Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא פעם נסע אחרי גיפ של לאנד רובר או במוו x5 חדשה שבאים עם קסנון מהחברה והם מסנוורים אותי
אתה בטוח שהציוד הזה סטנדרטי בכל המכוניות מהדגמים האלה ולא מדובר בסטים שהורכבו? בכל מקרה הבעייה העיקרית היא עם סינוור מצד מי שנוסע מולך ואת זה מערכת האיזון פותרת גם כשמדובר ברכב גבוה.

... אתם מוזמנים לבוא אלי וליראות איך ב7 דקות אני מחזיר את הפנס הרגיל ואחרי עוד 7 דקות מחזיר את הקסנון ככה שאין לי בעיה לפרק לפני טסט ולהרכיב אחרי זה-כנ"ל לגבי בוחן שיעצור אותי. :evil:
אני מדמיין לעצמי בוחן עוצר אותך בדרך לבדוק אם הפנסים תקניים ואתה אומר לו שאתה קופץ לרגע ותוך 7 דקות אתה אצלו...
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא התכוונתי במקרה ויעצור אותי בוחן אני אתחיל לפרק ולבכות לו. שיוריד את האוטו מהכביש למחרת אני מחזיר אותו. סתם שתבין- חבר שלי היה מביא קיטים של קסנון מהזולים האלה בפחות מ500 שקל ולא קניתי כי הלכתי על הטוב ביותר. שילמתי פאקינג 1700 שקל על קיט כזה. המדינה חכמה בלהעביר כל מיני חוקים דבילים אבל בוא ניראה אותם מחזירה לכולם את הכסף עכשיו. חצי מהרכבים עם קסנון מהחברה מתקינים אותם פה בארץ, ובאמת שעוד לא פגשתי כימעט רכב מקורי עם קסנון שלא מסנוור במידה גדולה יותר מפנס רגיל. כשתעמוד בפקק ומאחוריך יעמוד איזה גיפ עם קסנון מקורי (במקרה שלי הלאנד רובר החדש הזה) הייתי צריך להזיז את המראה על השימשה מרוב סינוור.

אני לא מבקש הרבה בסך הכל שיבדקו!!!!!!! קודם אם הוא מסנוור ובמידה שכן והוא מסנוור מעל מה שמסנוור רכב עם קיט מקורי אני אהיה הראשון שיוריד את הקיט. אבל סתם ככה בגלל שלא קניתי קופרה 2008 עם קסנון שהותקן אצל איזה מתקין פה בארץ מגיע לי לקבל הורדה מהכביש זה מרתיח!!!

פורסם

נו אתה תקבל הורדה

תאלץ להחליף פנסים, ידפק לך חצי יום בשביל לעבור טסט מחדש, והלכו לך כמה מאות שקלים על ההורדה ועוד כמה עשרות על הטסט מחדש. זה שווה את זה?

לדעתי לא

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכלל אתם שמים לב כמה הכל פרוץ? בדיוק כמה בקטע עם האגזוזים....לא באמת בודקים עם הוא מסנוור או לא....הבאת אישור יבואן או שאח שלך/אבא/סבתא/כלב עובד בסוכנות ויש לך אישור.

קודם שיביאו מיכשור שיבדוק מה באמת מעל המותר/מה מתחת ואז יפסלו רכבים. הכל פה חובבני ולא מקצועי וכאחד שמשקיע כל שקל באוטו זה בלתי נסבל.

שוב, אין לי בעיה לשחק בחתול ועכבר פה בכביש עם כל הבוחנים האלה והטסטים אבל ראבאק, תהיו מדינה נורמאלית כבר!!!

ולבחור מעלי פה....כאחד שקיבל כבר 3 הורדות בחיים שלו מהכביש, לפעמים זה מן הורדה כזאת שאתה בא לבוחן אחרי יום ומראה שתיקנת והוא מחזיר לך ליד את הרשיונות. לא תמיד זה נזק כספי.

פורסם

סינוור הוא לא רק תוצאה של כיוון נכון. המערכת למניעת סינוור צריכה למנוע מצב שלא תסנוור גם אם יש משקל גבוה מאחור שגורם לשינוי הזווית של המכונית, וגם במצב שאתה מגיע בעליה לראש גבעה ויש מכונית מולך , וגם כאשר הכביש קופצני במיוחד והטלטולים גורמים לשינויים בזווית של המכונית.

