Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

ביום שלישי הקרוב אני אמור לבלות יום שלם (8:30 בבוקר עד 17:00 בערב) בבניין קריית הממשלה בת"א (הבניין הגבוה לייד עזריאלי והקריה). אני מתלבט אם להגיע עם הרכב או לקחת אוטובוס. ברור שאני מעדיף את הנוחות של הרכב.

אני יודע שחניה ליום שלם בעזריאלי עולה בסביבות 60 ש"ח וזה מוגזם. יש למישהו רעיון על חניון זול באיזור. רעיון לחנייה בחינם יהיה אפילו יותר טוב.

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך את הכח ללכת 10 דקות ברגל, באיזור יגאל אלון, בחיבור עם גבעתיים, יש כמה חניונים שעולים באיזור ה 20+ שח לכל היום - זה לפחות מניסיון שלי בתקופה שהייתי עובד באיזור (וזה לא רחוק בצורה היסטרית כמו שזה נראה).

צירפתי מפה ע"מ שתבין את ההסבר הנ"ל, שם לב שבעיגול עם ה X באמצע אין חיווי של המפה על חניון אך פעם היה שם חניון ויש סיכוי שהוא עדיין קיים אבל לא "רשמי". החניון של מגדלי ת"א הוא בגדר שחיטה (בדיוק כמו זה שבקרית הממשלה וסביבתו).

איציק

parking.JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תבוא מוקדם תמצא מקום ברח' שפע טל, אחרי 800 המקום מפוצץ

tgwepoig.jpg

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

תופעה יפה שמתרחשת בימים אלו,

שבצומת השלום, ברמזור המשלב בין איילון לבין השלום,

מצד שמאל לנתיב השמאלי, ישנה מדרכה של 30 מטר+-,

תמיד חונים שם מכוניות, תמיד אין שם פקחים, ושני הצדדים נהנים.

----

פורסם

חניון הסינרמה-10 דקות הליכה ממחלף השלום ועולה 16 ש"ח לכל היום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם כבר סינרמה, אז כדאי לעבור דרך רחוב קרמיניצקי ושדרות ההשכלה. הרחוב לא מסומן כחול לבן ולפעמים יש שם הפתעות גם באמצע היום.

אופציה חינמית נוספת במרחק הליכה סביר - בכניסה לבית העלמין של גבעתיים יש כמעט תמיד מקום חניה, אבל יש קצת הליכה עד לעזריאלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יום שלישי הקרוב צפויה סערה לכן הליכה של 15 דקות מאיזור יגאל אלון יכולה להיות בעייתית.

מה לדעתכם השעה הגיונית להגיע לרחוב שפע טל ועדיין למצוא בו חנייה בחינם?

פורסם

לצערי (ולצערך) מדובר בין 6 ל- 7 בבוקר. המוסכים באיזור גם באים בשעות אלו ומחנים את הרכבים המטופלים בחוץ, על מנת לפנות לעצמם המקום בתוך המוסך. תוכל למצוא גם חניה ברחובות הצמודים, כגון בן אביגדור, הנצי"ב, ישראל ב"ק וכו'.

בהצלחה.

פורסם

החניון ברח' קרליבך (מתחם השוק הסיטונאי לשעבר) משמש בנתיים כחניון ענק, עד כמה שידוע לי הוא זול,

יש גישה גם מרח' החשמונאים שזה הצד הצפוני שלו הקרוב יותר לקריית הממשלה.

פורסם
שלום לכלום

ביום שלישי הקרוב אני אמור לבלות יום שלם (8:30 בבוקר עד 17:00 בערב) בבניין קריית הממשלה בת"א (הבניין הגבוה לייד עזריאלי והקריה). אני מתלבט אם להגיע עם הרכב או לקחת אוטובוס. ברור שאני מעדיף את הנוחות של הרכב.

אני יודע שחניה ליום שלם בעזריאלי עולה בסביבות 60 ש"ח וזה מוגזם. יש למישהו רעיון על חניון זול באיזור. רעיון לחנייה בחינם יהיה אפילו יותר טוב.

תודה מראש.

תבדוק את המקום שאמרתי לך, זה ממש סמוך למקום.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
תבדוק את המקום שאמרתי לך, זה ממש סמוך למקום.

תודה. מתכנן להגיע לשפע טל בסביבות 7:40. מקווה לטוב.

• תוכן חדש...