רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,626 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 769 צפיות
שלום הציעו לי לקנות את האוטו הזה במחיר ממש טוב ורציתי לדעת מה היתרונות מה החסרונות של האוטו כ"ס צריכת דלק תקלות מהירות וכו' תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
נעצרתי ביציאה מן העיר, בדיקת רשיונות ו "מה המספר פלאפון שלך" שאלתי אותה למה ?, היא אמרה שזה בשביל המשטרה, אז עניתי זה שזה ברור לי שזה לא בשביל מועדון חברים אבל למה ? אז היא אמרה שוב שהמשטרה צריכה את זה , ואני "למה ?, מה אתם תיתקשרו אלי מתישהו", והיא אמרה לא. אפשר לאמר שממש ניסיתי לתחקר את העניין ואפילו שאלתי אם היא רוצה במקום זה את האימייל שלי לשלוח לי כל מיני שטויות וככה זה נמשך, למרות שעליתי לה על העצבים בסופו של דבר (כי השוטר השני כבר הספיק לרשום 5 רכבים) כל ניסיונותי להוציא ממנה את הסיבה או להתחמק מזה עלו בתוהו
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חבר'ה זכור לי שדובר כאן לא פעם על הקורסים שב.מ.וו מעבירה על מסלולים במקומות שונים בעולם. אני מעוניין במידע על קורס כזה באירופה (גרמניה,אנגליה) או ארה"ב (קליפורניה). מישהו עבר שם קורס כזה? יוכל לנדב מידע? חיפושים בגוגל וכאן באתר עלו בתוהו אשמח לקבל מכם הפניה/מידע בנושא הנ"ל. תודה מראש, תומר
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
ראיתי ביום חמישי שיצאתי עם חברים מספר של איזה 6 ניידות משטרה השייכות לגוף האכזר משטרת התנועה.. ביניהן היו גם 2 ג'טה חדשות אבל לא סמויות אלא ממש ניידות עם מדבקות והכל,הייתכן? (לא יכולתי לצלם כי הם טסו,בטח הייתה תאונה או משהו)
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נסעתי בכביש ואני לא יודע יענו עם תפסה אותי המצלמה של המהירות המון אנשים אמרו לי שבשביל שהמצלמה תתפוס אותי צריך שיהיה פלאש ואמרו לי פלאש שיענו עיוור רואה אותו ואני רק רוצה לשאול עם תפסו אותי אני ממש עם פרפרים בבטן תודה לכול העוזרים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gt94, -
נסעתי לי בויצמן, ת"א, ומשמאלי מתנהלת לה מזדה 3 אפורה, כנראה ליסינג לשעבר משום שהמסגרת מסביב למספר דיווחה על "סוחר-דיל כלשהו", כאשר ערס קטן מוציא את ידו מחלון מושב הנוסע ומאפר לו להנאתו לתוך הכביש. מיד אח"כ כמובן השליך את הסיגריה על הכביש. משום שהמתנו לרמזור, צפרתי לו כדי לשאול מדוע להשליך החוצה. הנהג, חברו הטוב של הערס, בתגובה לקח סיגריה שלמה חדשה, וזרק אותה גם כן החוצה, כדי ללמדני לקח. ומכאן עולות כמה מסקנות: א. הם כנראה מאוד חכמים - אין כמו לבזבז סיגריה שלמה רק כדי להראות לי מי מלך הכביש; ב. הם כנראה מאוד בעד סביבה ירוקה - והרי ידוע שאפר סיגריות תורם להפחתת החיכוך על האספלט הישראלי; ג. זו לא פעם ראשונה שאני רואה ערסים (טוב, גורי ערסים) במזדה 3. זה כנראה נובע מכך…
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רציתי לשתף אותכם בדבר שאני הרבה זמן חושב עליו. תמיד עניין אותי המותג הונדה סיויק [92-95] בארצנו. הרכב מאוד פופולרי, המחירון שלו חזק וגם השוק שלו. את הרכב הזה כמו שכולנו יודעים משפרים הרבה מאוד, "חורשים עליו", בקיצור משתמשים בו להכל. מה כל כך מיוחד בו? האם הוא באמת כזה חזק? מה הם היתרונות שלו? מה הם החסרונות שלו? מה הם המחלות? מה הם הנתונים? אני לא מצפה שכולכם תענו על השאלות האלו, רק מעניין אותי לשמוע מהידע שלכם. תמיד עניין אותי לדעת במה היא כל כך שונה מהבאלנו, לנסר, אלמרה, ועוד רכבים מהסוג שלה. אני אישית הייתה לי הונדה סיויק 93 ידנית, וכעת אני בעלים של אחת 94 אוטומט, ואני מרגיש שהאוטומט יותר מהיר ויותר מגיב. אבל להבדיל אותה מרכבים אחרים אני לא…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נסעתי בשעות הערב מאוחרות ונקלתי במצב שאני נשחב אחרי משאית, הסתכלתי על מנת לעקוף וכביש היה ריק, כמו כן אני מכיר את הכביש ויודע שיש פנייה אך זה במרחק גדול מאוד ממקומי. יצאתי לאכיפה. גם המשאית הגבירה את מהירותה ולכן לכך לי קצת יותר זמן . בזמן האכיפה צץ רכב בנתיב הנגדי .