ודרך אגב למה התכוונת כשכתבת 'כנ"ל לגבי בוחן שיעצור אותי' אם לא למה שתיארתי?

פורסם
סינוור הוא לא רק תוצאה של כיוון נכון. המערכת למניעת סינוור צריכה למנוע מצב שלא תסנוור גם אם יש משקל גבוה מאחור שגורם לשינוי הזווית של המכונית, וגם במצב שאתה מגיע בעליה לראש גבעה ויש מכונית מולך , וגם כאשר הכביש קופצני במיוחד והטלטולים גורמים לשינויים בזווית של המכונית.

ודרך אגב למה התכוונת כשכתבת 'כנ"ל לגבי בוחן שיעצור אותי' אם לא למה שתיארתי?

בוחן,בדרך כלל לא מוריד את הרכב מהכביש ישר ומביא לך 1000 שקל דוח. בדרך כלל הוא לוקח לך את הרשיונות ומביא לך יום-יומיים להגיע אליהם לתחנה ולהראות שחזרת למצב המקורי את מה שקיבלת עליו הורדה. אם אתה לא מגיע-מנסיון- אחרי כמה ימים הוא מוריד את הרכב מהכביש ואז אתה צריך לנסוע למכון רישוי ולעשות טסט רגיל, ולשלם אגרה וכו. ואולי גם דוח עם השוטר רושם לך שזה יכול להגיע עד ל1000 שקל.

לזה התכוונתי שבמשך הזמן הזה אני אחזיר את הפנס לרגיל ואחרי שאקח בחזרה את הרשיונות אחזיר את הכל.

למרות שיותר פשוט לחפש מישהו בקאמור ולשלם לו 500 שקל שיתן לי אישור שזה מקורי.

פורסם
למרות שיותר פשוט לחפש מישהו בקאמור ולשלם לו 500 שקל שיתן לי אישור שזה מקורי.
אם אתה מדבר על היפהפיה בסמלון שלך יהיה לך קשה לקבל אישור כי היא נולדה הרבה שנים לפני שהתחילו להתקין פנסי קסנון במכוניות.
פורסם

מעולה

אולי ישימו סוף לתופעה של קיטים של קסנון בשלוש שקל ששמים על כל מכונית מסכנה על הכביש ומסנוורים את שאר העולם.

כולי תקווה שהרבה אנשים יורדו מהכביש לכל הרוחות עם הפנסים המכוערים והמסנוורים האלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
למה פשוט אי אפשר לבחון במכון טסטים האם הקסנון איכותי ומסנוור או שהוא פשוט ומסנוור?

במידה והוא לא מכוון כראוי או שהצבע שלו לא טוב - לפסול.

במצב אחר - להעביר. וזה לא משנה אם זה בא סטנדרט או לא, כל עוד זה ברמה של סטנדרט.

למה שישבור את הראש!?@ עם הוא יכול לפסול אותך וזהו...

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

בני ז*נ*ת.

אין לי משהו אחר להגיד.

קניתי עכשיו קיט חדש ב 2000 שקל כי הקודם לא הייה מתאים.

קניתי פנסים יעודיים לרכב שלי שמתאימים לקסנות ב 2000 שקל.

לא מסנוור אף אחד, והנה באו הדבילים האטומים האלה.

שיורידו את האונו שבאה מולי עם קסנון 12K על פנסים מקוריים ולא אותי!

גמדים טיפשים ומפגרים.

שיעבירו אותם לטווחי הקסאם את כולם, טיפשים.

פורסם

איזה באסה!

עדיף שיטפלו ברכבים חדשים שבאים, שאצלהם הקסנונים ממש חזקים!

אולי עדיף במקום לבטל בכלל את הקסנון, אלא לא לאשר לאנשים שאצלהם הקסנון ממש חדש (יותר מ-8K).

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש לי שאלה אם אתה מחליף בין הקסינון לבין המנורה והבתים של הקסינון נשארים במחסה מנוע ואתה מחליף רק תאורות אתה תעבור טסט?מה הבעיה תפרקו תאורות ותשימו פנסים רגילים ואחרי הטסט תחליפו

פורסם

מחר יקבעו שאסור לשים גאנטים מגנזיום

למה? ככה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא זה מעצבן, זה כמו עונש קולקטיבי, בגלל שכמה מטומטמים התקינו קסנון כיזה כחול ויפה על האונו שלהם כולם צריכים לסבול.

למה אי אפשר לשפר פה אוטו נורמאלי למההההה?

• תוכן חדש...