Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה נראה לך? אתה חושב שלראש העיר אכפת כמה מכוניות יכנסו לת"א?

כמה שפחות מכוניות - עדיף בשבילו. פחות זיהום אוויר. פחות פקקים. רק רווח יש לו מזה.

מחיר הדלק בשמיים? מתי פעם אחרונה הסתכלת לעבר מחירי הדלק באירופה?

טסטים בשמיים? טסט עולה 30 ומשהו שקל אם אני זוכר נכון.

כביש 6 רוצחים? מה זה קשור? כביש 6 = כביש אגרה.

העובדה שהם נותנים לך לנסוע בכביש לפני שאתה משלם לא אומרת שצריך לנצל את זה ולהתחמק מתשלום.

רה"מ אידיוט? איך זה קשור?

למה נראה לך? למה רכבי ליסינג לא ישלמו על כניסה?

אפשר לחשוב שעכשיו הם לא משלמים על נסיעות בכביש 6 או על חנייה.

Discover, ממתי טסט עולה 30 שקל? איפה אתה חי בארץ עוץ? (הונדה אקורד Executive 1664 ש'ח)_ואם התכוונת למבחן מעשי, זה 300 ש''ח, כניסה לטסט במבחן שנתי עולה 82 שקל, אז על איזה 30 שקל אתה מדבר?

דבר שני, אנחנו חיים בישראל לא באירופה אותי לא מענין כמה שמה עולה דלק [בעברית: כמה עולה שם הדלק], אני ממורמר על המדינה ועל הגנבות שיש פה מאזרחים תמימים. דבר שלישי (כביש 6) הם לוקחים ריבים [בעברית: ריבית] של אלוהים ישמור על כלום. אני, לא יצא לי לראות תדואר [בעברית: את הדואר] כי עברתי דירה תטענה [בעברית: האת הטענה] הזו הם לא קיבלו ונאלצתי לשלם על נסיעה של 83 שקל 520 שקל.

רה'מ אדיוט. איך זה קשור? אני חושב אתה חי בנדמה לי , כל המדינה שלך הולכת אחורה מיום ליום.

בקיצור חבר, אם אתה אוהב לשלם כסף שיבושם לך.

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון, מבחן מעשי עולה 116 שקל. ה300 שקל שאתה משלם זה למורה נהיגה שלך, וזה משתנה ממורה למורה. לא קשור למדינה.

דבר שני, ה1664 ש"ח שאתה משלם על האקורד, זה לא טסט. זה אגרת רישוי.

לגבי העלות, לא יודע למה, אבל מהפעם האחרונה שהעברתי אוטו טסט, זכרתי 30 ומשהו שקל.. יכול להיות שזה 80.

זה עדיין לא משנה את העובדה שזה -

1- לא מאוד יקר.

2- דבר שבהחלט דרוש לנוכח המוטציות המוטוריות שאפשר לראות על הכבישים בארץ, והעובדה שלחלק גדול מהאוכלוסייה אין בעיה לנסוע עם רכב לא תקין ומסוכן - העיקר לא לשלם עוד כמה שקלים על תיקון.

לגבי הדלק, יופי שאתה ממורמר על הדלק. רק אני עדיין לא מבין איך זה קשור למדינה. מחיר הדלק לא נקבע ע"י המדינה, הוא נקבע עפ"י המחיר שקונים אותו.

מה לעשות שמחיר של חבית דלק עלה? המדינה קובעת את זה? עכשיו היא גונבת את זה ממך למרות שהיא בכלל לא זאת שקובעת את העלות של זה?

לגבי כביש 6 - כביש 6 הוא כביש אגרה. חברה פרטית שזכתה במכרז BOT, המבוסס על הרעיון שהיא בונה את הכביש מהכסף שלה, מפעילה אותו במשך X שנים במהלכם היא מקבלת תשלום מגורם מסויים (ממשלה/אזרחים), ולאחר X השנים האלה,

הכביש עובר לבעלות הממשלה ללא תשלום נוסף.

במסגרת הבנייה של כביש 6 נשקלו מספר דרכים לחיוב הנוסעים בכביש. הדרך שנבחרה היא ע"י מצלמות וידאו אשר מצלמות את מספר הרישוי של הרכב, ועל-פיו נשלחת חשבונית עבור הנסיעה לביתו של בעל הרכב.

לחלופין, היו יכולים לבחור לגבות את התשלום ישר ביציאה מהכביש עפ"י המרחק אותו עברת בנסיעה על הכביש.

מה זה היה גורם?

1- עומסים ביציאות מהכביש.

