Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינג'ה חדשה עשתה עליה לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל, אני לא מגיב כאן על תקן איש השיווק של סובארו...

לגבי ההרגשה וה"טפיחה על השכם" - אתה אומר שאתה לא צריך את זה מחד, ומרגיש את אותה הרגשה עם הGTI מאידך...

לגבי תקציב - אין ספק השSTI שונה ממנה בכמה רמות ולא מעט ממה שתיארתי פה לא רלוונטי אליה - ולא מעט דווקא כן רלוונטי - יש WRX (אמנם הצורה המכוערת ביותר - אך יש כמה שבאות עם קיט "אירו" שעושה אותן נעימות למראה, ואפילו יפות.)

אני חושב שכל אחד שנהיגה מהווה אצלו חלק חשוב מהנאותיו בחיים - ישאוף להגיע למצב שהוא מרגיש שלם ומאושר כשהוא נוהג ברכב שלו. STI היא היחידה ברמת מחירים סבירה (שוב, אני מדבר על שנתונים 03-04) שנותנת אותה, ובגדול. האמן לי שכשאני נכנס לתא הנוסעים של הGTI MK4 של חברי שהביא אותה בהמלצתי (הגבלת תקציב) - אני ממש לא אומר לעצמי הלוואי וכך היה נראה עיצוב הפנים של הSTI, עם כל הכבוד למזגן הדיגיטלי ולפסטיק דמוי עץ שיושב מסביב לו, ודווקא כן אומר (וחברי מצטרף אליי) - איזה הבדל של שמיים וארץ בין שני הרכבים האלה - כשהכוונה, כמובן היא לעליונות של ה STI - שוב ללא קשר ליכולות ספורט.

אני ממש לא מתכוון לזלזל ברכב שלך אך פשוט נראה שאתה מציג אותו כבעל יתרונות על הSTI ואני פשוט לא מסכים עם כך (מלבד, ועם זה אני ממש מסכים - להוצאות הגדולות משמעותית שיש ל STI).

וכן, הפנים מבחינת איכות החומרים בכגולף יהיה טוב יותר מזה של הSTI, אך בכל פרמטר אחר, היא נופלת ממנה ובגדול, שוב מבלי בכלל להתייחס לסוגיית היכולות הדינמיות של הרכב. זו דעתי, והיא בהתבסס על ניסיון של שנתיים על הרכב הזה, שנה על WRX וכמעט חצי שנה על STI. כל הדברים שאמרת והגישה שלך לרכב הזה נכונים מאוד והם גם דעתי בנוגע לGT. אך אתה צריך להבין שהWRX שונה בתכלית מהGT לעניין נוחות ביום יום. שוב, אשמח לנסוע עמך ברכב ולתת לך לחוות ולהרגיש בעצמך למה הכוונה.

סימון

לדעתי אפשר לסיים את הדיון הזה. כי אנחנו דיי מסכימים.

לא אמרתי שיש ל GTI יותר מדי יתרונות על ה STI, רק ציינתי שאני לא צריך בשלב זה של חיי, את היתרונות של ה STI.

לשימושים שלי הGTI מתאימה כמו כפפה ליד. היא גם תשתפר עם הזמן כי כל חלק שמתחיל לפתח בלאי כלשהו - אני מחליף באחד משופר (מתוך מדיניות).

אשמח בהזדמנות להרגיש את ה STI, יצא לי כבר להתנסות בGT מאוד משופרת (אחרי שחזרתי לאוטו שלי התקשיתי להתרגל למציאות ולקח לי כשעה לסדר את קצת פעימות הלב) , ובWRX משופרת קלות.

מסכים עם דעתו של falou, ומוסיף על כך שאם יפנאוטו רוצים למכור, הם חייבים להביא את ה WRX ולמצב אותה ברמת המחירים של הגולף GTI / לאון קופה ושאר ההוט הצ'ים בתחום ה230 אלף ש"ח.

כאשר משלם סכום שמשלש ערך של משפחתית ממוצעת, אתה חייב לקבל ערך מוסף מבחינת יוקרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם סובארו התכוונו לכוון ל-Audi הם לא בכיוון.

בעצם, אולי הם בכיוון אבל רחוקים מאוד משם.

