Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ירצו לעקוב אחריך הם כבר ישיגו את הטלפון שלך.

.

מה יעשו אם זה פלאפון מהעבודה ואין טלפון על שמי ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכמה מהיחידות אם שוטר תנועה במהלך המשמרת לא רשם לפחות 8 דו"חות -המפקד ישאל : "מה עשית כל הזמן הזה?"

לא הבנתי את שאלתך, ומדוע צטטת את ההודעה שלי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וכאן בדיוק הבעיה:- בכמה מהיחידות,לא בכולן. הכל תלוי באיכות הפיקוד.בהרכה מהן לא ישאל הקצין ויחשוף עצמו לשאלות נגדיות של הפקודים שיודעים בדיוק מה הוא עושה בשעות העבודה. השעון לפנסיה דופק ומשלם המסים משלם.

פורסם

תראה לכל קצין בתחנה יש את הפקודים שלו, שוטר נמדד בכמות הפעולות וההצלחות של היחידה שלו.

קצין שהשוטרים שלו לא פועלים כמו שצריך ולא מבצעים "תפיסות" ננזף על ידי מפקד התחנה.

מפקד התחנה תמיד רוצה להראות שהתחנה שלו מובילה, ולכן ילחץ על הפקודים שלו לבצע את העבודה בצורה טובה יותר.

אני אתן לך דוגמא מהשירות שלי:

בכל משמרת שלי בממוצע היתה לי "תפיסה" שזה אומר רכב גנוב/גנב רכב/מזון מוברח סמים וכ'ו.

מבחינת מפקד התחנה הייתי עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר ולכן הייתי נמצאת כל הזמן בסיור ממונע עם פקודים שהצטרפו אלי לסיור.

מאידך שוטר שלא היה מביא "תפיסות" היה מקבל שיחה עם מפקד התחנה, ובדרך כלל הוא היה מציב אותו במחסומים נייחים (לא תפקיד שאנשים שמחים לבצע).

לא בכל התחנות יש פיקוד מעולה אני יודעת, אבל כל שוטר (דרגת קצין) חשוב לו לפקד על השוטרים שלו ולתת להם לבצע משימות, כי זו אחת הדרכים שלו לבלוט בשטח, ולקבל קידום.

קידום של שוטר בדרגות קצונה הוא איטי ביותר לעומת קצינים בצה"ל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הקצונה באה מהב"דא ומרמתו , חוץ ממיעוט המגויסים כאקדמאים (אמיתיים) ו/או קציני צה"ל . לפני כמה חדשים היתה ידיעה די מוצנעת בעיתונות שא"כא משטרת ישראל ביקשו מצ"הל להפנות כ"א יותר איכותי. צ"הל סרב. כנראה שס"נצ יכול להחשיב את עצמו מקביל לס"אל ובכל זאת הוא לא צ"ל מהחומר של מפקדי טייסות.

• תוכן חדש...