2- עלויות גבוהות יותר של אחזקת הכביש (משכורות לעובדים שיקבלו את הכסף), ומכאן שעלות הנסיעה תהיה גבוהה יותר.

3- חובה שיהיה עליך כסף מזומן בשביל לנסוע בכביש.

בשביל לפתור את הבעיות האלו, כאמור, השתמשו במערכת שמצלמת.

מה לעשות, ובמדינת ישראל כל אחד חכמולוג, ולמרות שהוא יודע שהוא נסע בכביש וצריך לשלם - הוא מנסה להתחמק?

אז הוא מקבל חשבונית, ולא משלם. שירדפו אחריו.

מקבל כפל קנס ראשון, ולא משלם. שיחפשו אותו.

מקבל כפל על הכפל קנס הראשון. ומה אכפת לו? הוא לא זורק ז*ן עליהם. יש להם מספיק כסף. שיסתדרו בלי ה50-100 שקל שלו.

ואז תובעים אותו/מטילים עליו עיקולים מסוגים שונים/הוא עולה על הכביש, עוצרים אותו ומחייבים אותו לשלם.

ואז מי שאשם זה חברת "דרך ארץ", מפעילת הכביש, בגלל שהיא ניסתה לגבות את התשלום עבור הכביש.

רה"מ אידיוט? אולי. נתון לשיקול דעת שונה של אנשים שונים. אבל איך זה קשור ל25 ש"ח "עמלה" עבור כניסה לת"א ?

המדינה הולכת אחורה מיום ליום?

דווקא אני ראיתי שהייתה בארץ צמיחה מרשימה ביותר השנה. השקל מתחזק. עושים פה אקזיטים במיליארדים כל שנה.

מוקמות פה חברות שהן מהמובילות בעולם בתחומן.

אז איך בדיוק היא הולכת אחורה?

אוהב לשלם כסף? אני לא חושב שאף אחד אוהב לשלם כסף.

אבל לבכות כל הזמן שהמדינה דופקת אותך מכל הכיוונים, ואז לתת דוגמאות שבכלל לא בשליטת המדינה ?

לפחות תן דוגמאות נורמליות כמו מיסים ישירים (מס הכנסה, מס בריאות, ביטוח לאומי וכו') גבוהים.

כמו הבירוקרטיה הביזיונית שמתקיימת במדינה הזו לגבי כמעט כל נושא.

העובדה שלח"כים אכפת בעיקר מהכיסא שלהם ולא מטובת האזרח.

העובדה שיש עשרות אלפי אנשים שחיים תחת איום הקסאם והמדינה מתנהגת אליהם כאילו הם לא חלק מהמדינה.

ד"א, לגבי החתימה שלך, הכסף הירוק היחיד שיש בארץ הוא שטר של 20 שקל. ואני בספק אם משה שרת היה שמח שאתה קורא לו "גוי".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני יכול להמשיך לכתוב ולכתוב פה עוד שעות אבל מה זה יעזור,לך יש דעה ולי יש דעה קצת שונה, סתם לידע הכללי אתה שואל

איך הדלק קשור למדינה? כמה דלק עולה בלי מיסים אתה יודע בכלל?

שאתה עובד ומקבל שכר, לוקחים לך מזה, מס הכנסה,מס בריאות, אתה מחזיק רכב? תשלם אגרת רישוי גבוהה בלי סיבה

מחירי דלקים גבוהים,יש לך טיפול ברכב דוגמה? שעולה 4K? תשלם 700 מע''מ ,כל יום מעלים מחיר של משהו אחר ,

בקיצור חבר ,כמו שכתבתי למעלה אני יכול לכתוב פה מגילה אבל למי זה יעזור ומה זה יעזור אתה תשאר עם הדעה שלך ,ואני עם שלי, יום טוב

ואגב ''מה זה כסף ניר ירוק עם ציור של גוי'' אני לא מתכוון על 20 שקל אלא על דולרים

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אם כבר - האם קיימת בישראל עירייה/מועצה מקומית שמגבילה כניסת רכבי משא (מעל 3.5 טון) למרכז העיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם עושים את זה אז אני היתי מחנה את הרכב בחוץ ומביא איתי אופניים. בגשם פשוט לוקח מונית או אוטובוס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אפשר לדבר על 1001 הצרות שיש במדינה,

כמו ניסיון לקבל שירות במשרד ממשלתי כלשהו,

או בטלפון, שצריך לעשות בינגו בין התשובות[ראו פוסט שכתבתי בעבר],

ואפשר גם לנסות להתעלם מכל הרעל הזה[מס בלו, מס בריאות, מה הכנסה ומס ישיבות],

ולנסות לנצל את הזמן שיש ליצירת דבש ולא רעל.