אותתי לו על מנת שיזהה אותי בבירור.. בתגובה הוא אותת לי פעם אחד עם פנסים כחולים של משטרה (בלי צ'קלקה)ואז השלמתי את העקיפה . רכב סמוי (לדעתי סמוי) חלף והמשיך בנסיעתו! יש מצב שהוא צילם אותי או רשם את מס' הרכב , אני מאוד דועג אני גם נהג חדש
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Will the motorcycle replace the car for performance-minded drivers? אני חולה הגה מהיום שהכניסו אותי למכונית בדרך הביתה מבית יולדות. אבל עכשיו אני על אופנוע.
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
רכשתי את הרכב שלי לפני 3 שבועות בערך.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 עדיין את הבידי את רישון הרכב על שמי אלא הוא על שם בעלת הרכב שקניתי ממנה אוטו.. וכידוע לי עד לרגע קניית הרכב לא היה הרבה זמן לטסט, ועכשיו שאני מסתכל על הרישיונות רשום בתוקף עד ה-4/2/09 האם יש לרכב הזה טסט לשנה או שצריך לעשות לו טסט? יש לציין שעל השמשה יש לי מדבקה של 2008 ומחורר בה חודש פברואר (2) זה מה שבעצם מבלבל אותי
הודעה אחרונה מאת roeys123, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אני בדרך כלל לא נובג לפתוח שירשורים כאלו, אבל חשבתי שזה יכול לעניין כמה אנשים. אני מנוי על עיתון רכב רוסי גדול, שמתפרסם משנת 1928, ואני לא מפקפק באמינותו. בגיליון של החודש הם החליטו לבדוק יעולות של תוספי שמן (כגון MOTOR-UP), שמבטיחים עבודה תקינה של המנוע ללא שמן בכלל. לצורך הבדיקה הם רכשו שתי לאדות חדשות לגמרי, ובאחת מהן שמו תוסף (שם החברה לא משנה) ואחר כך רוקנו את כל השמן משתי המכוניות ויצאו לנסיעה. המנוע ללא התוסף החזיק 74 קילומטר, לאחר מכן התחיל לעשן ולדפוק, לאחר פירוק המנוע התגלה, שהלך הקרנק והטלטלים, למרבה הפלא צילינדרים ,טבעות בוכנה וקמשפט לא ניזוקו. הנמוע השני נסע ללא כל בעיות 150 קילומטר, לאחר מכן הם החליטו לסיים את המבחן…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
היי ברשותי גולף 99 דור 4 צבע הרכב כסוף מטלי לפי הרשיון אבל נראה כמו אפור מטלי. אני רוצה כיוסיים בצבע אפור יפים.....או משהו יפה אחר,אמרו לי שבגלל שיש 4 כריות אוויר צריך להזמין באופן מיוחד.שאלתי היכן המקום עם המחירים הכי סבירים והכיסויים הכי יפים ?מישהו מכיר?אני מאזור המרכז קרוב לרג ולתאתודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי כאן כמעט איזכורים לקאמרי החדשה... אני לא אוהד גדול של קאמרי. העיצוב החיצוני לא משהו לדעתי, הפנימי עוד פחות וממש לא מצאתי בה שום דבר מיוחד. עם זאת, הכל משתנה כאשר מדברים על דגם אחד ספציפי - קמארי Premium שחורה, מנוע 3.5L. שלשום הגיעה אחת כזאת שהזמנו ולדעתי ואני יכול לסכם את ההתרשמות שלי ולקרוא לה אולי הרכב עם התמורה הכי טובה לכסף (במשפחה שלו כמובן). הצבע השחור עם קישוטי הניקל, 2 האגזוזים ופנסי הקסנון הופך את צורתו החיצונית להרבה יותר מרשימה. מושבי העור מאוד נוחים והנסיעה נוחה ונעימה. למרות הגימור הלוקה בחסר בכל הנוגע לפנימיות הרכב, עדיין מדובר בעיצוב פנים לא רע. היתרון הגדול ביותר של הרכב הזה הוא במנוע. 3.5 ליטר V6 עם 277 כ"ס, שמאי…
הודעה אחרונה מאת gil, -
- 1 תגובות
- 792 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות חלקים מקוריים כמו ידיות, הגה, רדיו דיסק יש אתרים שמוכרים את הדברים האלה? עדיפות לארה"ב חוץ מאיביי. תודה.
