Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה חדשה עשתה עליה לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יקרה, ולדעתי גם לא הכי יפה (אבל אופה זה בטוח).

גרסת הבסיס ניראת עלובה לדעתי, בדיוק כמו כל הB3 שיתרבו בכבישי ארצנו בעתיד, היא תעשה רושם בעיקר על הקהל שיבחין בפרטים הקטנים.

הגרסה המאובזרת קצת יותר מושכת, וניראת כמו שSTI אמיתית צריכה להיראות. אבל עדיין, לא להיט.

האיבו תגיע בסביבות מאי.

פורסם
מאכזבת ופשוטה מבפנים.... במיוחד ביחס למחיר הגבוה מאוד !

תמיד הייתה פשוטה ותמיד תהיה.

כאלו ביצועים בכזה מחיר ? זה מציאה..

בגלל זה מכוניות "מפוארות" עולות הרבה יותר, ע"ע אודי S4 ובימר M3

פורסם

אודי RS4 ובימר M3.

הS4 היא יותר מתחרה של 335i מאשר של הM3.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תמיד הייתה פשוטה ותמיד תהיה.

כאלו ביצועים בכזה מחיר ? זה מציאה..

בגלל זה מכוניות "מפוארות" עולות הרבה יותר, ע"ע אודי S4 ובימר M3

עם כל הכבוד לביצועים, בשביל כזה סכום כסף אני מצפה בהחלט ליותר.

בכסף הזה , אם מה שהייתי מחפש היא גרסא חמה מאוד להצ'בק משפחתי , ונניח שלא הייתי רוכש גולף GTI חדשה אלא מכוון קצת יותר למעלה, הייתי נכנס לסוכנות אאודי, ומזמין אאודי S3 חדשה ונשאר עם עודף של יותר מ20 אלף שקל ביד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקנו או לא זה כבר ענין של טעם והעדפה, מי שיעדיף את הסובארו על המתחרות הם בעיקר אלו שמעריצים את המותג ומוכנים לשלם את המחיר.

לדעתי , אמנם המחיר יקר אבל התמורה כמעט שווה אליה, ומה שייחד את הרכב הזה ואת ה"איבו" הן התמורה למחיר מול המפרט הטכני שלא יבייש שום מכונית מסלול. ואני בטוח שגם מי שיקנה את הרכב יוסיף עוד 10 אלפים ש"ח לגרסה המיוחדת ואפילו יותר על שיפורים שיצוצו.

תמיד יהיה מי שיקנה .

ובקשר לעיצוב, גם אני כמו הרוב כאן מאוד אוהב את העיצוב של הדגם היוצא, אבל פשוט צריך להתרגל אליו, ותראו איך הדעות ישתנו.

אגב, לדגם של 2001 , שהוא "יוצא מהכלל ", אני בחיים לא אתרגל.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מסכים עם זה.

יצא לי לקחת לסיבוב אימפרזה GT משופרת, ואין מה לומר : המנוע מדהים, האחיזה גם ,וכל שאר הדברים - יש שם המון ובשפע.

אבל - הרכב נראה כ"כ גרוע ,פשוט וזול מבפנים , וגם מבחוץ (לטעמי) היא נראית כמו עוד אימפרזה מליסינג (שזה לדעתי דבר רע, למשל בניגוד ללהראות כמו עוד גולף) , ואני אישית לא הייתי מסוגל לחיות עם כזה רכב ביום יום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכל שאלה של מה אתה מעדיף, יותר פאר או יותר ביצועים,

עוד לא ראיתי מבחן ראש בראש S3 נגד STI, אבל אני משוכנע שהסובארו תקח את ההובלה במסלול,

עם 40 יותר סוסים, הנעה מתוחכמת בהרבה, וכנראה הרבה יותר שעות ברינג.

מה שכן המחיר של סובארו גורם לאודי להיראות מציאה.

