Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה חדשה עשתה עליה לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי אשמח באם תוכל לפרט לי על הכתבות שקראת עליהם, מאחר והכתבות שאני קראתי היו שונות לחלוטין. (אגב, רובם בכלל היו של גרסאות יפאניות שהם למיטב הבנתי שונות-במנוע בוודאות)

לגבי סוג ומאפיני הרוכשים, לא לי ואני בטוח שגם לך אין חתך קונים, אגב במפגשים של רוכשי הנינג'ות למיניהן-התחושה שלי לגבי סוג הרוכשים שונה לחלוטין מאלו שאתה מציין (אגב, מבלי לשים לב נתת מאפיני חתך זהים לחלוטין לאלו שאני צינתי לרוכשי הGTI והA3).

לגבי איבו VS אסתי, אני מחכה בדיוק כמוך למבחנים השוואתים כי ממש מעניין אותי לאן שני הכלים המדהימים הללו הגיעו. אני לא מכיר השוואות ביניהן, שוב באמת אשמח למבחנים שאתה מכיר בין המכוניות החדשות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

STI זה לא אוטו לפוזה מי שרוצה פוזה שיקנה s2000

ולדעתי האימפרזה היא לא הוט האצ' (והיא גם לא צריכה להיות) אלא רפליקת ראלי

פורסם
רועי אשמח באם תוכל לפרט לי על הכתבות שקראת עליהם, מאחר והכתבות שאני קראתי היו שונות לחלוטין. (אגב, רובם בכלל היו של גרסאות יפאניות שהם למיטב הבנתי שונות-במנוע בוודאות)

לגבי סוג ומאפיני הרוכשים, לא לי ואני בטוח שגם לך אין חתך קונים, אגב במפגשים של רוכשי הנינג'ות למיניהן-התחושה שלי לגבי סוג הרוכשים שונה לחלוטין מאלו שאתה מציין (אגב, מבלי לשים לב נתת מאפיני חתך זהים לחלוטין לאלו שאני צינתי לרוכשי הGTI והA3).

לגבי איבו VS אסתי, אני מחכה בדיוק כמוך למבחנים השוואתים כי ממש מעניין אותי לאן שני הכלים המדהימים הללו הגיעו. אני לא מכיר השוואות ביניהן, שוב באמת אשמח למבחנים שאתה מכיר בין המכוניות החדשות.

אני מכיר מספיק רוכשים של שלוש המכוניות המדוברות (STI, S3 וGTI) בשביל שיהיה לי יותר מכיוון לגבי חתך הרוכשים. STI חדשות קונים בעיקר אנשים במשבר גיל המעבר (עקב ההוצאות), בטח שלרובם אין את הידע או את הכוונה לנצל אותן כהלכה.

S3 מביאה הרבה קונים של דגמי A3 פחותים, באופן טבעי ילדים עשירים.

הGTI נרכשת לפעמים כרכב פוזה (בעיקר בשחור), אבל לרוב נצפית כשהיא משמשת בחורה כזו או אחרת, בשלב כזה או אחר של החיים.

לגבי מבחנים, CAR וEVO כבר עימתו בין השתיים, גם AUTOCAR בחנו את שתיהן (לא זוכר אם ביחד או בנפרד), ויש קונצנזוס. למרות, אגב, שראיתי שהSTI מהירה יותר על מסלול...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כאן בדיוק פוגעת ונפגעת הנקודה של העיצוב. אוטו שעולה 350K נראה כמו אחד שעולה 120K.

רק העין החדה והמתמצאת היא זו שתבחין ותדע להעריך את הSTI.

כמה עיניים כאלה יש על הכביש?, ומדובר כאן בכביש שמלא ברכבי ליסינג\משפחטומטיות.

מה שאומר שרוב הציבור לא ידע להבחין בין הB3 לSTI.

האנשים הפשוטים לא יסתכלו על הכונס, הספוילר והג'אנט (אולי רק בגלל שהוא מוזהב).

מעבר לזה, הם לא ידעו להעריך את האוטו ויסתכלו עליו כאילו זו עוד B3.

