Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507760,00.html

בעיריית תל אביב רוצים שתשלמו בכל כניסה לעיר, אם אינכם תושביה והמכונית שברשותכם אינה נקיה. תחבורה ציבורית יעילה במקום? תגיע מאוחר יותר, בעזרת כספי האגרה. ומה דעתכם על התכנית

כדאי לכם להתרגל לרעיון - הכניסה לתל אביב עם רכב עשויה לעלות כסף, הרבה כסף. סגן ראש עיריית תל אביב-יפו, פאר ויסנר, מקדם תוכנית חדשה להפחתת זיהום אוויר ועומסי תנועה בעיר. ואם תכניתו תתקבל, תוטל כבר ב-2010 אגרת כניסה לעיר בגובה 25 שקל, בין השעות 06:00 ל-19:00. גבולות הגזרה של התכנית: שדרות רוקח בצפון, רחוב קיבוץ גלויות בדרום, נתיבי איילון במזרח.

על-פי התוכנית, תושבי תל אביב יהיו פטורים מתשלום אגרת כניסה, וכך גם בעלי כלי רכב "נקיים", שאינם פולטים מזהמים. את הכסף שייגבה מאגרת הכניסה, מייעדים יוזמי התוכנית להפנות לקידום התחבורה הציבורית באמצעות שדרוג אוטובוסים, פריסה מחדש של הקווים, שיפור השירות, ועוד.

דעתי האישית - תמיד ידעתי שזאת מדינה בתוך מדינה, בקרוב הם גם יתחילו להנפיק ויזות ויציבו מעברי גבול בצומת גלילות ובית דגן. גועל נפש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תשימו לב,

הם לאט לאט מתחילים לאבד כיוון ורוצים לטרוף את הכל,

זה התחיל מצביעה מיותרת של מדרכות אפורות לכחול לבן

וזה יגיע למצב שאנשים פשוט יעשו שביתה, ולא יכנסו לעיר[או שכולם יתחילו לשנות את כתובת המגורים לת"א]

----

פורסם

אם אפשר היה לעשות קסם וכל התוכנית היתה מתממשת מחר בבוקר, הייתי הכי שמח שיכול להיות.

כמובן שכל תושבי החוץ (חוץ לת"א) יתמרמרו, אבל התנועה בעיר בשעות העומס פשוט נוראית. התוכנית (כשתתממש במלואה, כולל שיפור תח"צ) תפחית את העומס בצורה משמעותית, ותהפוך את חיי התושבים לשפויים.

אל תשכחו שחציית העיר בשעות העומס ברכב פרטי יכולה לקחת שעה, שבה עוברים 10-15 ק"מ. רק הדלק לשני הכיוונים עולה 15 שקל ברכב ממוצע. מה עם הזמן המבוזבז ? מה עם הבלאי המואץ של הנסיעה העירונית האיטית ? מה עם הזיהום הבלתי נסבל ?

אלו הם דברים שתושבי הפריפריה לא מרגישים..

פורסם

לפי דעתי צריך לקדם את עניין הדו"ג ככה שפחות ייקנו מכוניות ויותר ייקנו אופנועים.... זה ייפחית משמעותית את הפקקים, אבל הסיכוייים שזה ייקרה דיי קלושים.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מסכים עם שי בעניין האופנועים.

אני אישית לא הייתי נלחץ מהעניין- המדינה/עיריה מדברת הרבה אבל עושה כל כך מעט.

אם הם אמרו 2010 זה בטח יקרה ב2110...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מדינה של גנבים,פושעים,סוחטי דם, אני עדיין חושב אם זה מציאות או חלום

מחירי הדלק בשמיים, טסטים בשמיים, כביש 6 רוצחים,רה'מ אדיוט,

לא פלא שהמשיח אמור לבוא עם חמור, הוא עושה הכי בשכל,

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

כל מה שזה יעשה שכמעט כל המכוניות שיכנסו לתל אביב יהיו רכבי ליסינג,

ושאר האנשים יחפשו דרכים לחסוך.

פורסם

שוב, נותנים את המקל לפני הגזר.

אני ממש ממש מקווה שהתוכנית הזאת תייבש את תל-אביב למוות ותלמד את קובעי המדיניות לקח. אבל על מי אני עובד, אנחנו נשלם כמו מאנייקים ונשתוק :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שיקרה זה שייתווספו עוד קומבינות, ולרפי גינת תהיה הרבה עבודה...:lol:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני בעד. נכון, זו לא חוכמה, אני גר בתוך העיר. אבל אם זה עזר בלונדון, אני מקווה שזה יעזור גם כאן.

אין מה להשוות זאת לערים אחרות בארץ, הזיהום כאן (מרכבים) ממש הורג. וזה כמובן בנוסף על קשיי החנייה והתנועה. מה יקרה אם תחנו ברידינג ותקחו קו 4, הא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעולה....

אנחנו כבר העברנו את המשרדים שלנו החוצה מת"א לפריפריה (כפ"ס) - ככה יעשו עוד אלפי עסקים - אחרי שאדון ראש העיר יתחיל לראות שמחירי השכירות יורדים וכרישי הנדל"ן שיפגעו ינטפו לו ריר על הוריד של הצוואר - הוא עוד ישלם לאנשים שיכנסו לעיר...

תוכנית מפגרת כזו כבר ממזמן לא שמעתי - ואיך יאכפו את זה - ישימו מעברי גבול בכניסות לעיר - בכל 1000 הנתיבים המובילים פנימה? יצרו פקקים בכל גוש דן?

זה יקרה ביום שיצמחו לי כנפיים.

אלון.

הערה - אני לא שותה רד-בול.

• תוכן חדש...