Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בנתניה (נשמה תזמיני ניידת יש הרוגים) וכמו שצייניתי יש איזה סוג של שיטור קהילתי באזור. אני חושב שבמידה והמפגעים ימשכו אנסה להתחיל מהלך של משמר שכונתי. מוזר שמה שגורם לזה הוא לא איזה אנס או חבורת גנבים אלה ילדודס משועממים!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חבל שאתה מדבר ככה על העיר שלך, זו בעיה מוכרת בכל עיר גדולה בארץ (כמעט).

פשוט יש ערים ושכונות שלקחו על עצמם לטפל במפגע ויזמו את השיטור הקהילתי יחד עם המשטרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם כל מה שאמרת שיש בשכונה שלכם לא עוזר, הייתי מציע לך לתפוס את אחד הילדים או אפילו את כולם אם מתאפשר לך ולעשות מה שההורים שלהם לא עשו. לחנך אותם.

אני חושש שאם הייתי תופס אחד כזה לסדרת חינוך, אני הייתי יכול להיות זה שיוזמן לחקירה במשטרה :evil:

פורסם
אני חושש שאם הייתי תופס אחד כזה לסדרת חינוך, אני הייתי יכול להיות זה שיוזמן לחקירה במשטרה :evil:

תאמין לי שלא. אחרי "שתסביר" להם שאסור להם לעשות את זה הם פשוט יתרחקו. ואני מקווה שהבנת שזה צריך להיות בגבול הטעם בטוב ולא להיסחף :lol:

פורסם
אם כל מה שאמרת שיש בשכונה שלכם לא עוזר, הייתי מציע לך לתפוס את אחד הילדים או אפילו את כולם אם מתאפשר לך ולעשות מה שההורים שלהם לא עשו. לחנך אותם.

ולהסתבך בפלילים, היום ילדים לא מפחדים לתבוע את ההורים שלהם אם הם נתנו להם מכות בטוסיק.

הבעיה היא שבמקרה הטוב, השוטרים יתפסו את הצוציקים ויעשו להם נונו נונו , במקרה הפחות טוב, השוטרים יברחו או ליתר דיוק יעדיפו להעלים עין

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
תאמין לי שלא. אחרי "שתסביר" להם שאסור להם לעשות את זה הם פשוט יתרחקו. ואני מקווה שהבנת שזה צריך להיות בגבול הטעם בטוב ולא להיסחף :lol:

משום מה יש לי הרגשה שאם אראה מישהו שורט לי את כל האוטו, זורק אבנים, סודק את השמשה ומעקם מכסה מנוע, יהיה לי נורא קשה להסביר בצורה "יפה" למה לא כדאי לעשות את זה.

בנוסף לזה, לא ניראה לי שאותם נערים מבינים שפה כגון: "בבקשה אל תעשו את זה יותר".

פורסם

לדעתי אם זה נערים צעירים סביר להניח שיעשו את זה בסוף השבוע , כי במהלך השבוע יש בית ספר

ולא יעשו את זה במזג אוויר קר וגשום ... אז ככה שהייתי ממליץ פשוט לתפוס איזה ערב חמים ונעים ופשוט לשבת בחוץ על הספסל ורק לחכות ...

• תוכן חדש...