אתה יודע זה יכול להיות פלוס גדול מאוד לחלק מהאנשים.

לא כולם מחפשים פוזות ושיראו אותם, יש לא מעט אנשים שמעדיפים שיחשבו שהאוטו שלהם זה סתם עוד "אוטו ליסינג".

פורסם
כאן בדיוק פוגעת ונפגעת הנקודה של העיצוב. אוטו שעולה 350K נראה כמו אחד שעולה 120K.

רק העין החדה והמתמצאת היא זו שתבחין ותדע להעריך את הSTI.

כמה עיניים כאלה יש על הכביש?, ומדובר כאן בכביש שמלא ברכבי ליסינג\משפחטומטיות.

מה שאומר שרוב הציבור לא ידע להבחין בין הB3 לSTI.

האנשים הפשוטים לא יסתכלו על הכונס, הספוילר והג'אנט (אולי רק בגלל שהוא מוזהב).

מעבר לזה, הם לא ידעו להעריך את האוטו ויסתכלו עליו כאילו זו עוד B3.

כמו בכל דבר בעולם, אתה תדע לזהות את ההבדל בין דברים שבהם יש לך מעט מושג. אנשים שלא מבינים במכוניות (לזהות רכב לצורך העניין) לא ידעו גם לזהות בכלל שזו סובארו, שלא לדבר על B3 או STI.

כל מי שיחליט לקנות אותה עדיף שיקנה אותה לפי טעמו האישי ולא כדי לבדוק את מדד הפוזה שלה בכביש.

פורסם

הרסו את האוטו,נראית כמו מאזדה 3 מקדימה.

STI ז"ל.

ומה הקטע הזה לשנות את השם של האימפרזה (שם מוכר עם מוניטין) לשם אדיוטי ביותר כמו הB3?

האימפרזה (B3 מה שתרצו) החדשה מבחינת עיצוב הוא מגעיל,האימפרזות 04 - 05 היו הכי יפות,עכשיו היא לא יותר מסתם העתק של מאזדה 3.

זוועת עולם!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי העיצוב של האוטו הוזה רק הולך ומדרדר מדגם לדגם.. :|

איפה העיצוב של הקלאסי של הgt שהיה פשוט מאוד אבל עם תוספות "אגרסביות" שהספיקו בשביל שידעו מה הכוונה של האוטו.

יוגב

פורסם

טוב, אז אחרי כל התמונות הסטאטיות הגיע הזמן לנהוג על ה-STI החדשה.

למרות שחלפו יותר משנתיים מאז שנהגתי על הדגם הקודם, לא שכחתי אותה.

ה-STI החדשה שונה במהותה. היא רגועה יותר ופחות "מופרעת" מקודמתה.

מכונית שמתאימה יותר להוות תחבורה יומיומית (במיוחד אם משודך לה דלקן :wink: ).

לטעמי, המחיר מוגזם ביחס לתמורה ולפלסטיקה הפנימית הזולה

אבל עדיין מדובר במכונית עם יכולת גבוהה מאוד ומקדם הנאה גבוה.

דניאל

נ.ב.

הקישורים הם לכתבות של יואב קווה על ה-STI - השתתפתי בשני המבחנים.

DSC01451.JPG

DSC01450.JPG

MCS 2008

פורסם
ראשית, ברור לי שהסובארו עדיפה ברוב הפרמטרים הטכניים. (לפחות על הנייר)

עם זאת, ציפיתי מסובארו, שלאחר תקופת פיתוח כ"כ ארוכה (הדגם היוצא משך כ-8 שנים), ייתנו גם איזה טאץ' יוקרתי לרכב,שיהיה כיף לחיות בו, ושהקונה ירגיש שהוא קיבל תמורה מלאה למחיר.

מה אני מעדיף?

אני מוכן להתפשר מעט על ביצועים בתמורה לרכב שאפשר לחיות איתו ביום יום....