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 749 צפיות
שלום לכולם, יש לי הונדה סיויק 02 1.6 ES אוטו' ויש לי 2 שאלות שעניינו אותי 1. שמעתי מחבר שבנסיעות בתוך העיר עדיף לי לנסוע עם הרכב על D3. ככה אני בעצם חוסך העברת הילוכים אחת מיותרת. 2. שאלה כללית לגבי אוטו': בהאטה לפני עצירות ברמזורים, כדאי בנוסף ללחיצה על הברקסים להוריד הילוך ידנית בעזרת המוט? אני מתאר לעצמי שאני שוחק בהרבה פחות את הברקסים בצורה הזו, אבל השאלה אם ה"משחק" הידני הזה בגיר לא פוגע בו? (כי תכל'ס אם כבר לפגוע במשהו אז עדיף בברקסים ולא בגיר..). תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503131,00.html [אין לצטט כתבות במלואן ו/או להעתיק/לסרוק אותן לפורום, מפאת פגיעה בזכויות יוצרים (מה גם שאין ממש סיבה)]
הודעה אחרונה מאת roiei, -
לאיזה מכוניות יש את הטיפטורניק ? ועם יש למיצובישי לנסר החדשה את הטיפטורניק?
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 9 תגובות
- 933 צפיות
לקרוא ולא להאמין ובסוף ללקק את האצבעות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3467528,00.html .
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שעה 11 בבוקר ,מזג אויר מעולה ,לא צפוי עומס בכבישים... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 מה בסך הכל רציתי..להגיע מחולון להרצליה ועוד עם ההורים .ממזן אני לא משתולל,לא שאי פעם השתוללתי..אבל עשיתי שטויות פה ושם ,מאז נרגעתי יחסית,ואני משתדל לשמור על החוקים בכביש. עלינו על איילון צפון,נוסע רגוע90-100, באמת שאין עומס לקראת העיקול של וולפסון שני רכבים בנתיב הימני ,ואני בשמאלי הפנוי אוטוטו עוקף, כ 15 מטר לפני העקיפה הרכב השני ( זה שלפני ) חותך ויוצא לעקיפה עם בקשה מזערית של אולי איתות אני מנסה להבין למה הוא צריך לצאת בפראות כזאת לעקיפה ,כשאין כלום מאחורינו אין כלום לפנינו חוץ מהרכב שנעקף...ואין עומס ,עוקף את הרכב שעקף ורוצה לראות מה יש …
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
הבהרת נתונים
מאת מנחם פ-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 996 צפיות
שלום! עברתי על הנתונים של הקורסיקה, ולא הבנתי דבר אחד: VeDi/Dr-S-ABS Key: Ve: VentilatedDi: Disc (Disk)Dr: DrumS: Servo-assistedABS: Anti-lock Braking System אודה לכל מי שישפוך אור על הנושא!