פורסם

אייל אתה ממשיך לחפש ברכב ספורט (ועוד ממוקד וקיצוני) איך נראית מע' השמע. שוב תבין, ברכב כזה קיצוני מע' טכנולוגיות וביצועים ותחושות הם הרבה הרבה יותר חשובות ממראה. אגב, זה מבלי לדבר על העיצוב בA3 החיצוני והפנימי שמבחינה וויזואלית של מראה, הוא לא מושך במיוחד (לדעתי)

ההשואה מול הS3 רק מראה עד כמה ממוקדת וחזקה הSTI החדשה, היא הרבה יותר חזקה ממנה, ממבחנים שקראתי על הSTI החדשה ניתן לנבא שכמו בעבר , היא תהיה מהנה הרבה יותר לנהיגה ואוחזת יותר.

אתה רואה גם שהרכב הרבה יותר מקצועי וממוקד. הגה הידראולי, ביטול מלא של מע' בקרת ייציבות (לא ניתן באודי ובGTI) ורק מראה ומוכיח יותר מתמיד למי כל ייצרן מכוון עם המכוניות, יכולת שליטה של חלוקת הכוח (ממש כמו במכוניות מרוץ), יכולת שליטה על ניהול מנוע (שוב לא תמצא את זה באימפרזה ליסינג וגם לא בGTI).

בקיצור הSTI החדשה פונה ללקוחות שמחפשים רכב יותר מכוון ומקצועי, הS3 פונה למחפשי פוזות שרוצים רכב שמאיץ טוב. ממש כמו אחותה החלשה יותר (GTI).

אגב, בתמונות של הרכב השחור, לדעתי לפחות, לא יהיה אחד שיראה אותה בכביש ולא יסתובב.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אייל, מי שמחפש עיצוב ופאר זה לא המקום שלו לקנות STI , STI זה למחפשי ביצועים גבוהים ותג המחיר שלה בגלל כל האיבזור והשיפורים שהכניסו בה , הכוח והמומנט עלו , LSD קדימה ואחורה , מערכת בלימה של ברימבו , חישוקים גדולים במיוחד בגירסא המואבזרת יותר גם כיסאות ספורט של ריקארו , מערכת ESP עם מספר מצבים (כמו בפרארי ופורשה) יש גם אפשרות לבחור לאן ישלח יותר כוח , וגיר מחוזק יותר. הם השקיעו בה המון מחשבה ופיתוח איך להשיג יותר ביצועים מהדגם היוצא הם לא רק שינו את הכוח אלא את כל ההתנהגות של הרכב והתמורה לשקל ענקית אין עוד רכב במחיר הזה שנותן ביצועים כאלה .

אני יסתכן ויומר שהביצועים שלה שווים לפורשה שעולה בערך פי 3 ממנה.

ורק טיפש לא ידע שמדובר ב-STI ויחשוב שמדובר בגירסאת הליסניג שלה הסממנים החיצוניים בולטים במיוחד כמו הכונס הענק מקדימה , הגאנ'ט הגדול הספולייר האחורי וכ'ו . אם כבר מדברים אז למשל בגולף GTI , היא ניראית חיצונית הרבה יותר דומה לגולף 1.6 לדוגמא ורק מי שמכיר את הסימנים ידע שזאת ה-GTI כנ"ל גם ב-A3 וב-S3.

פורסם

ורק טיפש לא ידע שמדובר ב-STI ויחשוב שמדובר בגירסאת הליסניג שלה הסממנים החיצוניים בולטים במיוחד כמו הכונס הענק מקדימה , הגאנ'ט הגדול הספולייר האחורי וכ'ו .

כאן בדיוק פוגעת ונפגעת הנקודה של העיצוב. אוטו שעולה 350K נראה כמו אחד שעולה 120K.

רק העין החדה והמתמצאת היא זו שתבחין ותדע להעריך את הSTI.

כמה עיניים כאלה יש על הכביש?, ומדובר כאן בכביש שמלא ברכבי ליסינג\משפחטומטיות.

מה שאומר שרוב הציבור לא ידע להבחין בין הB3 לSTI.

האנשים הפשוטים לא יסתכלו על הכונס, הספוילר והג'אנט (אולי רק בגלל שהוא מוזהב).

מעבר לזה, הם לא ידעו להעריך את האוטו ויסתכלו עליו כאילו זו עוד B3.