מכיוון שאף אחד כאן בארץ לא ייקח את הSTI שלו למסלול כמו שצריך - כי אין כזה, ולא יוכל לנצל אותה בפקקים כל יום בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, או בכבישים המצולקים ומוכי המצלמות והשוטרים בארץ, כרכב יום יומי לי אישית היא לא מתאימה.

לחיות איתה ביום יום...

אני מוכן להעביר את החדר שליה לתוך הSTI. על מה אתה מדבר? תשמע, הייתה לי GTI MK4, הייתה לי גם WRX ועוד רכבים זניחים (יונדאי קופה 98 ואפילו שברולט...

אין, לא הייתה ולא תהיה הרגשה מופלאה כמו שאתה מרגיש שאתה נוהג על STI. ביום יום. אני מוכן לעשות איתך סיבוב ואתה בעצמך תגיד לי שהיא נוחה יותר מהרכב שלך. אתה גם תוככח שהיא הרבה פחות "מתרסקת" לבורות מהרכב שלך. על פקקים אתה מתלונן, אין שום בעיה. שוב מציין, מנסיון, בGTI אתה מאוד תתקשה להתחיל גלגול בפקק מעמידה ללא מעט גז. בSTI - כלום. לא צריך לנגוע בגז בגלגול. אין כמעט מצב שהרכב יכבה לך, גם אם תתחיל ללא דוושת גז כלל. וה"משיכה" של הקלאץ' צריכה להיות לכל היותר לכמה עשיריות שניה. תנסה להתחיל נסיעה עם הGTI ללא גז. אתה צריך למשוך את הקלאץ' למשך שניה לפחות... גם פה, היא נוחה יותר מה GTI.

כבר כתבתי פה בעבר בפורום ייעוץ רכישת רכב שעניין הקשיחות של הרכב הזה מתבטא בעקיבה מאוד חזקה לתנאי הכביש, ושידור שלהם למרכב. אני מתכוון לתנועות אנכיות בעקבות שינויים בגובה ובאחידות הכביש. נסיעה קשיחה, מה שנקרא. אבל יש להפריד בין נסיעה קשיחה - שכידוע הכרחית לצורך השגת היציבות הכיוונית והקטנת זוויות גלגול, בין היתר, לבין בורות בכביש, שהם גורם האי נוחות העיקרי בנסיעה ברכב, לדעתי. שוב, אני מוכן להראות לך אישית, כמי שהייתה לו GTI כמו שלך עם ג'אנטים מקוריים ("כוורת") - בעלי חתך גבוה בהרבה משל ה STI, שהיא נוחה יותר ויודעת להתמודד טוב יותר עם בורות בכביש. עם הימים אתה פשוט מתרגל לעניין הקשיחות, וזה אפילו נהפך לסימן ההיכר שלך עם הרכב. נסיעות ארוכות עם הרכב הזה הן פשוט חוויה.

לגבי העיצוב - אין ספק שהכחולה והג'נט הזהב עשו היסטוריה עם השנים, במיוחד לאור רכב ה WRC שנראה מדהים.

בתור מי שנוהג על STI אני ממש מצפה להזדמנות לנהוג על החדשה. היא נראית שונה, יש שיגידו יפה יותר, יש שיאמרו יפה פחות. מה שבטוח, היא ממש לא נראית עוד B3

SPL - 143.6DB

"

פורסם
אני לעומת זאת ממש התבאסתי מהמחיר... :shock:

330,000 ש"ח לגרסת הבסיס? קצת הגזימו הייתי אומר.

מחזק.

סובארו הרימו ת'אף יותר מדי עם המחירים שלהם..

אני אישית מעדיף איבו.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
לחיות איתה ביום יום...

אני מוכן להעביר את החדר שליה לתוך הSTI. על מה אתה מדבר? תשמע, הייתה לי GTI MK4, הייתה לי גם WRX ועוד רכבים זניחים (יונדאי קופה 98 ואפילו שברולט...

