התעקש שלפני זה אני אעשה העברת בעלות על השם שלי. כנראה שמחר אני אסע אליו ומשם ניסע לדואר כדי להסדיר את העניין. רציתי רק לשאול אתכם מספר שאלות שלא הבנתי וגם הוא לא ממש ידע לענות לי עליהן ככה שאשמח לתשובה. דבר ראשון, מה בעצם האחריות שנופלת עליי כ"בעל הרכב"? רק משהו פורמלי או יותר מזה? דבר שני, מה בעצם צריך לסדר חוץ מהבר הזה שעולה 180 שקל בדואר? ביטוח, משהו? כי הביטוח מכסה אותי אבל הוא על שמו, לא? או שהוא על הרכב עצמו? ודבר אחרון, האם כדאי להעביר את האוטו על שמי או על שם אמא שלי? אני בן 18 כרגע אז רציתי לדעת אם זה יגביל אותי במשהו או יעלה יותר כסף בסופו של דבר. טוב תודה רבה לכל העונים ושיהיה לכם ש…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחרונה צצה בשכונתי המנומנמת בעיה חמורה מאוד, חבורה של כ6-7 ילדים משועממים בגיליי 15-17 מגיעים בלילה מחלק אחר אך לא רחוק של העיר ופשוט משחיטים מכוניות חונות. בנתיים רשימת הקורבנות כוללת כמה שמשות מנופצות (במקרה הטוב), הונדה אקורד יפייפה עם 4 צמיגים מפונצ'רים ושריטות על כל הרכב בעומק מכתש רמון ולאחרונה בלוק שנזרק על ג'יפ של מכר שאמר להם להתרחק מהרכב ובתמורה זכה בשמשות מנופצות ומכסה מנוע עקום. יש לציין שכל המכוניות המדוברות (ואני בטוח שיש עוד כאלה שאני לא יודע עליהן) עמדו בחניה מוארת וחלקן אפילו בחניון היעודי של הבניין ששמור לרכב הספציפי בלבד. בשכונה מפטרל באופן קבוע רכב עם שומרים מהעיריה ומול הבית ובמרחק של כ10 מטרים מאיפה שאני חונה את הרכב שלי ישנו שומר קבוע של בניין מגור…
הודעה אחרונה מאת shkaf, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לפני רבע שעה בדיוק. לזכותי יאמר שהיה גשם. (נ.ב. הרכב הוא פולו 00' עם צמיגים ירוקים אך תקינים, לחץ אוויר תקין) עשיתי פרסה בכיכר, נכנסתי במהירות סבירה (כ 20 קמ"ש, אולי טיפה פחות) וכשנכנסתי לסיבוב התחלתי קצת להאיץ. לקראת סוף הפרסה (נקודה A באיור) אני לא זוכר מה קרה, אני רק זוכר שהרגשתי שמשהו לא בסדר, ובנקודה B הרגשתי שהמצב קריטי ואני עומד להתנגש באזור האדום. מייד בלמתי והפנתי את ההגה ימינה, וניצלתי. נ.ב. אני יודע פחות או יותר מה זה היגוי יתר ותת היגוי, אך לא יודע להסביר מה קרה שם. נ.ב. 2. כבר נרשמתי (בדיוק אתמול האמת) לקורס נהיגה מתקדמת מה בדיוק קרה פה ?? אני רוצה להפיק מסקנות מהאירוע
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר רכש לאחרונה איביזה FR 1.8 משומשת, הרכב שבוע לפני תום האחריות (06). ישנה בעיה של חדירת מים לשטח שמתחת לדוושות הנהג, אחרי בדיקה במורשה בראשל"צ (איזור תעשיה הישן) החליטו שזה בגלל כבל ה+ למערכת (החבר מתקין מערכות ואומנם לא הוא התקין אך לא מצא פסול בהתקנה ובמיקום), הנזילה די רצינית. ביקור במוסך בבני ברק הניב תוצאות דומות (שפוט בדקו את הרכב במחשב וראו שנבדק יום לפני כן), פניה למשרדי היבואן הניבה תגובה האומרת שהמוסכים הללו הינם זכיינים ולא אמורים לטפל ברכב אם הם לא רוצים. האחריות נגמרת עוד מעט, מה אמורים להיות הצעדים הבאים, מצב הרכב חוץ מהחור הוא מצוין כך שידוע שלא עבר איזו התעללות מוזרה. כיצד לנהוג ולמי לפנות בנוגע להסרת האחריות של היבואן, שלחו אותו לחפש מו…
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 923 צפיות
כמו ששמעתי בחדשות, מאזדה הודיעה ברחבי העולם על RECALL דחוף לכל דגמי המאזדה 3 (בין השנים מאי 2003 עד נובמבר 2006), מטענה שיש בעיה במחשב הרכב, וכתוצאה מכך הנהג עלול לאבד שליטה על רכבו. מה שיוצא, שבימים הקרובים נראה קצת פחות מאזדה 3 על הכביש (רובם יהיו כנראה במוסכים). מה שלא הבנתי, איך ייתכן שעשו כזאת "פאשלה" בייצור, עד כדי כך שהיא תגרום לנהג לאבד שליטה על הרכב?! איך זה יכול להיות? אני כששמעתי על כך בחדשות היום, הייתי בהלם (וישר חשבתי על המאזדה 2 שברשותי). ואיך זה ייתכן שגילו אותה רק עכשיו? מישהו מוכן לשפוך אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת מנחם פ, -
- 1 תגובות
- 780 צפיות
איפה היא מיוצרת? והאם המערכת של החיישני חנייה Press&Drive מגיעות עם כל רמת האביזור.(אם לא, באיזו רמת איבזור). תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
התנדבות בשלג
מאת אני8!- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התנדבות בימי השלג יד שרה מחפשת נהגים מירושלים והסביבה בעלי רכבים 4X4 המוכנים להתנדב ביום שלישי בהסעת חולים הזקוקים להגיע לטיפולים רפואיים דחופים. המעוניינים יכולים לפנות למוקד הרכב בטל' 02-64444-77 או בטל' 050-911-0544. השתתפות בהוצאות הדלק - אפשרית תודה!
