Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם? Will the motorcycle replace the car for performance-minded drivers?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מחשבים את משקל הGS כולל הרוכב, יוצא משהו כמו 200 כ"ס לטון. עדיין לא רע, אבל לא 294 ;) אופנוע מהז'אנר (GS, ER, CBF) עושה 100 ב5 שניות בערך, אבל נגמר לו האוויר במהירות גבוהה (חוקי האווירודינמיקה).

חוקי אווירודינמיקה ? - הייתי בטוח שזה הספק מנוע צנום .

בכל מקרה, אני לא רואה את האמור קורה, מהסיבות הבאות:

1. מכוניות ספורט זוכות לעדנה רבתי בשנים האחרונות, עם המון דגמים חדשים שמומטרים עלינו מדי חודש - וכל היצרנים מבינים שהם חייבים להיות שם. אפילו לקסוס. הם לא יתנו לאיש לעצור להם את החגיגה.

2. לא יעבור זמן רב עד שהאופנועים ירוסנו מסיבות אחרות לחלוטין - הם כבר , מוגבלים ל 300~ קמ"ש . באיחוד האירופי נשמעים כבר קולות להגבלת הביצועים. אל תשכחו שליצרני אופנועים פשוט אין כוח פוליטי, היות ורובם יפנים.

אמנם אני נגד הגבלות - מכל סוג - אבל יש משהו בטענת האיחוד. המצב שבו כל אדם (פחות או יותר) יכול לעלות על אופנוע ששוקל 160 ק"ג ובעל 180 כ"ס לא מועיל לחברה במאום. ובמה שונה לקנות רכב ספורט משומש עם 200+ כ"ס ?

3. אופנוע סופר ספורט מזהם לא קטן בעצמו.לא מכיר , הייתי רוצה להשכיל בנידון .

4. מכוניות ספורט לרוב לא נרכשות בגלל הביצועים, אלא בגלל מקדם הפוזה. מעטים האנשים שיודעים באמת לנצל מכונית כזו. אופנוע מדבר אליהם בצורה שונה לחלוטין. מסכים , חלקית :wink:

בלי קשר, מכירות האופנועים בעליה מתמדת. יש מקום לשניהם, לשמחתי.

באשר תהיה הסיבה לחוק ה CAFE , עד אז ימציאו משהו מזהם פחות ומפיק ביצועים טובים יותר , ככה זה עובד .

פורסם

נכון שהאשם הוא כוח מנוע צנום, אבל:

1. התנגדות האוויר עולה בריבוע המהירות, כך יוצא שבמהירות גבוהה האופנוע בבעיה יחסית.

2. מקדם הגרר של אופנוע מחריד (משהו כמו 0.6-0.7, אם אינני טועה, לעומת 0.3 של מכונית ממוצעת). זה מתקזז חלקית עם שטח הפנים הקטן של האופנוע.

אתה בוודאי יודע שאופנוע מציע מעטפת ביצועים שונה לגמרי ממכונית, ודורש מיומנות גבוהה, ותנאים יחסים סטירליים בשביל לא לסכן את רוכבו או את הסביבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה בוודאי יודע שאופנוע מציע מעטפת ביצועים שונה לגמרי ממכונית, ודורש מיומנות גבוהה, ותנאים יחסים סטירליים בשביל לא לסכן את רוכבו או את הסביבה.

מסכים לחלוטין (מבלי לזלזל בנהיגה) , רק שאתה פוסח על פרט חשוב מאוד . נדיר שרוכבי אופנועים גורמים נזק לסביבה , זכורה לך הפעם האחרונה שאופנוען פגע באזרחים תמימים ? - אם כבר , אתה קורא מדי פעם על כאלה שמתרסקים ופוגעים בעצמם .

ברור שאופנוע יותר מסוכן , מכל הבחינות . אבל במבחן התוצאה אתה לא רואה משפחות נמחקות בגלל אופנועים .

פורסם

מבחינת ביצועים נטו במחיר נתון - האופנוע לוקח בענק, אין מה לעשות. במחיר של מזדה3 אתה קונה אופנוע חדש שנעלם לכל הרכבים שיש בארץ תוך 4 שניות בערך (למעט אולי כמה פורשות מוגדשות וסובארו משופרות, שעלו פי 10 ויותר)

אבל מבחינת שוק - אין מצב שהאופנועים מחסלים את שוק מכוניות הביצועים.

יש הרבה אנשים שרוצים רכב חזק ומהנה, אבל לא מעוניינים בסיכון (בעיקר סיכון עצמי כמו שנאמר כאן אבל עדיין סיכון) של האופנוע.

אני למשל לא רואה את עצמי על אופנוע לצרכי ביצועים, מקסימום טוסטוס לצורך חליצת פקקים אבל גם זה לא ברור.

במכונית בנהיגה חזקה אם אתה עושה טעות זה בד"כ נגמר לכל היותר בטוטל לוס לרכב. באופנוע טעות כזו היא גם האחרונה שלך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...