אין, לא הייתה ולא תהיה הרגשה מופלאה כמו שאתה מרגיש שאתה נוהג על STI. ביום יום. אני מוכן לעשות איתך סיבוב ואתה בעצמך תגיד לי שהיא נוחה יותר מהרכב שלך. אתה גם תוככח שהיא הרבה פחות "מתרסקת" לבורות מהרכב שלך. על פקקים אתה מתלונן, אין שום בעיה. שוב מציין, מנסיון, בGTI אתה מאוד תתקשה להתחיל גלגול בפקק מעמידה ללא מעט גז. בSTI - כלום. לא צריך לנגוע בגז בגלגול. אין כמעט מצב שהרכב יכבה לך, גם אם תתחיל ללא דוושת גז כלל. וה"משיכה" של הקלאץ' צריכה להיות לכל היותר לכמה עשיריות שניה. תנסה להתחיל נסיעה עם הGTI ללא גז. אתה צריך למשוך את הקלאץ' למשך שניה לפחות... גם פה, היא נוחה יותר מה GTI.

כבר כתבתי פה בעבר בפורום ייעוץ רכישת רכב שעניין הקשיחות של הרכב הזה מתבטא בעקיבה מאוד חזקה לתנאי הכביש, ושידור שלהם למרכב. אני מתכוון לתנועות אנכיות בעקבות שינויים בגובה ובאחידות הכביש. נסיעה קשיחה, מה שנקרא. אבל יש להפריד בין נסיעה קשיחה - שכידוע הכרחית לצורך השגת היציבות הכיוונית והקטנת זוויות גלגול, בין היתר, לבין בורות בכביש, שהם גורם האי נוחות העיקרי בנסיעה ברכב, לדעתי. שוב, אני מוכן להראות לך אישית, כמי שהייתה לו GTI כמו שלך עם ג'אנטים מקוריים ("כוורת") - בעלי חתך גבוה בהרבה משל ה STI, שהיא נוחה יותר ויודעת להתמודד טוב יותר עם בורות בכביש. עם הימים אתה פשוט מתרגל לעניין הקשיחות, וזה אפילו נהפך לסימן ההיכר שלך עם הרכב. נסיעות ארוכות עם הרכב הזה הן פשוט חוויה.

לגבי העיצוב - אין ספק שהכחולה והג'נט הזהב עשו היסטוריה עם השנים, במיוחד לאור רכב ה WRC שנראה מדהים.

בתור מי שנוהג על STI אני ממש מצפה להזדמנות לנהוג על החדשה. היא נראית שונה, יש שיגידו יפה יותר, יש שיאמרו יפה פחות. מה שבטוח, היא ממש לא נראית עוד B3

בקשר לנוחות - מסופקתני אבל אני נאלץ להאמין לך ,כי בניגוד אליי, נסעת תקופה על כל אחד מהרכבים.

בנוגע לשאר הדברים - אתה לא מחדש שומדבר על פני מה שאמרתי.

כפי שאמרתי: אני מכיר את היתרונות והחסרונות של ה STI ולא שולל שומדבר ממה שאמרת, אבל לי אישית

הרכב הזה לא מתאים ליום יום.

מה בנוגע לסעיף האסתטיקה? - שכחת להתייחס לזה. האם נראה לך הגיוני לשלם 330 אלף ש"ח ולקבל סלון של רכב שעולה רבע מחיר? (שלא לדבר על הסלון המזעזע באימפרזות הישנות יותר)

אני אישית שונא את כל עיצובי האימפרזה באשר הם, ובמיוחד את החדשה - חיצונית וגם פנימית, אז אני לא דוגמא לכלום,

אבל עדיין, בצורה אובייקטיבית, האם הפלסטיק הזול לא מאכזב ולו רק במעט?

מתוך הכתבה שסקאלי פירסם,מתקבל רושם עקיף שיש סיכוי שלשם שינוי - גולף GTI דור 5 היא מכונית לנהג יותר מאשר הSTI החדשה (בהתעלם מהבדלי הכוח במנוע)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים עם מה שאתה אומר.

מרבית התגובה שלי הייתה לרכב שלי - שנת 04.

