Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

להזכירכם התבצע גם RECALL על ידי חברת דלק מוטורס שוב ללא תשלום בשנת 2006 לקראת סופה כאשר רכשתי את רכבי יצא RECALL בקשר לפנסים האחוריים של המאזדה 3 ו6 שהיה נכנס לשם לחות ויוצרת טיפות מים שמורידות ויזואלית את אור הברקס (מהבקליות),ופשוט בטיפול שגרתי שמו לי חתיכת ספוג שכמובן הגיעה סגורה ארמטית ממאזדה יפן וזה נחשב לRECALL וביצעו את זה לכל הרכבים מ2004-2006 כי ב2007 כל רכב חדש יצא עם זה ולא היה כזה הד תקשורתי אז הבעיה בוודאות היא בעיית מניעה לטווח הרחוק וכל הכבוד להם שהם מטפלים ועושים את הטיפול ללא שום חיוב (להבדיל מVW),יישר כוח דלק מוטורס

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה שפה זה לא הענין, הם מעדיפים להוסיף הגנה ב-10 ש''ח כדי למנוע תיקון אפשרי של מספר אלפי שקלים כאשר ואם בכלל יקרה.

ידידי,שוב אומר לך שאתה מעט נאיבי.

יצרן רכב זה עסק כלכלי,תחשב את העלות של ה-10 שקל כפול כמה רכבים כאלה תוקנו (על זה תוסיף כמובן עלויות "שוליות" כמו שכר עבודה וכדומה,מאוד "שולי" כשמדובר בעשרות אלפי רכבים),ותבין שאף יצרן לא עושה RECALL בגלל שהוא טוב לב ואדיב כלפי החברה.

שוב אחזור ואומר,כנראה שהקריאה לתיקון נבעה מכך שהבינו שיש תקלה,ואופציה אחת זה שהתקלה תתפוצץ להם בפנים בצורה לא כל כך טובה,והאופציה השנייה היא שהם יפוצצו את זה ויספגו את הפגיעה באמינות כביכול,אבל עדיין הנזק יהיה נמוך יותר.

תפסיק לחשוב או להאמין שקוראים ל-RECALL מתוך מחווה שירותית,קוראים ל-RECALL כי משהו פגום ועלול לגרום לנזק משמעותי לחברה.

שוב,זה עדיין לא אומר כלום על האמינות של מזדה,אני רק כותב את זה כי אתה קצת נאיבי ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברשותכם נקודה למחשבה:

יש טענה לפיה סקרי שביעות רצון אינם מדד מספק לאמינות כלי רכב, שכן מי שקונה רכב יפני למשל, עושה זאת בין השאר בשל מוניטין של אמינות ויהיה קשה להוציא ממנו הכרה בטעותו בסקר כזה.

השרשור הנוכחי מצביע בצורה לא רעה על נכונות הטענה הנ"ל. איך נוכל להסביר אחרת את מלחמת הגבורה שמנהלים כאן שני משתתפים, האחד נלחם על מזעור ה recall של חברת "מזדה" והאחר מספר על יחסו הנפלא של יבואן טויוטה ללקוחותיו מחד ועל השלווה שהיא מנת חלקו מאז נטש את VAG מאידך.

פורסם

BURZUM , אני "במקרה " כן יודע על מה מדובר, האם אתה יודע?

ימים יגידו אם צדקתי או לא, אבל בינתיים אתה משמש שכפ"ץ של דלק מוטורס, למה?

ריקול אף פעם אינו מתבצע כך סתם ויש סיבות לכך.

את הקיט הזה של הבידוד ראיתי היום באלפים נשלחים למוסכים.

שמעת את דובר משטרת התנועה היום? הוא אומר שמהיום כל תאונה בה תיהיה מעורבת מאזדה3 ,1.6 , העניין יחקר לעומק.

ההודעה שלי על תאונות שקרו והביאו את מאזדה לפעול, לא הגיע מתוך הדמיון שלי.

אצלנו במדינה יש טבע שני והוא לטאטא כל בעייה מתחת לשטיח ורק לא להכניס לפאניקה את המדינה ויש לנו מספיק צרות.

