Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקריאה לתיקון רכב הגדולה בהיסטוריה המקומית יצאה לדרך: חברת דלק מוטורס מודיעה על קריאה לתיקון (ריקול) במכונית הפופולרית ביותר בישראל - מאזדה 3. כך נודע הבוקר (ב') ל-ynet. הסיבה לתיקון, שמבוצע ב-50,000 מכוניות שיוצרו בין יוני 2003 לנובמבר 2006, נעוצה בכשל אפשרי בצמת החוטים ובעקבותיו קצר שיגרום לנזק למחשב הרכב. תקלה במחשב הרכב עשויה להוביל לאובדן שליטה על המכונית.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לפני כחצי שנה לאח של חברה שלי נשרף מחשב ניהול המנוע מאותה הסיבה, הרכב נקנה חודשיים

לפני כן מסוכנות אלבר ובעקבות כך הסוכנות הסכימה להשתתף בחצי מעלות התיקון, כלומר 3000 ש"ח.

השאלה היא כרגע האם אפשר לגשת למזדה ולבקש החזר על הסכום ששולם מכיון שזו תקלה סדרתית.

פורסם

קצת הבהרות

תיקון, שמבוצע ב-50,000 מכוניות שיוצרו בין יוני 2003 לנובמבר 2006

רלוונטי רק למנוע 1.6

נעוצה בכשל אפשרי בצמת החוטים ובעקבותיו קצר שיגרום לנזק למחשב הרכב.

מדובר על צמה חשמלית שעוברת מתחת לבית המסנן אויר. הצמה עלולה להשתכך (לא מובן כיצד, הרי כל החלקים מקובעים), ובמקרה והשיכוך הוא עד למצב של חוט חשמל גלוי הוא עלול לקצר.

סוף הסיפור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

סוף הסיפור.

זה רק תחילת הסיפור.

במזדה 5 כ-ל החוטים - מהמחשב ועד לחיישנים והמצתים - כולל הכל, גלויים ללא שרשור וללא אטימה. מידי כמה ס"מ יש איזולירבנד שמלופף בחאפריות לשמה.

חשבתי שזה בגלל שאיזה מתקין חאפר התעסק שם

עד שהבטתי לתוך הקונסולה של ידית ההילוכים. (לא פתחתי - הפלסטיק נשר לבד אחרי כמה ימים. גימור מדהים)

כל החוטים גם שם גלויים ואפילו לא מגולגלים. רובם בעובי של חוט טלפון ממוצע.

הגדילו לעשות מרכיבי מזדה שחתכו כמה חוטים והצמידו אותם עם איזולירבנד אחד לשני.

היפאנים הפכו לצרפת השניה.

אני אעלה לכאן תמונות בערב.

פורסם

האמינות היפנית המופלאה יורדת מנכסיה...

קורולה עם מנועים נשרפים וגירים מחורבנים

מאזדות עם מחשבים שנשרפים עקב חאפריות של המלוכסנים.

מה הלאה ?!

שימו לב שבסקרי האמינות , למעט היוקרה היפנית , היפניות לא הכי מבריקות , לעומת הקדמות מאוד מאסיבית של אירופאיות.

אייל ,

אני מחכה לתמונות , כי זה נשמע ממש רע מה שהולך שם.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
חוץ מהמנוע והשלדה אין שם משהו להתגאות בו.

ספר לי על משהו שאני לא יודע.

מנוע?

שילדה?

מה בדיוק יש שם? המנוע? חוץ מקפיצה של חמור ב 1000 סל"ד - אין שם כלום. רק רעש מרגיז.

שילדה? האוטו מתרסק על כל בור ומאבד את הכוון כשאתה נוסע ריק. וכשאתה מלא - האוטו נזרק בכלל מהמסלול בכל גבשושית.

תן קצת גז בסיבוב ואתה מקבל כזה תת היגוי שאתה עוזב את הגז מהר מהר..

וכשאתה עוזב את הגז - אתה מקבל נדנוד מהישבן שאוטוטו רוצה לצאת.

תמונות יהיו כשאצא לרכב בדרך לבית. במקרה יש לי מצלמה באוטו.

פורסם

התקלה קשורה רק לחלק קטן (יחסית) מהמאזדות 3 שעל הכביש.

בכל אופן, מר ישראלי המודאג כבר דאג להציף את מרכז שירות הלקוחות של דלק מוטורוס בפניות מודאגות. לטענתם מדובר בתיקון קצר יחסית שיתבצע בכל אחד מהמוסכים המורשים שלהם.

נו, טוף. לפחות הם לא נותנים ללקוחות שלהם לגלות כשלים כאלו לבד, כמו שקרה כבר בעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפני כחצי שנה לאח של חברה שלי נשרף מחשב ניהול המנוע מאותה הסיבה, הרכב נקנה חודשיים

לפני כן מסוכנות אלבר ובעקבות כך הסוכנות הסכימה להשתתף בחצי מעלות התיקון, כלומר 3000 ש"ח.

השאלה היא כרגע האם אפשר לגשת למזדה ולבקש החזר על הסכום ששולם מכיון שזו תקלה סדרתית.

למישהו יש המלצה מה כדאי לעשות ?

פורסם
למישהו יש המלצה מה כדאי לעשות ?

אם הוא נקנה מאלבר אז היה לפחות חצי שנה אחריות על הרכב.

אם שילמתם חלק מהסכום עבור התקלה שהייתה צריכה להיות תחת הכיסוי של המוכר - אתם פראיירים.

אם לרכב לא הייתה אחריות בכלל, מה אתה רוצה? :?:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ומה לגבי מאזדה 3 שנת ייצור 05 מנוע 2.0??

איך צמת החוטים עוברת שם והאם היא מלופפת או לא?ומה ההמלצות לגבי זה שאפשרי לעשות?

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם
ומה לגבי מאזדה 3 שנת ייצור 05 מנוע 2.0??

איך צמת החוטים עוברת שם והאם היא מלופפת או לא?ומה ההמלצות לגבי זה שאפשרי לעשות?

אמרו כמה פעמים בחדשות וב YNET שמדובר רק על מנוע 1600

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תוכן חדש...