Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו, בגיר האוטומט של הסיויק, אם מורידים להילוך "1" או "2" במה משתנה הנהיגה? בהאצה? בפתיחה? בחיסכון?

הגיר האוטומט חדש לי, הרכב הראשון האוטומטי, והוא מאוד חזק ומהיר.

1- רק הילוך ראשון, לא מעלה לשני ומעלה.

2- רק ראשון ושני (במכוניות מסוימות- רק שני, לא יודע איך זה בסיוויק), לא מעלה לשלישי ורביעי.

ההבדלים- בדיוק כאילו היית נוסע תמיד על ראשון או שני בידני.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מה עושה אותה USDM ? ולמה זה טוב בכלל ?

לא יודע, כנראה מיילים במד מהירות, גאלונים בטנק דלק, צריכת דלק זוועתית, תא נוסעים עשוי משאריות בקבוקי 1.5L של קוקה קולה ותחושה כללית של אוטו זול ומגעיל.

בקיצור, RICE

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעיקר קרוז קונטרול, הרכבה במפעל נוצץ וחדש (בערך) באוהיו, ואיכות חומרים והרכבה גבוהים.

כעקרון סיוויק שהן JDM כלומר מכוניות שייעדו לשוק היפני הן טובות יותר, כלומר בעלות מנוע אחר, בדרך כלל חזק יותר (אחרי שנת 2000 ומשהו העניין קצת השתנה והונדות בעיקר אקורד הגיעו לארצות הברית עם הספקים חזקים יותר), ישנם מוצרי אפטרמרקט שהם נועדים לתת לאוטו את תחושת ה JDM הייחודית, כמו למשל מכסה בית פיוזים ביפנית או מאותתים בצבע כתום חזק.

כעקרון ההבדל בין הדגמים האלה יכול להיות זניח (טאסות שונות), ועד מהותי (מנוע אחר-פנים רכב אחר-והבדל קל בעיצוב).

לדוגמה סיוויק 95 JDM פנסים אחרויים לבנים\אדומים, פנסי חזית עם מאותתים כתומים, תצוגה אדומה\שנהב בלוח שעונים, ועוד כמה שינויים.

USDM שני כריות אוויר, קרוז קונטרול, משענות ראש וריפודים אחרים, תצוגה אחרת.

כל אחת מותאמת (לא לרעה דווקא) לשוק המקומי.

פורסם

בקיצור, ההבדל הגדול הוא שבשנות ה-90 (וגם היום, אם אני לא טועה) מנוע 1600 ממוצע הוציא בסביבות 100 כ"ס, סיביק הוציאה 125 כ"ס ולכן היא הייתה מאוד מבוקשת.

דרך אגב, לפי דעתי, סיוויק קופה על שלל גירסאותיה, היא אחת המשפחתיות היותר יפות שיש לנו על הכבישים.

אם הביטוח של הסיוויק לא היה שוחט, אולי אפילו הייתי לוקח אותה בתור אופציה לרכב הבא.

פורסם
:shock::shock::shock:

בתור אחד שיש לו בסמלון איזה סוס שנמצא ומקשט אגדות מוטוריות לא הייתי קורא לסיוויק אגדה מוטורית.

אתה כבר אמור לדעת זה לבד..:roll::roll:

ואתה אמור לדעת לזהות סרקזם...

פורסם

לי יש שנת 2005 והאוטו מדהים, מורכב טוב ונוסע מצוין. אולי אין מחשב דרך, אבל האוטו מושלם גם במחנית [מבחינת] מראה. אז אל תחפרו סתם, כי אתה עושה תאוטו לא האוטו עושה אותך. אני לא ערס בכלל ויש לי הונדה. זה סתם חרטות מה שאתם מדברים כותבים. אתם מושפעים. נכון שזה כולה מכונית ואנשים לוקחיםן יותר מדי קשה תאוטו, אבל האוטו הונדה סייויק 2005 הוא אוטו מצוין, גיר מצוין מנוע מצוין, נראית מצוין. עדיף על מזדה תאמינו לי

פורסם

בואו פשוט נביא את המכוניות שלנו שיריבו מכות.

אני לא יתדלק את שלי שבוע אתם תראו איזה עצבנית היא תהייה תקרע פה את כולן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...