----

פורסם

אם כבר - האם קיימת בישראל עירייה/מועצה מקומית שמגבילה כניסת רכבי משא (מעל 3.5 טון) למרכז העיר?

רמת גן. אסור להיות בהרצל אחרי 16:00. אם רואה אותך פקח לא אכפת לו שנכנסת ב10:00 הוא מוציא אותך.

עריכה - עכשיו אני לא ממש בטוח שזה 16:00 מזמן לא הייתי שם :)

פורסם

מה שמצחיק הוא,

שהם כ"כ טיפשים שהם לא מבינים שברגע שייקחו אגרה אז פחות רכבים יגיעו (שזוהי המטרה לכאורה) אך יפסידו מאות אלפי שקלים ע"ב יומי מפני שפתאום לא יהיו גרירות (יהיה הרבה מקום חניה ולא יחנו במקום שיגררו), לא ירוויחו כסף על החנייה כפי שהם מרוויחים היום.

בקיצור,

אני לא בטוח שהם ירוויחו כסף ככה, ולפתור את נושא זיהום האוויר? הצחיקו אותי. קודם שיתנו תחלופה טובה לרכב, אח"כ נדבר על פיתרון לזיהום אוויר (מישהו אמר רכבת קלה?! מישהו אמר יותר אוטובוסים?!).

נ.ב

שייתנו סגוויי לכל תושב D:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מישהו אמר פחות תיירות בעיר? מישהו אמר פחות רווח לבעלי העסקים בעיר? מישהו אמר פחות כסף לעיריה?

הם חושבים שהם מרוויחים אך בעצם הם רק מפסידים פה. הם עושים שיקול לא נכון כלל וכלל. הם רוצים להראות לכולם שהם באים "לפתור את בעיית זיהום האוויר" אך לא שמים לב שהם רוצים להפוך את ת"א-לעיר רפאים. אז שיהיה להם בהצלחה.

פורסם
אני יכול להמשיך לכתוב ולכתוב פה עוד שעות אבל מה זה יעזור,לך יש דעה ולי יש דעה קצת שונה, סתם לידע הכללי אתה שואל

איך הדלק קשור למדינה? כמה דלק עולה בלי מיסים אתה יודע בכלל?

שאתה עובד ומקבל שכר, לוקחים לך מזה, מס הכנסה,מס בריאות, אתה מחזיק רכב? תשלם אגרת רישוי גבוהה בלי סיבה

מחירי דלקים גבוהים,יש לך טיפול ברכב דוגמה? שעולה 4K? תשלם 700 מע''מ ,כל יום מעלים מחיר של משהו אחר ,

בקיצור חבר ,כמו שכתבתי למעלה אני יכול לכתוב פה מגילה אבל למי זה יעזור ומה זה יעזור אתה תשאר עם הדעה שלך ,ואני עם שלי, יום טוב

ואגב ''מה זה כסף ניר ירוק עם ציור של גוי'' אני לא מתכוון על 20 שקל אלא על דולרים

יש על הדלק בדיוק 2 מיסים. בלו ומע"מ. ועדיין הוא זול יותר מבכל אירופה.

ידוע לי שלוקחים מס הכנסה. כמו בכל שאר המדינות בעולם.

מס בריאות. נכון. אבל מה עדיף? שתשלם פי 5 על ביטוח בריאות שיכלול רק ניתוחים וטיפולים מצילי חיים,

או את המחיר היחסית נמוך בארץ שיכלול את כמעט את כל השירותים הרפואיים הנחוצים?

המע"מ בארץ לא גבוה מהמע"מ הממוצע באירופה (אם אני זוכר נכון הוא אפילו פחות). בשנים האחרונות דווקא מורידים את המע"מ. הוא ירד מ18.5 אחוז לפני כמה שנים עד ל15.5 לפני כשנתיים.

בכל מקרה, אני לא טוען שאין פה מיסים. ואני לא טוען שחלקם לא מוגזמים.

אבל אם תעשה השוואה כוללת של המיסים לעומת מיסים בחו"ל, פרט למקלטי מס למיניהם, ההבדלים לא מאוד משמעותיים.

יום טוב:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפשר להוריד כוננות בגזרה. אין כרגע אישור להפעלת אגרת גודש בכניסה לערים הגדולות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3508421,00.html

אגרת גודש ? :shock:

מתנכלים לבעלי האמפרזות ? :shock2:

מצורף גם אייקון של סקורניצקי מארגן ג'ימקאנה, להנאתכם: :bugeyed:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...