ישבתי אתמול ב-S3 והם לא ייקחו לקוחות ממנה אם הבסיס להשוואה הוא איכות גימור.

באירופה היא לא מתחרה בS3.

בארץ, בגלל התמחור של היבואן, הוא משווה אותה לS3.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
באירופה היא לא מתחרה בS3.

בארץ, בגלל התמחור של היבואן, הוא משווה אותה לS3.

האמת שאם תבדוק, ההבדל בבריטניה בין הS3 ל-STI עומד על 2,000 ליש"ט.

בארצות הברית ה-STI עולה 35K דולר וזה הופך אותה ליותר יקרה מכל דגם של הA3 כולל גרסת ה3.2 שישה צילנדרים.

באוסטרליה תופתע לראות שהגרסה היקרה של הSTI (זאת עם מושבי הרקארו) עולה בדיוק כמו הS3.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אולי, אבל היא לא מתחרה ברכבים של אודי, מרצדס וBMW.

היא נמכרת בתור רפליקת ראלי ומתחרה נגד הEVO.

רק בארץ, היבואן מנסה להשליך עליה מיתוג זוהר, נוצץ ויוקרתי ומשווה אותה לדברים שהיא פשוט לא.

פורסם

אני ממש לא יודע איך היא מכוונת בעולם, מאחר ואני לא גר שם.

פשוט בדקתי את דבריך לגבי התמחור (במדינות דוברות אנגלית-זו השפה השניה אותה אי מכיר), התמחור בעולם די זהה וניתן לומר שמי שרכוש את הSTI באותם מקומות אותם ציינתי, עושה זאת תוך ידיעה שבאותו סכום כסף ממש הוא יכל היה לרכוש את הS3.

אגב, ממש לא מדובר על "אולי", אלו המחירים המופיעים באתרים של אותם ייצרנים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הS3, בתור מכונית האצ'בק חזקה ויוקרתית פונה לפלח שוק שונה מאשר אימפרזה STI - שאמורה להיות רפליקת ראלי ספרטנית.

בד"כ, אנשים שרוצים STI לא יסתכלו לכיוון הS3 ולהיפך.

פורסם

ערב מצויין לכולם!

אני כבר רואה מה הולך להיות בפורם כשהאיבו תגיע לארץ ! :lol:

בקשר לתמכור של האוטו , חברים אנו נמצאים בארץ הקודש ולכן עלינו לשלם יותר .

מכל השרשור לא הנתי למה משווים את ה-STI ל-S3 ?

זה כמו להשוות קטנוע עם אופנוע על , כמו שאמרו לפני שני המכוניות מכוונות לפלחי שוק שונים לגמרי

כל השוועה בין האודי לסובארו , ולא משנה איזה דגמים היא מטופשת !

בברכה דן.

פורסם

אני דווקא הייתי מסתכל על שתיהן, וגם על האיבו 10, וב.מ.וו 335 ואפילו אודי S5 (תסתכל. אל תקנה).

למה? כי חלק מהאנשים הפסיקו לשחק הרדקור-נדמה לי ומחפשים משהו במכונית שלהם. זה יכול להיות סט כישורים רחב במיוחד (ע"ע 335) או ייחוד (S5, ובל נשכח את הV8) או אקשן (איבו 10) או שסתם המכונית מוצאת חן בעיניהם (S3) או שפשוט חסר להם טעם (STI).

אם נהיה כנים, קשה מאוד להביא את המכוניות האלו למגבלות מספיק בשביל שההתנהגות תשנה, בנהיגה יומיומית לפחות. במובן הזה, אנחנו קצת כמו האמריקאים.

באמת, אבל שבאמת שמבחן מEVO, על B-road בריטי מוצף, לא יאמר דבר על מידת ההנאה שלך מאותה מכונית ממש בגזרת גוש דן על שלל צרותיה.

הפרדת קטיגוריות מוחלטת יש רק באתרי פורנו. כאן חייבים לערבב, אחרת תהיה מכונית אחת בדיוק שתענה לדרישות שלך.

אז הכל הולך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כל השוועה בין האודי לסובארו , ולא משנה איזה דגמים היא מטופשת !

תגיד את זה לסובארו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...