ערב טוב לכולם.

פורסם
האחר מספר על יחסו הנפלא של יבואן טויוטה ללקוחותיו מחד ועל השלווה שהיא מנת חלקו מאז נטש את VAG מאידך.

אתה טועה !

את הפולקסווגן רכשנו כשהמותג בעבורי הוא "המכונית שנוסעת ונוסעת ונוסעת".

נכון שאחרי התקלה הראשונה ואולי גם השנייה פעל אצלי מנגנון ההכחשה ש"זה יכול לקרות בכל רכב".

כשהתקלות המשיכו להגיע ולהערם (אנחנו בסימן שלג :wink:), לא היססתי להודות בטעותי.

היום המותג הזה מסמל בעבורי מכונית מהאיכות הנמוכה ביותר שיש, יהיה קשה מאוד לשכנע אותי שזה אחרת.

וטויוטה? תודה שאתה שואל - פגישה שנתית עם המוסך וזהו (אה- בטיפול הזה החליפו את נורת הבלם המרכזי שנשרפה, משהו צריך להתקלקל...).

פורסם
הוא אומר שמהיום כל תאונה בה תיהיה מעורבת מאזדה3 ,1.6 , העניין יחקר לעומק.

סתם שטויות, וכולם יודעים את זה.

אני לפני שנתיים נדרסתי ע''י אוטובטס קו עירוני של אגד והוא ברח (תאונת פגע וברח) למרות שהיו להם את כל הפרטים של האוטובוס והנהג לא הייתה חקירה או ענישה, אז יהיה להם זמן להתעסק בכל מאזדה מעורבת בתאונה? בהצלחה.(למרות שאת תרבות נהיגת הליסינג חייבים לעצור)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אתה טועה !

את הפולקסווגן רכשנו כשהמותג בעבורי הוא "המכונית שנוסעת ונוסעת ונוסעת".

נכון שאחרי התקלה הראשונה ואולי גם השנייה פעל אצלי מנגנון ההכחשה ש"זה יכול לקרות בכל רכב".

כשהתקלות המשיכו להגיע ולהערם (אנחנו בסימן שלג :wink:), לא היססתי להודות בטעותי.

היום המותג הזה מסמל בעבורי מכונית מהאיכות הנמוכה ביותר שיש, יהיה קשה מאוד לשכנע אותי שזה אחרת.

וטויוטה? תודה שאתה שואל - פגישה שנתית עם המוסך וזהו (אה- בטיפול הזה החליפו את נורת הבלם המרכזי שנשרפה, משהו צריך להתקלקל...).

לא שאלתי ולהערכתי גם לא טעיתי. אני כמובן שמח שאתה והטויוטה מנהלים זוגיות משובחת. כל שאמרתי הוא שאתה וחברך מהמזדה המצולמת עד דוק, מהוים חיזוק משמעותי לטענה בדבר כשל מובנה בסקרי האמינות המתבססים על נסיון הבעלים.

לא זוכר יציאה כל כך הרואית למערכה על שמה הטוב של קיסרות השמש העולה. ואתם ראויים למלוא ההערכה על כך.

פורסם

מאזדה טיפלה כבר ב 3000 כלי רכב שנקראו לתיקון.

בחברה מעריכים כי תיקון התקלה יושלם תוך חודש

*צוותים טכניים יישלחו לחברות שבהן ציי רכב גדולים.

במסגרת הטיפול יותקן חבק גומי מיוחד על צמת חוטים בתא המנוע, שתמנע מאחד החוטים ליצור מגע עם המנוע וכך ליצור קצר שעלול להשבית את מחשב המנוע.

60 % ממכוניות מאזדה 3 הנקראות בימים אלה לתיקון הן המכוניות השייכות לציי רכב ורק 40 % בבעלות פרטית.

אתמול הודיע המשרד כי השלים את איתור כל בעלי המאזדה 3 הנדרשים לתקן את התקלה.

בסך הכל מדובר ב 50,262 מכוניות מדגם מאזדה 3 שיוצרו בין יוני 2003 לנובמבר 2006.

"ממוון"

"ידיעות אחרונות"

20/2/08

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...