Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות כולם בסדר.

אחד הדברים היותר מפחידים אותי זה רוכבי אופניים על הכביש. למה לעשות את זה? אין מדרכה? אנשים לא מבינים שהם מגדילים את הסיכוי שלהם להפגע ב-100%.

תנוח וסע בזהירות.

אם היו היו מגדילים את הסיכוי שלהם להפיגע ב 100 אחוז אז כל מי שהיה עולה על אופניים ויוצא לכביש היה עושה תאונה, כך שלא ככה הדבר, יש רוכבים שהם אחראים ובסדר גמור.

פורסם

בדיוק.

קח לדוגמא את כל הרוכבים המקצועיים שאפשר למצא בימי שישי שבת בעיקר בכבישים ראשיים רוכבים בצידי הדרכים.

טרם נתקלתי ברוכב לא זהיר, כולם עם קסדות על הראש, גם כאשר הם רוכבים בקבוצה כולם רוכבים בטור מסודר, ולגופם חולצות ציבעוניות וזוהרות, ובלילה הם עם נצנצים ומחזירי אור.

אין לי טענות כלפיהם.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עדכון: היום ב 9 בבוקר היתיצבתי בתחנת זבולון בקרית חיים , נגשתי לבוחן תנועה,הצגתי רשיונות,ביטוחים,תארתי לו את המקרה,הוא רשם הלך לצלם את הרשיונות,דיבר עם שאר הבוחנים וקבעו חד משמעית שאני לא אשם !

החזירו לי את הרשיונות ושיחרר אותי לדרכי.

ואמר שיגיע לי בדואר טופס שנסגר המקרה או משהו בסגנון.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
באמת מזל שזה נגמר ככה.

היה לך באותו הבוקר חוסר מזל גם תאונה וגם אמא שלך זרקה את הדפים של הביטוח.

הדרך הכי לא נעימה שיש בשביל תחילת שבוע.

ממתי שיכורים נוסעים באופניים :lol:

מאז ששללו להם את הרישיון :roll:

פורסם
בדיוק.

קח לדוגמא את כל הרוכבים המקצועיים שאפשר למצא בימי שישי שבת בעיקר בכבישים ראשיים רוכבים בצידי הדרכים.

טרם נתקלתי ברוכב לא זהיר, כולם עם קסדות על הראש, גם כאשר הם רוכבים בקבוצה כולם רוכבים בטור מסודר, ולגופם חולצות ציבעוניות וזוהרות, ובלילה הם עם נצנצים ומחזירי אור.

אין לי טענות כלפיהם.

:mm_yeah:

ל'

לכל אלה שמקפידים על רכיבה בטוחה ורוכבים בשולי הכביש אין ואף פעם לא היו לי טענות. הרוב הגדול של הרוכבים שאני נתקלתי בהם הם אלה שלא רוכבים בשוליים אלא בנתיב נסיעה של רכבים. הם לא חובשים קסדות או מגינים וממש לא רוכבים בקו ישר. הדבר הזה מסכן אותם מאוד.

כל מה שאני רוצה להגיד בעצם זה למה היכן שיש מדרכה למשל, הרבה רוכבי אופניים יעדיפו לנסוע על הכביש.

פורסם
עדכון: היום ב 9 בבוקר היתיצבתי בתחנת זבולון בקרית חיים , נגשתי לבוחן תנועה,הצגתי רשיונות,ביטוחים,תארתי לו את המקרה,הוא רשם הלך לצלם את הרשיונות,דיבר עם שאר הבוחנים וקבעו חד משמעית שאני לא אשם !

החזירו לי את הרשיונות ושיחרר אותי לדרכי.

ואמר שיגיע לי בדואר טופס שנסגר המקרה או משהו בסגנון.

כמו שאמרתי מקודם... יסגרו את התיק.

• תוכן חדש...