Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה צצה בשכונתי המנומנמת בעיה חמורה מאוד, חבורה של כ6-7 ילדים משועממים בגיליי 15-17 מגיעים בלילה מחלק אחר אך לא רחוק של העיר ופשוט משחיטים מכוניות חונות. בנתיים רשימת הקורבנות כוללת כמה שמשות מנופצות (במקרה הטוב), הונדה אקורד יפייפה עם 4 צמיגים מפונצ'רים ושריטות על כל הרכב בעומק מכתש רמון ולאחרונה בלוק שנזרק על ג'יפ של מכר שאמר להם להתרחק מהרכב ובתמורה זכה בשמשות מנופצות ומכסה מנוע עקום. יש לציין שכל המכוניות המדוברות (ואני בטוח שיש עוד כאלה שאני לא יודע עליהן) עמדו בחניה מוארת וחלקן אפילו בחניון היעודי של הבניין ששמור לרכב הספציפי בלבד. בשכונה מפטרל באופן קבוע רכב עם שומרים מהעיריה ומול הבית ובמרחק של כ10 מטרים מאיפה שאני חונה את הרכב שלי ישנו שומר קבוע של בניין מגורים שכבר חטף מטח אבנים מהחבר'ה בגלל שאמר להם להתרחק מהמכוניות החונות ליד הבניין. אז נכון שקליאו ספורט הוא רכב סולידי יחסית אבל אין יום שאני לא קולט חבורה של ילדים\נערים\גברים נגשים ובוחנים את הרכב, אין לי בעיה אם זה ולמען האמת הייתי עושה כמוהם :-) אבל מה יקרה כשהרכב יקבל את צומת הלב של החוליגנים?

בקיצור, מה לעשות!?

לשים כיסוי על הרכב או שהוא רק יסקרן יותר, לערב משטרה או לא, לתפוס את אחד הילדים ולשבור לו את הידיים כדי שישמש דוגמה? לפי עניות דעתי לפנות להורי הילדים יכול לעזור אבל אתם מבינים את הבעיתיות שבעניין גם בלי שאסביר.

האם מישהו נתקל בתופעה דומה או יכול לספק איזה פתרון שלא חשבתי עליו? :puppydoge

נ.ב

תשתדלו להיות עניניים, אני בטוח שלהחזיק פיטבול ברכב ירחיק סקרנים אבל גם יהרוס את מושבים וכדי לחבר תת ממקלע לחלון שישקיף על הרכב בטח דורש המון אישורים מהעירייה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פשוט ולעניין - אזעקת ביפר

שיראו שאתה רץ עם איזה מוט אליהם, אני לא חושב שישארו לראות מה יהיה.

במידה ואתה כן פוחד שהם יהיו מסוקרנים ויישארו לראות מה יהיה, תזמין חבר טוב או שניים שישארו אצלך בלילה ותתפסו אותם.

זה בדיוק מה שהיה אצלי שקניתי את הקולט, כל יום שריטה חדשה, בא בבוקר מוצא על האוטו שמים לי שקיות וכל מיני דברים , יום אחד מצאתי שק מלא בבגדים קשור לי לוו גרירה(כנראה ציפו שאני ייסע איתו ולא ישים לב). קניתי אזעקת ביפר ופה זה נגמר, מאז לא היה שום דבר (אמנם ניסו לפרוץ פעמיים לפני חודש וקצת אבל כל פעם שראו אותי בא ב4 בבוקר ברחו).

אוהד.

פורסם

אתה באמת רוצה את הפתרון הבת-ימי ?

"ועד" שמורכב ממיטב אזרחי השכונה שומרי החוק יכול להעביר אחלה מסר, חוץ מזה אני מניח ש5 נערים לא מגיעים ברגל או לפחות מגיעים מכתובת כלשהיא, כמו כן אני מניח שאותם "נערים" לא מתוחכמים מספיק כדי להשחיט בכפפות כך שסימני האצבעות נשארים.

היכן אותם בעלי רכבים מושחטים, הרי לילדים יש הורים ולהורים יש ארנק ...

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

קודם כל - תתחיל לצלם את בני הבליעל האלה. תשתדל להנציח אותם בפעולה, תן כמה קלוזאפים על הפנים המכוערות שלהם.

אחרי שהם יפצחו בקריירה הוליוודית, יש משטרה, יש אמנון לוי שישמח להראות אותם לכל עם ישראל, יש כלבוטק.

אם המשטרה לא תעשה דבר בתלונה הראשונה (מה שסביר), אז הפרסום בטלוויזיה יגרום להם להתחיל לזוז.

בהצלחה.

פורסם

רעיון טוב לפריצות

אבל הבעיה. שאלו שזורקים אבנים לא ירגישו את הזרם.

אגב גם לי, ילדים מבית ספר יסודי זרקו אבנים על האוטו (שחונה ממש מול הבית ספר) הילדים נתפסו, הודו, הורי הילדים דיברו איתי וברוב חוצפתם אמרו שהם מוכנים לתקן את המכות של האבים, אבל את הצבע אני ישלם, למה?, כי צריך לצבוע את כל המכסה, ולטענתיהם הוא יראה חדש על חשבונם.

(לציין כי הצבע ברכב נראה חדש לחלוטין בלי קשר).

פורסם

משמר שכונתי.

לארגן מספר שכנים מהאזור, ולפנות למפקד התחנה המקומית על מנת להקים משמר שכונתי.

הפעילות נעשת בצורה התנדבותית על ידי תושבי הקהילה, שמקבלים סיוע של המשטרה במידת בצורך.

בדרך כלל השיטה הזו פועלת מתוך ניסיון של תקופת ימי הקיץ והחופשה כאשר הילדים/נערים משועממים ויוצאים לרחובות למסע של הרס, וברגע שיש נוכחות של מתנדבים ושוטרים במקום הם יעדיפו להתרחק ולא לזרוע הרס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היא מספיק רגישה גם לנגיעה קלה ביד. תלוי איך אתה מגדיר אותה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הרעיון הוא לא להגביר רגישות של אזעקה, או להחנות במקום אחר או לכסות אותו.

צריך לפתור את הבעיה מהשורש ולא לעקוף אותה, כי ברגע שהם ישרטו את הרכב ויברחו, לא תספיק לתפוס אותם, מאידך אם תהיה נוכחות של תושבים במקום זה יכל להרתיע ולהביא להגברת הערנות בסביבה ולמזעור נזקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...