Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרי Premium 3.5L

gil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן התפארות לא בהכרח מבוססת, אבל יש כאן שני פרמטרים שמאפשרים לסמוך עליה.

1. בלקסוס אכן יש מסורת של אמינות

2. גם אם יהיה מדובר בלימון, המנטליות של היבואן הזה (ובמיוחד במקרה של לקסוס) היא להשתיק את זה מיד על ידי טיפול טוב בלקוח, כדי לשמור על המוניטין. גם אחרי המוני מנועים מושבתים בקורולה, כמעט אף אחד מחוץ לחוגי חובבי הרכב המושבעים ואנשים המוסכים לא יודע על זה. למה? כי מטפלים בלקוחות. אתה מוזמן להשוות לגישה של סמל"ת ולהבין איך לא עושים את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין איך אפשר לקבוע על רכב שהוא בן שנה + שהוא הכי אמין בקטגוריה שלו?

יש לו את הספר של הלקסוס IS שנתנו לאבא שלי באולם התצוגה, בכל הספר (בעל ה60 עמודים מפוארים) מתפארים באמינות המופלאה של הלקסוס.

הרי המכונית הזאת היא חדשה לגמרי, כיצד אפשר למדוד את מדד האמינות לאורך השנים?

אני לא יודע מה ההגדרה שלך ל"חדש לגמרי", אבל הדור הנוכחי הושק ב-2005, לשנת הדגם 2006. זאת אומרת שעכשיו הוא כבר בשנתו השלישית בשוק.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהנעה אחורית ברכב מנהלים.

מי שקונה רכב מנהלים בעל הנעה אחורית,אני מבטיח לכם שלעולם לא יבדיל בין קדמית לאחורית.

אני מבטיח לכם שהוא גם לא ינתק את ה ESP ויצא למחולות בגשם...

פורסם
אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהנעה אחורית ברכב מנהלים.

גם בלי לנתק את ה- ESP מרגישים בהבדל. ההיגוי שונה כי וקטור הכוח פועל לכיוון שונה לגמרי.

כשתנסה - תבין.

פורסם
גם בלי לנתק את ה- ESP מרגישים בהבדל. ההיגוי שונה כי וקטור הכוח פועל לכיוון שונה לגמרי.

כשתנסה - תבין.

ניסיתי,היה לי E30 .

ונהגתי על 540, ו 728 ואפילו ג'יפים 2X4 למיניהם.

אני פשוט לא חושב שלרכב פאר ,זה כל כך משמעותי הנעה אחורית כמו שמייחסים לה בשרשור.

נכון,זה מסורת שברכבי פאר ישנה הנעה אחורית.

אבל אני בספק אם איזה מנכ"ל שמחפש את הרכב הכי מנצנץ לקנות ירגיש בהבדל.

פורסם
אינני רוצה לעבור איתך על רשימת האבזור.

אתה באמת מכיר את רשימת האיבזור בפאסאט TFSI??

אני אתן לך אותם בקצרה :

מושבי עור (חצי אלקנטרה חצי נאפה)

מושבים חשמליים - 12 כיוונים עם זכרונות + זכרונות למראות +חימום למושבים.

חישן לחץ אויר בצמיגים.

חישן מראה מרכזית מתכהה למניעת סינוור.

חישני חניה קדימה אחורה.

קרוז קונטרול.

הנדברק חשמלי.

מערכת למניעת הידרדרות.

וילון חשמלי.

שליטה מההגה על הרדיו ועל מחשב הדרך ועל הטלפון.

דיבורית BT +לוח מקשים.

MP3+ צנג'ר 6 דיסקים .

חישן תאורה + מערכת תאורה היקפית בעת סגירה ופתיחת הרכב.

חישוקי 17"

מזגן בקרת אקלים מפוצל+פיתחי מיזוג לנוסעים מאחור.

מתיזי מים מחוממים (עד היום לא נתתי לזה חשיבות אבל אחרי הקרה האחרונה....)

חישן לויסות עוצמת הוישרים לפי הגשם .

ועוד.....

היום כבר יש מערכות חדשות בדגמים שונים כמו מערכות חניה אוט' (הרכב פשוט חונה לבד ועוד קישקושים..).