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 0 תגובות
- 993 צפיות
הועבר לפורום הנכון, הטכני. אני מתנצל על הטעות בפני כולם.
הודעה אחרונה מאת Helfbart, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה לפני כחודשיים (סוף 2007 בערך) , החלפתי ברכב של ההורים (סיויק 2004) שתי צמיגים קידמיים מכיוון שהם היום כבר דיי גמורים וישנים, הצמיגים שהרכבתי היום GoodYear GT 3 צמיג משפחתי שמתאים בדיוק לנסיעות רגילות כמובן ללא התגרזנות , טוב בהחלט ביחס לשימוש שהוא צריך לבצע ,כמובן שהסתכלתי בקפידה על הצמיג ועל התאריך שלו התאריך יצור הייה לפני 3 חודשים נתתי אישור להרכיב אותם , צמיגים טריים מחברה ידועה ומוכרת בתחום והינה סימנתי V על אביזר בטיחות חשוב מאוד ברכב עד לכאן הכל טוב ויפה . ביום שישי בעודי נוסע ללא כל התראה מוקדמת אני שומע בום ! ולאחר רעשים מוזרים עצרתי את הרכב אחרי כמה מטרים וראיתי פנצ'ר, חשבתי שזה פנצ'ר רגיל אבל לאחר פירוק הגלגל התברר ששום דבר לא נכנס אליו אלה הוא…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
שלום רב ברצוני לרכוש מיצובישי והאיזור שלי מוגבל רק לאיזור פ"ת היכן יש מוסך מורשה מיצובישי שעושה בדיקה ? בקומפיוטס זה 450 ש"ח וזה יקר ידוע לי במוסכים זה מחיר של 200-250 ש"ח בבקשה תשובה מהירה
הודעה אחרונה מאת 0212, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 22.9 אלף צפיות
שלום לכלום ביום שלישי הקרוב אני אמור לבלות יום שלם (8:30 בבוקר עד 17:00 בערב) בבניין קריית הממשלה בת"א (הבניין הגבוה לייד עזריאלי והקריה). אני מתלבט אם להגיע עם הרכב או לקחת אוטובוס. ברור שאני מעדיף את הנוחות של הרכב. אני יודע שחניה ליום שלם בעזריאלי עולה בסביבות 60 ש"ח וזה מוגזם. יש למישהו רעיון על חניון זול באיזור. רעיון לחנייה בחינם יהיה אפילו יותר טוב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gsk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם נסיעה מתונה ("הרצה") ברכב חדש על פי המלצות היצרן באמת תשפר את עמידות המנוע והחלקים הנעים ברכב בטווח הרחוק? או שמא כל זה סתם מזימה כלל עולמית של יצרניות הרכב להורדת מספר תאונות הדרכים ? פעם אמרו לי יודעי דבר שברגע שה"רינג" נתפס על הבוכנה אפשר לנהוג ברכב בצורה רגילה וכל עניין ה"הרצה" הוא מיותר.
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו שיש במנועה של ה RX-8 מה זה אומר מה יש למנועה אני יודע שזה מנועה נפח 1300 אם טווין טורבו שמוציא מעל 215 כוח סוס אבל מה זה אומר מנועה אטמוספרי כאילו מה זה שונה וגם מישהוא יכול להגיד לי איך היא בדלק כי אני חושב להיא אחת כזותי ביבוא אישי ולספר לי גם קצת על האוטו
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם, לפעמים כשאני נוהג האוטו נוסע הרבה יותר מהר ומגיע ל 130 בלי שאני שם לב, ובמקרים אחרים אני מגיע ל 120 ושומע את האוטו מתאמץ. מישהו יודע למה זה קורה ובמה זה קשור? כשזה קורה האוטו תמיד באותו רמת חום מנוע. ודרך אגב, יש לי סוזוקי בלנו 98 מנוע 1600
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
חלום זו רק המילה לתאר את הרכב הזה. http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1231762
הודעה אחרונה מאת falou, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כשאני משטיח דוושה באוטו (פולקסווגן פאסאט 2008) יש לי מין כפתור כזה שאני יכול ללחוץ עליו\לפמפם אותו..... במילים אחרות כשהדוושה לחוצה עד הסוף, אפשר ללחוץ עליה עוד טיפה שזה מין כפתור כזה... מהו כפתור זה ומה תפקידו ? מה הוא עושה ? בתודה מראש, עמית.
הודעה אחרונה מאת Gabi,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,019 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- adir10
- zvit
- Mega
- Coresh
- Supertigre
- Camaro 92
- Step
- tan tan
- alex321
- eladts
- שלמה.נ.
- om2