Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם בדבר שאני הרבה זמן חושב עליו.

תמיד עניין אותי המותג הונדה סיויק [92-95] בארצנו.

הרכב מאוד פופולרי, המחירון שלו חזק וגם השוק שלו.

את הרכב הזה כמו שכולנו יודעים משפרים הרבה מאוד, "חורשים עליו", בקיצור משתמשים בו להכל.

מה כל כך מיוחד בו? האם הוא באמת כזה חזק? מה הם היתרונות שלו? מה הם החסרונות שלו? מה הם המחלות? מה הם הנתונים?

אני לא מצפה שכולכם תענו על השאלות האלו, רק מעניין אותי לשמוע מהידע שלכם.

תמיד עניין אותי לדעת במה היא כל כך שונה מהבאלנו, לנסר, אלמרה, ועוד רכבים מהסוג שלה.

אני אישית הייתה לי הונדה סיויק 93 ידנית, וכעת אני בעלים של אחת 94 אוטומט, ואני מרגיש שהאוטומט יותר מהיר ויותר מגיב.

אבל להבדיל אותה מרכבים אחרים אני לא מצליח, למרות שלפי היצרן היא הרבה יותר מהירה ובעלת יותר כוחות סוס מהמתחרים שלה.

כל מי שיש לו ידע ונסיון בתחום אשמח אם ישתף ויענה בהודעה.

תודה רבה מראש:shock:

פורסם

הוא יחסית יפה, מנועים חזקים יחסית, רכב יחסית קליל, אמין, אפטר מרקט גדול של שיפורים.

אפילו האוטומט נוסע סבבה יחסית לאוטומטיות אחרות.

עכשיו, אתה רוצה לאמר שאת מה שרשמתי לא ידעת לפני כן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הוא יחסית יפה, מנועים חזקים יחסית, רכב יחסית קליל, אמין, אפטר מרקט גדול של שיפורים.

אפילו האוטומט נוסע סבבה יחסית לאוטומטיות אחרות.

עכשיו, אתה רוצה לאמר שאת מה שרשמתי לא ידעת לפני כן ?

את כל זה ידעתי ואני יודע הרבה מזה.

אני מחפש יותר את הדעות של הבעלי סיויק למיניהם, את המומחים שמבינים.

לא חלילה שאני אומר למישהו שלא מבין.

פורסם

לא מבין בשיפורים, אבל אמינות מדהימה.

החותנת החזיקה אחת כזו במשך כמעט 10 שנים בלי אף תקלה, וממשיכה להנות כבר 5 שנים מזו שהחליפה אותה.

החסרונות: רעש ונוחות ישיבה ונסיעה (קצת שופרה עם הזמן)

מנוע מצויין בשביל משפחתית 1600 וגיר מצויין, איכות החומרים וההרכבה טובים מאד.

פורסם

המחירון אגב עלה ב 800 שקל :).

היא פופולרית בשיפורים כי בחו"ל קונים את הסיוויק או הדל סול במחירי שחיטה, משתילים בה מנוע אחר מהמגוון הפשוט ע-צ-ו-ם שיש להונדה להציע, ומדובר במנועים שדגמי ה 1.6 מגיעים לכ170-180 סוסים, שלא לדבר על דגמי ה 1.8 הפופולריים בחול וה2.0, מנועים שמוציאים הספקים עצומים ללא שום מדגשים, אומנם בסל"ד גבוה מאוד אבל עדיין מאוד חזקים.

בחו"ל כמעט ולא תראה סיוויק משופרת אמיתי עם המנוע המקורי שהיא שווקה איתו, למרות שגם מדובר במנוע חזק מאוד לזמנו, בעל שרידות גבוה, ואהבה לטורים גבוהים אבל ההספק בהתאם.

הונדה סיוויק הינו הרכב בעל שוק האפטרמקט הכי גדול בעולם, בעיקר מהסיבה שרשמתי למעלה, אוטו זול-מנוע חזק-רצון לשים עוד שיפורים.

לצערי בישראל, הסיוויק היא גם אוטו שיפורים עקרי אבל לרעה, מועטות מאוד ההונדות פה שעם מנוע מוחלף ומשופרות כהלכה.

רובן בכלל מכוניות לגו עם מנוע סטנדרטי לחלוטין אבל ניפוחים מפה ועד לשם, למה? כי זה מושך את העין של כל מיני פרחות.

יתרונות? מראה חצינוי יפה מאוד לדעתי, אמינות טוטאלית אפשר להגיד, מנוע חזק ובכלל אוטו מהיר לדעתי, קל מאוד לא זולל דלק, ואיכות הרכבה וחומרים גבוה מאוד.

בישראל היא גם שומרת מאוד חזק על המחירון שלה.

חסרונות? לא נוחה בכלל, רועשת, עמוסה באלקטרוניקה.

חסרונות בישראל, סטיגמה!

