Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי בויצמן, ת"א, ומשמאלי מתנהלת לה מזדה 3 אפורה, כנראה ליסינג לשעבר משום שהמסגרת מסביב למספר דיווחה על "סוחר-דיל כלשהו", כאשר ערס קטן מוציא את ידו מחלון מושב הנוסע ומאפר לו להנאתו לתוך הכביש. מיד אח"כ כמובן השליך את הסיגריה על הכביש. משום שהמתנו לרמזור, צפרתי לו כדי לשאול מדוע להשליך החוצה. הנהג, חברו הטוב של הערס, בתגובה לקח סיגריה שלמה חדשה, וזרק אותה גם כן החוצה, כדי ללמדני לקח.

ומכאן עולות כמה מסקנות:

א. הם כנראה מאוד חכמים - אין כמו לבזבז סיגריה שלמה רק כדי להראות לי מי מלך הכביש;

ב. הם כנראה מאוד בעד סביבה ירוקה - והרי ידוע שאפר סיגריות תורם להפחתת החיכוך על האספלט הישראלי;

ג. זו לא פעם ראשונה שאני רואה ערסים (טוב, גורי ערסים) במזדה 3. זה כנראה נובע מכך שלא נמכרו בשנים האחרונות הרבה עונדות (ובד"כ אין להם אפשרות לקנות רכבים חדשים) ומחירן יקר. מה שמצחיק זה שאין הרבה מזדה 3 שחורות, ולכן הם תמיד נצפים במזדה 3 אפורה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאזדה 3 הוא רכב מאוד מבוקש כאן בשוק , צפוי שגם נראה בוא ערסים .

האוטו יכול להיות של אמא או אבא , והם לוקחים אותו .

קיצר העונה היא עדיין מאזדה 323 והונדה סיוויק לדעתי.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איזה שטויות,

חארות של אנשים נוהגים בכל רכב, גם ביוקרתיים וגם בזולים. לא צריך לומר שזה עניין של אופי, נכון ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המסקנות העולות הן:

א. מה הקשר למאזדה בהודעה המקורית?

ב. ערסים היו, קיימים, ויהיו עוד. מה הפואנטה?

ג. לאנשים כאלה אין צורך להעיר כי:

ג.1. זה לא ישנה כלום.

ג.2. אתה סתם תבזבז חמצן.

ג.3. במקרה הטוב הם יזרקו עליך ז*ן, ובגרוע יצאו עם נבוט.

פורסם

ערסים נוסעים מפיאט אונו ועד ב.מ.וו X5.

תכלס, זה לא היה מעשה חכם להעיר להם, הפעם הם רק זרקו סיגריה דווקא (כנראה שנתקלת בזן הכי לא ארסי שיש), בפעם הבאה הם יכולים לצאת אלייך עם סכין.

פורסם

הם לא ימשיכו לשום מקום מכיוון שכמו העונדות, כך גם הערסים- הם לא מתים, הם פשוט מתחלפים. הערס הגדול מוריש את העונדה לאחיו- גור הערסים, וזה הראשון משתדרג לרכב מתוצרת בוואריה. אין מה לעשות- העונדות האלו אמינות בטירוף.

פורסם

תגידו, לא נמאס לכם כל היום לדבר על "ערסים"??

כל הודעה חייבים לדחוף אותם

אם כל הארץ היו נכנסים לפורום הזה יעקב שחר היה פושט את הרגל.

הדבקתם להונדה סטיגמה ואתם לא מרפים, לא כל מי שנוהג בהונדה הוא "ערס".

חלאס, תחיו את החיים שלכם והם את שלהם וזהו.

Toyota Yaris TS

פורסם

עם עארסים כדאי להתחיל רק במצב שיש לך יתרון מספרי עליהם. אם אתה נמצא לבדך ברכב והם שניים - הרעיון להעיר להם היה גרוע מאין כמוהו.

הערב החלטתי לפנק את עצמי לרגל תום מועד א' של בחינות הסמסטר, וביקרתי בחמי געש (מומלץ!). בעוד אני מתפנן לי באחת הבריכות החמימות, נכנסת צ'חצ'חית בהמה א-לה פילוסים, ש-ב-ד-י-ו-ק באותו רגע נורא התחשק לה לפצח גרעינים שחורים. אך אויה! להיכן נשליך את הקליפות? האם נחזיק אותן חזק חזק ביד ונצא להשליכן בפח האשפה הקרוב? חלילה! הרי נורא קר מחוץ למים! והרי זה עדיף בהרבה להשליך את הקליפות בג'קוזי, ממילא בגלל הקצף איש אינו רואה מה מתרחש מתחת לפני המים.

כמובן שבאותו רגע חמתי בערה בי וחשתי צורך עז להעיר לה על המעשה הנלוז שעשתה, אבל אז התברר כי יחד איתה שוכנת בג'קוזי עדת עארסים שעירה וגדולה במיוחד. ויתרתי על הרעיון, יצאתי מהמים וקיללתי אותה בלב שלם שמי יתן ותבלה את שארית חייה בחיריה (אמן!).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אולי זה היה ערסים בליסינג ? זה סטארטאפ לא ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תגידו, לא נמאס לכם כל היום לדבר על "ערסים"??

כל הודעה חייבים לדחוף אותם

אם כל הארץ היו נכנסים לפורום הזה יעקב שחר היה פושט את הרגל.

הדבקתם להונדה סטיגמה ואתם לא מרפים, לא כל מי שנוהג בהונדה הוא "ערס".

חלאס, תחיו את החיים שלכם והם את שלהם וזהו.

"אזהרה :משרד התחבורה קובע , 90% מנהגי ההונדות הם ערסים"

"נהגת בעונדה ? זאת אומרת שנהגת עם ג'קי שנהג עם אילוז שנהג עם אלברט שנהג עם שרון שנהג עם מלכה (כל השמות במלעיל)

"מיליון ערסים לא טועים , עונדה זה אוטו פגז" :shock:

"יש לי ניפוח, אבל אין לי מנוע . עד מתי עונדה פשע?"

ומשהו שנתקלתי בו לא מזמן בשיחה עם "אחד מן המניין": " אחי VTEC זה מנוע ספורט , ישר מהפורמולה" :shock::shock::shock::shock:

נתי , אפשר לשאול איפה אתה חי שאתה אומר כאלה האשמות חסרות ביסוס ומנותקות מהמציאות ?

אני משער שאתה לא יוצא הרבה להסתובב ברחובות

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מסתובב הרבה ברחובות ויש לי גם כמה מכרים שמתיימרים להיות ערסים

הכלל הוא פשוט אם אין לך איתם משהו במשותף אל תדבר ואל תתקרב אליהם

אני לא מצדיק את כל הערסים למינהם (היום ילדון ערס קיבל ממני כאפה שהורידה לו את האף בחזרה לאדמה) אבל אתם מנפחים את העניין יותר מידי.

וכן, אני נוהג על הונדה (אומנם לא על סיוויק אלא על אקורד)

אבל אני לא אתנגד שתהיה לי גם איזו סיוויק משלי- מה אני צריך בגיל 18 יותר ממנוע 1,600 עם יופי חיצוני? (כן, אני אוהב את הצורה של הסיוויק ממודל 92 ועד 08 )

אצלנו במשפחה היו הרבה דגמים של הונדות ואף אחד מאיתנו לא ערס.

יש כאלו שאוהבים להשקיע ברכב שלהם חיצונית ויש כאלו שמעדיפים מכנית כל אחד עם ההנא(ע)ה שלו.

לילה טוב

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...