Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני משטיח דוושה באוטו (פולקסווגן פאסאט 2008) יש לי מין כפתור כזה שאני יכול ללחוץ עליו\לפמפם אותו..... במילים אחרות כשהדוושה לחוצה עד הסוף, אפשר ללחוץ עליה עוד טיפה שזה מין כפתור כזה... מהו כפתור זה ומה תפקידו ? מה הוא עושה ?

בתודה מראש, עמית.8)

פורסם

יש את זה גם במגאן. היא נותנת קיקדאון גם לפני אם צריך, אבל ברגע שנלחץ הכפתור התיבה נותנת קיק דאון "בכוח", ולהילוך הכי נמוך שניתן שלא יביא את המנוע מעבר לקו האדום.

"ai motoare capul doare"

פורסם

גם אצלי בסופר לנסר יש את אותו הכפתור .

בקשר לכפתור , כשרק קיבלתי את הרשיון התלהבתי כמו כולנו וקניתי כמעט כל אביזר לרכב שהיה קיים.

יום אחד אני שם לב שאוטו לא מוריד הילוך כשאני לוחץ את דוושת הגז עד הסוף , לאחר כמה בדיקות גיליתי את הכפתור המדובר

וראיתי שהשטיח הכסוף שקניתי שוכב בין הכפתור לדוושה מיד העפתי את כל השטיחים מן האוטו והפלא ופלא יש קיקים .

שרשור שהזכיר לי סיפור מעניין הייתי חייב לשתף.

בברכה דן

פורסם

גם לי יש את זה בפסאט 07 TDI

זה לא קשור (לפי דעתי ) לקיק דאון,רוב הזמן לא משתמשים בזה בכלל ממש צריך להפעיל כוח כדי ללחוץ על זה.

הקיק מגיע הרבה לפני,אחרי הלחיצה פשוט מרגישים כאילו אתה נותן עוד גז...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...