Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קהל היעד של GTI6 ושל הונדות סיביק "משופרות" עם פגוש קדמי מגוחך הוא לא אותו קהל יעד.

יכול להיות מעניין לראות את הרכב הזה מנסה לחנות בת"א ומדרכותיה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או.קיי...הgti6 של אחי הקטן,וההונדה הזאת vti שנבנתה באהבה בבית,לבד,לקנות גולף משפחתית עם טורבו כל אחד יכול,אבל להחליף מנוע גיר צמות ומחשב לא כל אחד...אז לך חפש...:-D

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

מה זה משנה באיזה רכב הערס נוהג? לי יותר מפריע העובדה כמות הערסים שיכולה לנהוג בכבישים הציבוריים או להסתובב ברחובות העיר ולהרגיש את עצמם שולטים והעיר מבחינתם שייכת לאבא ולאמא שלהם.

והשאלה הנדרשת: כיצד להפחית במספר הערסים בארצנו היפה?!

*אני בהחלט לא קראתי את כל התרד' כי כבר מהעמוד הראשון אנשים יצאו על פותח התרד', בתגובות של מה זה משנה איזה רכב יש לערס.

תביאו דעות יותר ענייניות, אנחנו לא ערסים כאן, לנו יש שכל לחשוב.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

והשאלה הנדרשת: כיצד להפחית במספר הערסים בארצנו היפה?!

.

חינוך וקמפיין ממשלתי שמראה לערסים ולכל מי שנוהג בצורה מסוכנת כמה הוא אידיוט.

צריך לגרום לאנשים להרגיש אשמים כל פעם שהם "מאיצים בשביל להראות שהם שם" או שהם נדחפים לנתיב של מישהו רק כדי להראות שיש להם יותר גדול.

להעניש זה לא עובד. הם יותר מדי מטומטמים בשביל זה והם תמיד יאשימו את הממשלה בקיפוח ובשלילת הזכויות שלהם. אין להם טיפה של התייחסות לחברה או לזכויות של הזולת. הם מזלזלים בכל מי שלא שותף לתרבות שלהם.

פורסם

BMW X5 - רכב של סוחרי סמים

BMW X3 - רכב של סחרי סמים מתחילים:lol:

סיטרואן זה אוטו של רוצחים שכירים (כנראה לקחו יותר מדי ברצינות את "רונין" ששם הגיבור של רוברט דה נירו נוהג על סיטרואן קסנטיה כמעט כמו שלי)

לנד רובר דיסקברי זה אוטו של פורצים

אסטון מרטין אוטו של כדורגלנים

מרצדס S קלאס - Car Of Choice for the Russian Mafia, מה שנכון, דרך אגב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חינוך וקמפיין ממשלתי שמראה לערסים ולכל מי שנוהג בצורה מסוכנת כמה הוא אידיוט.

יש לך במקרה את התוצאות של הקמפיין נגד אלימות ונגד סמים ונגד נסיעה בשכרות ? כי אלא אם כן יש לך תוצאות שמוכיחות שז עבד , התחושה היא שזה לא עבד . אז למה אתה חושב שקמפיין נוסף יעזור ?

צריך לגרום לאנשים להרגיש אשמים כל פעם שהם "מאיצים בשביל להראות שהם שם" או שהם נדחפים לנתיב של מישהו רק כדי להראות שיש להם יותר גדול.יש לך רעיון איך עושים את זה ?

להעניש זה לא עובד. הם יותר מדי מטומטמים בשביל זה והם תמיד יאשימו את הממשלה בקיפוח ובשלילת הזכויות שלהם. אם כך, אתה מניח במובלע ,שמדובר בעדה מסויימת שיכולה לטעון את זה ? או ששמא לא הבנתי ? אין להם טיפה של התייחסות לחברה או לזכויות של הזולת. הם מזלזלים בכל מי שלא שותף לתרבות שלהם.

אני מניח שאפשר לעשות משהו , אך לא נראה לי שאתה מציאותי בעצות האלו , כי ממש לא נראה לי שהן יעבדו

בברכה יהודה

פורסם
יכול להיות מעניין לראות את הרכב הזה מנסה לחנות בת"א ומדרכותיה :-)

על המדרכה אבן גבירול שיא הלחץ-אגב מקום חנייה קבוע של הVTI של אחי.

הנה פתרון פשוט ומהיר,שאגב רק אנו ה"ערסים"משתמשים בו,כמובן הפקח לא יתן דו"ח כי אני לא נחמד כמוך..

Free Image Hosting at <a href='http://www.ImageShack.us'>www.ImageShack.us</a>

בכל אופן זה אחד השרשורים ה-דפוקים שראיתי,אני לא מבין למה לא מוחקים אותו:x עם היציאות הסתומות שיש פה. VTI זה ערסים GTI זה היי סוסייטי כאילו ה"אייל" הזה נוהג ב645 כולה גולף גרוטאה שלא משתייכת לשום חתך אוכלוסייה חוץ ממורות וזקנות שעושות טרייד אין בחברה,אז כל אחד פה נהיה לי תדמית של האוטו שלו.