מודה - לא מכיר את כל המערכות בלקסוס ולא בא לעשות השוואה אבל לא נראה לי שאתה באמת מכיר את גרסת הTFSI (אולי השוות גרסה אחרת..).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

את הכל (פרט לבלם יד חשמלי ולדיבורית BT) יש בלקסוס.

מה עם:

פנסי בי קסנון עוקבי פניה

זיכרון לכיסא מראות והגה

התנעה ופתיחת דלתות ללא מפתח

10 כריות אוויר

צ'נג'ר + 6 דיסקים + 13 רמקולים

איוורור לכיסאות הקידמיים

העברת הילוכים מההגה וגם ממוט ההילוכים

מראות מתקפלות חשמלית

עור אמיתי ולא אלקנטרה

צמיגים 245-45-17 מאחור ו- 225-45-17 קדימה

והיתרון הגדול - בלקסוס האביזרים האלה לא מתקלקלים וגם הציפויים שעל הדלתות לא מתקלפים...

פורסם

שוב דורקי - אני לא מתווכח , ללקסוס מחיר בהתאם.. והאיבזור בהחלט מרשים מאוד.

לגבי עור - העור הוא בהחלט עור והאמת מבחירת רצונם של הרבה לקוחות , לא כולם אוהבים מושבי עור נאפה מלא או בכלל עור ויש הרבה שנהנים יותר מהחצי אלקנטרה ..

נ.ב: מושבי העור בלקסוס הם נאפה או קריקט...?

נ.ב: אתה מדבר על גרסת הIS250?

מעבר לזאת - גם בTFSI יש העברת הילוכים מההגה וכמובן מידית ההילוכים..

ומראות מתקפלות וזכרונות ושאר הקישקושים..

השאלה הנדרשת היא תמיד מהם צרכי הלקוח ועד כמה חשובים לו הגאדג'טים ביחס תמורה למחיר..

אין לי בכלל ספק שהלקסוס מרשימה ומפנקת .

לגבי ההערה האחרונה - בוא ננסה לשמור על שיחה נעימה ולא מלחמה , זה דיי מיותר .. :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני מדבר על ה- IS 250 פרימיום, 320 אלף ש"ח.

לגבי ההערה האחרונה שלי, אתה צודק, אבל אני בוגר מערך השירות של צ'מפיון ופשוט לא יכולתי להתאפק.

פורסם

בלקסוס גם יש העברת הילוכים מאחורי ההגה ודיבורית בלוטות אתה מזמין והם מרכיבים לך דיבורית BT של נוקיה אורגינלית .

פורסם

כפי שעומר יודע, השותף שלי רכש פאסאט TFSI, שבארה"ב מקבלת שם מתאים יותר - 2.0T, ולו היה תלוי בי הייתי משנה את התגית מאחור ל- 2.0T. שותפי היקר מאוד מרוצה (וגם אני :-) ). הוא השווה גם לאאודי A6 (יקרה בהרבה) ולטויוטות למיניהן, וכאן הוא הכי מרוצה. ובצדק.

עדיין מוקדם אמנם לקבוע לגבי אמינות, אבל לפחות פעמיים בשבוע אני שומע כמה הוא נהנה מהמנוע, ומהרכב בכלל. לוח המקשים לסלולר פשוט מעולה, יש גם חיוג קולי כמובן, MUTE, וכו', צ'יינג'ר, ואין מה להשוות את זה לדיבורית נוקיה "מקורית" ככל שתהיה. הדבר היחיד שמעצבן אותי, זה שכתוב לו על לוח השעונים (היפה מאוד בפני עצמו) "passat". דה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אגב, פותח הדיון gil1985 -

בדקתם כבר צריכת דלק?

אבא שלי מקבל עם הקאמרי 3.5L פרימיום 1:13 ....

אמא שלי נוהגת על האוטו, רק בתוך העיר ובעיקר נסיעות קצרות.

אז גם לא יצא לה לדווח על צריכת דלק וגם קשה למדוד צריכת דלק בצורה כזאת.

1:13 נשמע לי טוב מידי למנוע כזה... הרכב שלי, שהוא מנוע 2.0 בקושי עושה לי 1:10.

• תוכן חדש...