לגבי המחיר - פשוט מצחיק. עלות STI בשנתון 04 הינה 125,000 לערך, וזה כבר משנה את התמונה לגמרי.

אין לי כרגע את היכולת הכלכלית לרכוש רכב בסכום גבוה מכך, וספק אם לכשתהיה לי, הייתי מוציא סכום כסף כה גדול על הרכב הזה. אבל זה כבר מאספקט של כדאיות קניית רכב חדש לעומת משומש, וזה לא הדיון.

על טעם חיצוני אין טעם להתדיין גם כן - שהרי הוא אישי.

אני פשוט רוצה להבין למה אתה חושב שהרכב הזה אינו מתאים לך ביום יום. ההתעקשות שלי נובעת רק משום שהיה לי רכב זהה לשלך. אני מבטיח לך שכל עוד הטורבו נשאר כבוי, הרכב הזה הוא משפחתית (קשיחה :)) לכל דבר...

אם זה לגבי עלויות -זה כבר דבר אחר. ניתן לשכוח מה 9.8L/100KM בתצוגה הדיגיטלית של הגולף... וזו רק ההתחלה..

בכל אופן מבחינתי הסלון של הGT הוא באמת קטסטרופה. פלסטיק שבור, קירקושים וסדקים לא לעניין. לעומת זאת בWRX/STI הפנים אמנם לא מפואר (בלשון המעטה) אבל הוא עושה את העבודה. אין רעשים, הכל במקום ומתפקד כראוי. אני חייב לומר לך שהכיסאות ברכב הזה שווים מבחינתי כל וויתור שיידרש על עיצוב פנים... כוול פלסטיק זול (העיקר שלא ירעיש בקפיצות - ולא חסר כאלו ברכב הזה) - רעשי פלסטיקה פשוט מוציאים אותי מדעתי.. (גם הם, למרה ההפתעה, היו רבים יותר בגולף לעומת בSTI )

לסיכום. הסיבה שאני כל כך מתעקש על היותה של התדמית הבעייתי של ה STI בחיי היוםיום לא נכונה - היא כי היא פשוט באמת לא נכונה. ציפיתי והכינו אותי שהרכב קשיח מדיי, לא נוח, מאלץ אותך לנהוג אגרסיבי ומהר - וכל אלו פשוט לא נכונים. בטח ובטח שהרכב מקורי מרבית מהזמן אני והיא מבלים בשיוט על חמישי 110 או בנסיעה מנהלתית בעיר על 4 60... אתה פשוט יושב לך בתא הטייס שלה, עטוף בחגורות טייס, מתנהל לך על הכביש ומודע לעובדה שאתה הנהג על הרכב הכי מדהים עם היכולות הכי קיצוניות שקיים כרגע באזור... :) אין פשוט רכב שיכול לעבור על הכביש לצדי ויגרום לי לומר - זה רכב שהייתי רוצה. ואני אומר לך שזה פשוט התגשמות של חלום לנהוג על רכב שגורם לך להרגיש כך.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לגבי רעשי הפלסטיקה בגולף - זה כנראה תלוי כמה התקנות עשו ברכב, וכמה הוא שמור.

בגולף הקודמת שלי, היו רעשי פלסטיקה נוראיים, אבל בגולף הנוכחית כמעט ואין (רוב הרעש זה של דברים שיש לי בתא הכפפות ואני מתעצל לסדר)

עדיין לא הצלחת לשכנע אותי מדוע לנסיעה יום יומית, שרובה לעבודה, אני צריך STI.

זה מאוד נחמד לעמוד בפקק ולדעת שאתה יושב ברכב הכי קיצוני שיש על הכביש (שזה גם לא נכון, אבל סביר להניח שברגע הנתון זה כן נכון) , אבל אני לא צריך לטפוח לעצמי על השכם עם דברים כאלה. במיוחד שזה עולה לי בהוצאות גבוהות משמעותית , מה עוד שאני מרגיש הרגשה דומה עם הגולף.