פורסם
הכל שאלה של מה אתה מעדיף, יותר פאר או יותר ביצועים,

עוד לא ראיתי מבחן ראש בראש S3 נגד STI, אבל אני משוכנע שהסובארו תקח את ההובלה במסלול,

עם 40 יותר סוסים, הנעה מתוחכמת בהרבה, וכנראה הרבה יותר שעות ברינג.

מה שכן המחיר של סובארו גורם לאודי להיראות מציאה.

ראשית, ברור לי שהסובארו עדיפה ברוב הפרמטרים הטכניים. (לפחות על הנייר)

עם זאת, ציפיתי מסובארו, שלאחר תקופת פיתוח כ"כ ארוכה (הדגם היוצא משך כ-8 שנים), ייתנו גם איזה טאץ' יוקרתי לרכב,שיהיה כיף לחיות בו, ושהקונה ירגיש שהוא קיבל תמורה מלאה למחיר.

מה אני מעדיף?

אני מוכן להתפשר מעט על ביצועים בתמורה לרכב שאפשר לחיות איתו ביום יום....

מכיוון שאף אחד כאן בארץ לא ייקח את הSTI שלו למסלול כמו שצריך - כי אין כזה, ולא יוכל לנצל אותה בפקקים כל יום בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, או בכבישים המצולקים ומוכי המצלמות והשוטרים בארץ, כרכב יום יומי לי אישית היא לא מתאימה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל אתה ממשיך לחפש ברכב ספורט (ועוד ממוקד וקיצוני) איך נראית מע' השמע. שוב תבין, ברכב כזה קיצוני מע' טכנולוגיות וביצועים ותחושות הם הרבה הרבה יותר חשובות ממראה. אגב, זה מבלי לדבר על העיצוב בA3 החיצוני והפנימי שמבחינה וויזואלית של מראה, הוא לא מושך במיוחד (לדעתי)

ההשואה מול הS3 רק מראה עד כמה ממוקדת וחזקה הSTI החדשה, היא הרבה יותר חזקה ממנה, ממבחנים שקראתי על הSTI החדשה ניתן לנבא שכמו בעבר , היא תהיה מהנה הרבה יותר לנהיגה ואוחזת יותר.

אתה רואה גם שהרכב הרבה יותר מקצועי וממוקד. הגה הידראולי, ביטול מלא של מע' בקרת ייציבות (לא ניתן באודי ובGTI) ורק מראה ומוכיח יותר מתמיד למי כל ייצרן מכוון עם המכוניות, יכולת שליטה של חלוקת הכוח (ממש כמו במכוניות מרוץ), יכולת שליטה על ניהול מנוע (שוב לא תמצא את זה באימפרזה ליסינג וגם לא בGTI).

בקיצור הSTI החדשה פונה ללקוחות שמחפשים רכב יותר מכוון ומקצועי, הS3 פונה למחפשי פוזות שרוצים רכב שמאיץ טוב. ממש כמו אחותה החלשה יותר (GTI).

אגב, בתמונות של הרכב השחור, לדעתי לפחות, לא יהיה אחד שיראה אותה בכביש ולא יסתובב.

כפי שזה נראה בטבלת המכירות, דווקא הSTI פונה יותר למחפשי פוזה, בעוד שהGTI פונה לקהל מבוגר יותר (לרבות נשים...) והS3 פונה לילדים עשירים (זה חתך הקונים, מה לעשות). אל תשכח שבחו"ל, הGTI נחשבה לhot hatch המוצלחת ביותר במשך שנתיים ממועד השקתה.

בשתי הVAG-יות אפשר לבטל לחלוטין את מערכת בקרת היציבות (למעט התערבות בGTI בבלימה חזקה בזמן החלקה. לא כיף, אבל לומדים לנהוג סביב זה).

ולעניין - הSTI החדשה נחשבת לחדה פחות ומוצלחת פחות לנהג מהקודמת. מתלוננים עליה שהיא רכה מדי, ורק עם הDCCD לגמרי אחורה, כל הבקרות מנותקות ובנהיגה למגבלות היא משחזרת משהו מהקודמת.

בינינו, רכישה של מכונית כזו במרכז תהיה בזבוז מוחלט לרובם המוחלט של הנהגים - S3 תשרת אותם טוב יותר (אם כי היא צפופה יחסית). אם כבר, אז איבו עם SST...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...