הודעה אחרונה מאת מנחם פ, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 697 צפיות
כמו שהבנתי יש כמה אתרים כאלה, אחד מהם שידוע לי הוא b2bit. ישנם עוד אתרים טובים ומוכרים? ומי המומלץ מבניהם? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ביום רביעי השבוע, ניגשתי לסניף הדואר בשכונת שרונה ברחובות להעביר בעלות, יחד עם קונה הרכב של הבן שלי. לקחתי את תעודת הזיהוי שלי ושל בני יחד עם יפוי כוח. בסניף התברר ששכחתי להחתים את בני על יפוי הכוח. אמרתי לפקידה שהיא בעלת המקום, שאסע לעבודה של הבן שלי אחתים אותו ואחזור להעביר את הבעלות. ענתה לי, אני לא אעביר לך את הבעלות אלא אם תביא את הבן לכאן, אני חושדת בך שאתה תחתום במקומו. אתה חשוד בעיני. נעלבתי מאוד. נסענו לסניף אחר, בהסכמת הקונה חתמתי על היפוי כוח והעברנו בעלות.משם נסעתי לסניף הדואר המרכזי, נכנסתי למנהל והתלוננתי בפניו. המנהל היה מאוד מנומס, אמר לי שזה לא מעניינה לחשוד באנשים, ברגע שבאים עם יפוי כוח חתום, ות.ז. היא חייבת להעביר את הבעלות, אין לה כל זכות…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ידידה עברה אתמול קו הפרדה לבן רצוף וקיבלה דוח של 500 ש"ח וכ6 נק'. היא נהגת חדשה,לא קיבלה הזמנה למשפט. מה יכול להיות הלאה? נהג חדש לשנתיים מחדש?! או שפה נגמר הארוע,נק' וקנס? תודה,בן.
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
רמת מיגון C1
מאת ludu- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע מהי רמת מיגון C1 301 בחברת ביטוח "כלל"? תודה.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב נקנה על ידי להכנה לראלי - יש לי את ההיסטוריה שלו מהמחשב אבל נראה לי שעבדו קצת על הרכב שלא אצל לובינסקי - כל מיני הנמכות ופילטרים פתוחים וכו'. מעוניין לדבר עם בעל הרכב הקודם לגבי המנוע. סמני זיהוי נוספים: הרכב נפגע מקדימה בתאונה - אל פחד - לא משהו רציני. אלון חלווה נ.ב. משום מה נראה לי שבעל האוטו חבר פה בפורום. אלון
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 1 תגובות
- 707 צפיות
שנתון 95-97. נהג חדש. בלי מקיף,כמה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון כמו שחלק מכם יודעים ישנם עבודות בחיפה. עקב כך נוצרים כל מיני בורות. היום עליתי על אחד מהם והיה רעש של מכה מאוד חזק. אחרי זה בדקתי את החלק הקדמי וראיתי כי יש נזילה מהבולם הזעזוים הקדמי. מה עלי לעשות? האם יש סיכוי לקבל איזה פיצוי מהעיריה והאם אני צריך לטבוע אותם כידי לקבל תשלום על הנזק? בתודה, תומי
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
אז ככה המקרה הזה מאוד מוזר לי באופן אישי כי פעם ראשונה שאני שומע שפורצים אוטו ולא בשביל מערכת או כדי לגנוב איזה תיק שהושאר בפנים או גאנט מגנזיום. אז אתמול בלילה פרצו לבת משפחה שלי את האוטו פתחו את מכסה המנוע וגנבו חלקים של המנוע . כמובן שהפעילו ביטוח פה אבל לאן עוד נגיע עם הגניבות האלה...
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר את הבחור / הרכב שפירסם את המודעה הזאת ? הדבר הזה אמיתי ? אם כן בבקשה לכל אלא שמחפשים רכב עד 250K וראיתי כמה כאלה כאן בפורום . יעקב
הודעה אחרונה מאת Yakov s, -
- 1 תגובות
- 756 צפיות
חזרנו כרגע מהקורס , היה מצויין תרם מאוד לידע וכלים ללמוד איך להגיע למגבלות . ( למרות שאני 17 שנים על הכביש ) . כמובן שיש עוד הרבה מה ללמוד ולתרגל בתחום הנהיגה הספורטיבית ובכלל . זה כמו ההבדל בין לשחק כדורגל בשכונה או ללמוד בבית ספר לכדורגל של קבוצה . ממליץ בחום ! ומתכוון לעבור את הקורס הבא ( נהיגה ספורטיבית למתקדמים ) . שב"ש עדי
הודעה אחרונה מאת ytzhak,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 393 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- אנהנה
- אורי מ.
- sperial
- itaysamurai
- SurfHigh
- BioS
- 1enzo
- NEW10
- _slayer_
- blackice
- menir1