אני מבסוט מאוד מהגולף, היא ממלאת ביום יום את תפקידה כרכב המנייד אותי לעבודה ובחזרה , ובערבים וסופי שבוע ,כשהפקקים מתפזרים ורגל ימין יוצאת לחופשי, מעניק לי גם כיף והנאה מכל נסיעה,בלי שום פשרות של איכות ואיבזור.

מה שכן, אם היה לי תקציב של 125K והרבה כסף להוצאות בצד, אני לא יודע אם הייתי קונה GTI...

בקצת יותר מחצי מהתקציב הזה (60 עד 80) אין משהו יותר טוב (שעונה על הדרישות שלי) לקנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני לא מגיב כאן על תקן איש השיווק של סובארו...

לגבי ההרגשה וה"טפיחה על השכם" - אתה אומר שאתה לא צריך את זה מחד, ומרגיש את אותה הרגשה עם הGTI מאידך...

לגבי תקציב - אין ספק השSTI שונה ממנה בכמה רמות ולא מעט ממה שתיארתי פה לא רלוונטי אליה - ולא מעט דווקא כן רלוונטי - יש WRX (אמנם הצורה המכוערת ביותר - אך יש כמה שבאות עם קיט "אירו" שעושה אותן נעימות למראה, ואפילו יפות.)

אני חושב שכל אחד שנהיגה מהווה אצלו חלק חשוב מהנאותיו בחיים - ישאוף להגיע למצב שהוא מרגיש שלם ומאושר כשהוא נוהג ברכב שלו. STI היא היחידה ברמת מחירים סבירה (שוב, אני מדבר על שנתונים 03-04) שנותנת אותה, ובגדול. האמן לי שכשאני נכנס לתא הנוסעים של הGTI MK4 של חברי שהביא אותה בהמלצתי (הגבלת תקציב) - אני ממש לא אומר לעצמי הלוואי וכך היה נראה עיצוב הפנים של הSTI, עם כל הכבוד למזגן הדיגיטלי ולפסטיק דמוי עץ שיושב מסביב לו, ודווקא כן אומר (וחברי מצטרף אליי) - איזה הבדל של שמיים וארץ בין שני הרכבים האלה - כשהכוונה, כמובן היא לעליונות של ה STI - שוב ללא קשר ליכולות ספורט.

אני ממש לא מתכוון לזלזל ברכב שלך אך פשוט נראה שאתה מציג אותו כבעל יתרונות על הSTI ואני פשוט לא מסכים עם כך (מלבד, ועם זה אני ממש מסכים - להוצאות הגדולות משמעותית שיש ל STI).

וכן, הפנים מבחינת איכות החומרים בכגולף יהיה טוב יותר מזה של הSTI, אך בכל פרמטר אחר, היא נופלת ממנה ובגדול, שוב מבלי בכלל להתייחס לסוגיית היכולות הדינמיות של הרכב. זו דעתי, והיא בהתבסס על ניסיון של שנתיים על הרכב הזה, שנה על WRX וכמעט חצי שנה על STI. כל הדברים שאמרת והגישה שלך לרכב הזה נכונים מאוד והם גם דעתי בנוגע לGT. אך אתה צריך להבין שהWRX שונה בתכלית מהGT לעניין נוחות ביום יום. שוב, אשמח לנסוע עמך ברכב ולתת לך לחוות ולהרגיש בעצמך למה הכוונה.

סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אם סובארו התכוונו לכוון ל-Audi הם לא בכיוון.

בעצם, אולי הם בכיוון אבל רחוקים מאוד משם.

ישבתי אתמול ב-S3 והם לא ייקחו לקוחות ממנה אם הבסיס להשוואה הוא איכות גימור.

לגבי היתרון הדינמי של ה-STI, ברמות הביצועים והאחיזה הללו, כשמדובר בחובב ההגה הסביר, ההבדלים מתחילים להיות זניחים. דריפטים הם לא עניין למכוניות ברמה הזו, אלא אם אתה באמת יודע מה אתה עושה. אז אתה נוהג חלק ויפה מפנייה לפנייה, אז מה זה כבר משנה איך הרכב מעבר למגבלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...