Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לרכב אחרי עליה על הבור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון כמו שחלק מכם יודעים ישנם עבודות בחיפה.

עקב כך נוצרים כל מיני בורות.

היום עליתי על אחד מהם והיה רעש של מכה מאוד חזק.

אחרי זה בדקתי את החלק הקדמי וראיתי כי יש נזילה מהבולם הזעזוים הקדמי.

מה עלי לעשות? האם יש סיכוי לקבל איזה פיצוי מהעיריה והאם אני צריך לטבוע אותם כידי לקבל תשלום על הנזק?

בתודה, תומי

פורסם

עדות של אנשים שהיו איתי ברכב, מספיקה?

וקבלה שהרכב נבדק לפני כשבוע במוסך כאשר בוצע ישור קו.

פורסם

צריך גם צילומים של מקום המפגע, רצוי שיהיה תאריך על התמונה.

האם יש במקום שילוט המתריע על עבודות בכביש?

אם זה בתוך העיר, תפנה בתביעה מסודרת לרשות המקומית.אם זה כביש בטיפול מע"ץ, העיריה לא אחראית.

פורסם

לא היה שום שילוט המתריע על עבודות בכביש.

ואכן זה נמצא בתור העיר.

אז אני צריך לפנות לעיריה? למישהו יש מושג איזה מחלקה אחראית על זה?

בנוסף ברצוני לשאול, יתכן ונגרם נזק למשהו נוסף? יכול להיות נזק לשלדה במצב כזה?

פורסם

אתה בהחלט יכול לפנות לעיריה ומנסיוני הם דווקא בסדר.

כתוב מכתב עם תצלום של המקום תאריך + שעה וחשבונית התיקון.

תחזיק אצבעות ותעקוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם ישנה נזילה תבדוק גם את הרדיאטור והאגן שמן, אולי גם אחד מהם נפגע.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

פגיעת שלדה בהחלט יכולה להיות, אני לא יודע עד כמה זה נחשב לשלדה אבל פח אני משוכנע שזה לא,

מי ששם לב מתחת לרכב (בדפנות הרכב) מתחת לדלתות יש מן פס-מסילה שעליו אפשר גם להרכיב את הג'ק שרוצים להרים את האוטו.

לפני חודש היו שיפוצים בצ'ק-פוסט (עדיין יש, איפה הגשר המו$&^%&^%^ הזה שבונים), בקיצור איפה ה"חנויות" האלה מפח שעומדות שם מול הגשר ומוכרות כל מיני שטויות היה בור ע-נ-ק-י, עברתי שם והיה חושך לא ראיתי כלום ופתאום אני מוצא את עצמי בתוך הבור עם הגלגל הקדמי ימיני ושמעתי בום , הרגשתי מכה בכל האוטו הייתי בטוח האוטו התפרק ל2 או שמישהו נכנס בי בכל הכח.

עצרתי בצד לבדוק שהכל בסדר אני רואה שהפס-מסילה שדיברתי עליו בפסקה ראשונה קיבל עיוות קטן כלפי חוץ כתוצאה מהמכה.

צריך להיזהר שם או פשוט לעבור לת"א לאיזה תקופה שיפסיקו את כל השיפוצים האלה.

אוהד.

פורסם

יימח שמם של הבורות בחיפה, כן בניה, לא בניה כל הכבישים בחיפה מלאים בורות!

יש לי עוד ראלי שזה רכב מוקשח מהמפעל, וזה פשוט סיוט!

פורסם

אפשר לנסות לא ניראה לי שייצא מזה משהו.

אים הייתי תובע על כול נזק שניגרם לי לרכב עקב מצב הכבישים בעיר שלי,הייתי נישאר רק עם שילדה מקורית:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שלום לך מר בחור, לפני כמה ימים אבא שלי נסע בכביש המהיר לכיוון "מפעל נשר" שם היה בור ענק שאבא שלי לא יכל להתחמק ממנו כי היה מישהו בצדו השמאלי, הוא נכנס לבור וכתוצאה מכך התעקם הג'אנט נדפק הצמיג (איגל F1, לא זול בכלל) וצריך לעשות כיוון פרונט עכשיו, אם שם נגרמה לך המכה גם כן, נגיש תביעה ביחד זה יראה יותר מבוסס ש-2 פונים עם מכה באותו המקום.

יש לנו קבלה ממי שתיקן את הג'אנט שמסביר שהעיקום נגרם כתוצאה מהבור, אנחנו מתכוונים לצלם את הבור לצלם את הצמיג, ולהגיש תביעה.

צור קשה בה"פ.

פורסם

לפני כ7-8 שנים בליל חורף סגרירי נוצר עקב הגשמים והמים בור בכביש {דרך בן צבי בנתניה למי שמכיר} בתוך שלולית לא רחוק מביתי בנתניה.

אשתי שנהגה בדרכה הביתה בכביש הזה באותו ערב, נכנסה לבור (שלא ניתן היה לראותו כי היה מכוסה מים) וכתוצאה מכך התפוצץ וממש נקרע הצמיג.

לקח לי כרבע שעה להגיע ולחלץ אותה.. בינתיים נוצרה שיירה של מכוניות שנפגעו מהבור.. כולם עצרו בצד אחרי השלולית.

למחרת, ניגשנו לפנצ'ריה.. לצמיג נגרם נזק שאינו ניתן לתיקון ונאלצנו לקנות צמיג חדש.

התלוננו בעיריית נתניה.. התעקשנו ומילאנו טפסים.. צירפנו גם צילום של החשבונית..

אחרי יותר משנה.. קיבלנו צ'ק מהעיריה.. הם החזירו לנו משהו כמו 70% מהנזק בלבד.

מגיע לך פיצוי.. אין ספק בכך אבל אל תצפה לפיצוי מלא והוגן אלא אם יש לך הוכחות שהחלקים שניזוקו היו חדשים לחלוטין ללא בלאי ועו"ד טוב שיתעקש על כך.

תתאזר בסבלנות.. הבירוקרטיה חוגגת.. הרבה מים יזרמו בירדן עד שתראה כסף

פורסם

הבור שאני נכנסתי אליו נמצא אחרי גשר פז ברמזור השני לכיוון חליסה אם מסתכלים מכיוון צ"ק פוסט,

בתחילת רחוב הגיבורים בעליה.

בכל מקרה ביום ראשון אני יעלה את האוטו על ליפט וניראה האם יש נזק נוסף.

אצרף תמונה של המקום:

889898989.jpg

• תוכן חדש...