ובנימה אחרת, אני גם בעלים של סיוויק, שחיכיתי ועבדתי קשה בשבילה קרוב ל 4 שנים, אני שומר עליה כמו מטורף, מדבר איתה, ומשקיע בה כל אגורה שלי, וממה שהבנתי ממנה עד עכשיו שאנחנו כמעט שנה ביחד (מתנת חצי השנה שלי אליה היו שיפורים בכ6 אלף שקלים :)), ועוד מעט מתקרבים לשנה :), בכל מקרה, מה שהבנתי, זה שסיוויק היא בחורה שמאוד אוהבת להשוויץ, תן לה להתלכלך ותעמיס עליה דברים ואל תייפה אותה והיא תתנהג כמו הבחורה הביישנית שלא מעזה, אבל אם תשקיע בה, תייפה אותה "תאפר" אותה ותקנה לה מתנות היא תתנהג אליך כמו למלך, ואחרי ה 4 סל"ד אתה גם תתקשה לעצור אותה, כי כשהיא מתחילה...

פורסם

חסרונות נוספים בישראל כמשומשת - ידיים קודמות.

אבל, יש מציאות, ואם תצליח למצוא איזה סבא עם סיוויק יד ראשונה - שיחקת אותה.

ויש כאלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המפתח להצלחתה של הסיביק בארץ,בשנותיה הראשונות,היתה העובדה שזו היתה המישפחתומטית היחידה שהציעה ביצועים מעולים בסממנט של "1.6 אוטומט-מזגן-הגה כוח" ולא נילחמה עם הסובארו ליאונה והמיצובישי לאנסר בקרב על המחיר.

למרות שהיא היתה מכונית יקרה,שיווק נכון גרם לה להצליח,ופלח השוק של הב.מ.וו סידרה 3 שהפכה יקרה מידי בדגם החדש(E36)היה פנוי עבורה.

וחוץ מזה היא היתה מכונית מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תגידו, בגיר האוטומט של הסיויק, אם מורידים להילוך "1" או "2" במה משתנה הנהיגה? בהאצה? בפתיחה? בחיסכון?

הגיר האוטומט חדש לי, הרכב הראשון האוטומטי, והוא מאוד חזק ומהיר.

פורסם

אחח.. הוי טק הזה פשוט משהו! כשאני שומע אחת כזו מתקרבת אני אומר לעצמי: יום יבוא, תאמין בעצמך, תעבוד קשה ואולי גם אתה תזכה לשים את ישבנך בתוך מושב הנהג של האגדה המוטורית הזו.

:mm_nah::splat:

פורסם

גם לטויוטה וניסן יש מנועי VTEC - רק שם זה נקרא אחרת (בטויוטה נקרא VVTI ) - תזמון שסתומים משתנה.

וכן, חלק ניכר מהמכוניות החדשות כיום מגיעות עם מנועים בעלי תזמון שסתומים משנה.

פורסם
.

יתרונות? מראה חצינוי יפה מאוד לדעתי, אמינות טוטאלית אפשר להגיד, מנוע חזק ובכלל אוטו מהיר לדעתי, קל מאוד לא זולל דלק, ואיכות הרכבה וחומרים גבוה מאוד.

בישראל היא גם שומרת מאוד חזק על המחירון שלה.

חסרונות? לא נוחה בכלל, רועשת, עמוסה באלקטרוניקה.

חסרונות בישראל, סטיגמה!

...

אני לא יודע על מה אתה מדבר, יש לנו סיוויק 2004 בבית , איכות הרכבה זוועתית בעיקר בדלתות , הכל מרגיש בתוך הרכב מאוד מאוד זול , הציפוי של הידיות של הדלתות (מפנים הרכב) החל להתקלף , זה ניראה גרוע פשוט כאילו ילד הדביק נייר כסף בתור ציפוי הכיסאות של הרכב מרעישים שומעים בהם את הקפיצים , הפנים אפרורי למדי רק הלוח שעונים ניראה יפה בצבע הכחול זוהר הזה . עמוסה באלקטרוניקה? איפה בדיוק האיבזור שם זה בקושי 4 ח"ח , הגה כוח מזגן וזהו , בושה שב-2004 רכב בא עם שתי כריות אויר בקושי ובלי שום איבזור, הפג'ו שלי מאובזרת יותר והיא מ-95 :lol:.

לזכותו עומד שילוב טוב של מנוע וגיר והרכב מרגיש זריז יחסית למשפחטומטית אחרות אין שום דבר מיוחד בו ואני אישית לא כל כך אוהב את הרכב .

פורסם

כי הסיוויק 2004 שלך הורכבה בטורקיה.

אף פעם לא ארמתי שסיוויק 2004 זה אוטו טוב.

תקופת הזהב היא משנת 92-00, זהו

פורסם
תעבוד קשה ואולי גם אתה תזכה לשים את ישבנך בתוך מושב הנהג של האגדה המוטורית הזו.

:mm_nah::splat:

:shock::shock::shock:

בתור אחד שיש לו בסמלון איזה סוס שנמצא ומקשט אגדות מוטוריות לא הייתי קורא לסיוויק אגדה מוטורית.

אתה כבר אמור לדעת זה לבד..:roll::roll:

2001 Opel Astra 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...