אני בעד להשמיד כאלה שזורקים סיגריה או מפצחים בג'קוזי אבל מה נכנסתם לזה בפאן תדמית רכב? שחררו ת'שרשור הסתמי הזה...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

לא התייחסתי לשום עדה. ערסים יש בכמעט כל העדות, וגם בעדת עובדי ההייטק-ליסינג למיניהם.

מה שצריך לעשות זה קמפיין פרסומי שמראה את הערס כאידיוט ואת הנהיגה שלהם כצורה של התנהגות בהמתית. צריך פרודיה מטורפת על הערסים שתעשה שהם ירגישו כמו מטומטמים ושאנשים יתחילו לשים לב אליהם כמטרד.

אחת הבעיות היא שאנשים מקבלים אותם כחלק תקין מהחברה ורף הסבלנות שלנו כחברה הוא גבוה מדי.

אם אנשים ישימו לב אליהם ויגדירו אותם כקבוצה מעצבנת, הם ירצו שיסתכלו עליהם פחות.

כן, זה נשמע פשטני אבל עשוי לעבוד.

פורסם

הרבה אנשים בפורום מחפשים הגדרה ל"ערס".

אני וחבריי לכתה היינו צריכים להגיש עבודה על התגברות תופעת העבריינות בא"י, ועל המושג: "אני לא פראייר".

(זאת בעקבות פעולת וונדליזם חמורה בתוך קוטלי בית הספר-- קצת הוצאנו קיטור מה יש?, כיתת אלקטרוניקה עם מלחם, מברגים פלאיירים, מקדחה ומברגה = עיצוב חדש לכתה.)

אני לא מסדר את זה בסדר לוגי מסויים פשוט מעתיק כמה קטעים מהעבודה.

תהנו [=.

עבריין (ערס)-

תארי לך תמונה שבה נער תמימים הולך לו ברחוב הומה אדם ונתקל בטעות בכתפו של אחד הולכי הרגל, מתוך אינסטינקט הנער התמים מסתובב במטרה לבקש סליחה. מה שהוא לא יודע זה שהוא כרגע נתקל בערס הטיפוסי.

לאחר חלקיק שניה (0.005 בקרוב) הערס מתפרץ וזורק לעברו כמה מילים עסיסיות (בן ****, מה אתה חושב שאתה עושה?!, אתה מת, תתקשר לאמבולנס), באותו רגע נחרץ גורלו של הנער התמים, לאחר שניות ספורות מתנפלים עליו הערס וחבריו שודדים אותו ומשפילים אותו בפומבי ובדרך אולי שולפים איזה סכין או שוברים עצם.

זוהי רק הקדמה ודוגמא למיהו הערס.

הערס הוא בעצם בחור עם אגו בשמיים שמחפש להרביץ ולהתנכל לכל מי שחלש ממנו, הרי יש לו גב מכלללל השכונה. "אם אין חברי לי,מי לי".(יש לציין שלערס יש מד כבוד,שעולה ככול שנהיים יותר "גברים", כמה מהפרמטרים במד זה הם: טיפשות, חוסר ידע, כמה דקרתי, למי שברתי את האף וכו'.)

הערס הממוצע הוא גם, נכון ניחשת נכון לא פראייר!! מי אתה שתסתכל על חברתו או שתזרוק מילה לא במקום או חלילה תעיר לו. באותו רגע של פגיעה בכבוד עצמי, המשפחה, השכונה וחבריו מתבצע במוחו הקטן במידה מגוחכחת פעולה של: לצאת פראייר או לא ? כמובן שלידו עומדים חבריו שרק מלהטים את האווירה ולכן הוא מתפרץ בוולגריות אווילית ומתנהג כמו האדם הקדמון, בפעולה של תפיחה על החזה והשמעת קללות וגידופים, שנגררים מהר מאד לאלימות פיזית קשה וחסרת כל רחמים.

תופעה נוספת וחשובה גם כן היא: נסיעה במהירות מופרזת עם מוזיקה שברובה מורכבת מהמילים הבאות: נפלתי לסם, עזבת אותי , תחזרי אלי, קשה לי בחיים וכו'...

למהירות ולמוזיקה מהסימפוניה של "באך" יש גם פלוס של נהיגה ללא כל אחריות, סכנה לציבור וסכנה לערס עצמו.

אבל איך יזכה הערס בכבוד אם לא במנהג עתיק ימים של: "צלחות", ו"זריקת תחת".

לפי מחקר שפורסם בידיעות אחרונות בתאריך 13.2.07 קצב הגידול של הערסים עולה כל שנה ב 12% אכן סכנה לציבור.

טווח הגילאים של תופעת הערס גדל בצורה מפחידה בעשור האחרון, מגיל של 16 עד 21 בשנת 96', ל10 עד 60 ב07'.

(אין במטרה של חיבור זה לפגוע באף אחד, להעליב וחלילה לפגוע בכבודו של מישהו).

ויש עוד הרבה פשוט אין לי כח לכתוב.

בקיצור הבנתם את הרעיון מהנגיעות בנושא.

צום קל ופורים שמח לכולם.:-D

פורסם
לא התייחסתי לשום עדה. ערסים יש בכמעט כל העדות, וגם בעדת עובדי ההייטק-ליסינג למיניהם.עובדי הליסינג לא באים בטענות של שלילת זכויות , הרמז ההוא אמר משהו , אוני מקווה שלא מה שיכולתי לחשוב , ולכן שאלתי

מה שצריך לעשות זה קמפיין פרסומי שמראה את הערס כאידיוט ואת הנהיגה שלהם כצורה של התנהגות בהמתית. צריך פרודיה מטורפת על הערסים שתעשה שהם ירגישו כמו מטומטמים ושאנשים יתחילו לשים לב אליהם כמטרד.אני רוצה לשאול , היית פעם בפאב וראית אדם עם מחרוזת זהב ארוכה כאורך הגלות וגדולה כמוה שם לי מפתחות של במוו על הבר , ומתנהג ........

ראית טיפוס כזה או לא ?

אחת הבעיות היא שאנשים מקבלים אותם כחלק תקין מהחברה ורף הסבלנות שלנו כחברה הוא גבוה מדי.עם כול הכבוד , אתה לא קולט . אנחנו החברה אינם קיימים עבורו כייחוס . נקבל אותו או לא זה לא משנה לו כלום , מה שכן משנה לו זה החברים שלו שהם כמוהו

כן, זה נשמע פשטני אבל עשוי לעבוד.

אני מציע שתסתכל היטב על מה שDEVILUSER כתב כדי להבין שמה שאתה חושב , פשוט לא קיים ולא יהיה קיים במציאות . אולי באוטופיה

בברכה יהודה

פורסם
על המדרכה אבן גבירול שיא הלחץ-אגב מקום חנייה קבוע של הVTI של אחי.

הנה פתרון פשוט ומהיר,שאגב רק אנו ה"ערסים"משתמשים בו,כמובן הפקח לא יתן דו"ח כי אני לא נחמד כמוך..

Free Image Hosting at <a href='http://www.ImageShack.us'>www.ImageShack.us</a>

בכל אופן זה אחד השרשורים ה-דפוקים שראיתי,אני לא מבין למה לא מוחקים אותו:x עם היציאות הסתומות שיש פה. VTI זה ערסים GTI זה היי סוסייטי כאילו ה"אייל" הזה נוהג ב645 כולה גולף גרוטאה שלא משתייכת לשום חתך אוכלוסייה חוץ ממורות וזקנות שעושות טרייד אין בחברה,אז כל אחד פה נהיה לי תדמית של האוטו שלו.

אני בעד להשמיד כאלה שזורקים סיגריה או מפצחים בג'קוזי אבל מה נכנסתם לזה בפאן תדמית רכב? שחררו ת'שרשור הסתמי הזה...

על המדרכה במיקום לא חוקי? ממש יצאת גבר...!

מעניין שיש לך הונדה סיביק ואתה חושב שרק BMW זה הדבר הגדול הבא... בדיוק עונה לסטיגמה.

כפי שרשמתי, יש גם ערסים בגולף GTI, אפשר לזהות אותם לפי שיפורים בטעם רע, וב2 שקל, בדיוק כמו הפגוש בהונדה שלך (או של אח שלך, או של דוד שלך - אני כבר לא מצליח לעקוב) למשל.

אני מעדיף שיחשבו שאני מורה / זקנה מאשר ערס צעצוע...

תופעה נוספת וחשובה גם כן היא: נסיעה במהירות מופרזת עם מוזיקה שברובה מורכבת מהמילים הבאות: נפלתי לסם, עזבת אותי , תחזרי אלי, קשה לי בחיים וכו'...

הרגת אותי מצחוק... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה דווקא משמח אותי, אני מעדיף להיות בכביש כמה שיותר רחוק מאנשים שחושבים שהכביש הוא מגרש הרייסים הפרטי שלהם.

(והמדרכה הציבורית היא החניה הפרטית שלהם)

ילד אני מזמן כבר לא , אני גם לא מחפש להראות למי יש יותר גדול / למי יש יותר כבוד / מי פחות פראייר (בלשון ערסים)/מי יתלבש ראשון על בטונאדה/מעקה הפרדה - שזה מה שאנשים שמבצעים רייסים במכוניות משפחתיות מנסים להראות.

עם זאת, אני מסופק כמה ניתן להוציא ממנוע VTI ללא הגדשה כראוי...

עריכה: קראתי את התגובה שלך (עוד לפני שמחקת אותה) ומה שרשום מעלה מתייחס אליה.

אני מסכים שהיא לא היתה לעניין, ועסקה בעיקר בלמי יש יותר גדול, ומי מנצח את מי ברייסים, שזה לא ממש מעניין אף אחד...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...