Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחיל בסדר גמור התעוררתי ב 7 התחלתי להיתארגן לעבודה,שוטף פנים,ארוחת בוקר זריזה,שמים מדי עבודה,לוקח את המפתחות ויוצא לכוון האוטו.

מניע ומתחיל לנסוע,מדליק סיגריה של הבוקר ,קצת מוזיקה ונוסע למוסך (מקום העבודה).

למי שמכיר את האיזור, בקרית חיים יש את המזרקה הגדולה,אני מגיעה מכוון הים ופונה שמאלה בצומת,משתלב בתנועה ונוסע בצד שמאל על מנת לפנות שמאלה בצומת לכוון קרית אתא,בעודי נוסע רגוע פותח חלון נושם אוויר צח של הבוקר, מבט זריז לספידומטר, מראה לי 65 מחזיר את המבט לכביש ובום! רוכב אופניים נמצא לי בנתיב המרחק ממני עד אליו הוא 2 מטר לערך, לחיצה חזקה על דוושת הבקרס הצמיגים זועקים! ובום! אני נכנס בו בגלגל האחורי, האיש עף מהאופניים על הכביש ושוכב.

יש לציין שראיתי את הרוכב בנתיב המיני בשוליים ותוך שנייה הוא עף לשמאל.

לוקח לי שנייה לעכל מה שקרה כאן,אני יוצא מהאוטו ניגש אליו מנסה לדבר איתו הוא לא מגיב,אני רועד,זיעה קרה,פתאום חם לי , או קר לי לא יודע ,מתקשר לאמבולנס מדווח להם על המקרה ,הם בדרך.

2 או 3 דקות עברו האיש קם ,אני עוזר לו ,הוא מבקש סגריה אני נותן, אני שומע ברקע את הסירנות, ואני רואה ניידת תנועה ואמבולנס.

האמבולנס מגיעה רוצה לפנות לבית חולים אבל האיש מסרב,לא מעוניין לקבל טיפול,אני מנסה לשכנע אותו שיקח טיפול שיבדק. הוא עדיין לא מסכים.

טוב ניגש לשוטרים מביא להם פרטים רשיון , רשיון רכב מספר להם מה קרה, שוטרת נגשת אליי ושואלת אותי עם אני בסדר אני אומר לה שכן,ואומרת לי אל תדאג אני רואה שהרוכב אופניים שיכור לגמריי, בזמן הזה מד'א נוסעים מהמקום.האיש קם והולך לדרכו וכמעט נדרס שוב !

אני נשאר עם השוטרים ועובדים לפי הספר ממלאים דו'ח תאונות,והשוטר מבקש ממני ביטוח חובה,אני אומר אין בעיות ניגש לאוטו להביא ,חשכו עייני! אין לי אותו באוטו . צילצול מהיר לבית ואמא אומרת שהיא זרקה את הביטוח כי חשבה שזה הישן ולא החדש!:shock:

אני לא יודע מה לעשות,

ניגש לשוטרים ומספר שאין לי אותו באוטו,אומרים לי טוב מביאים לי טופס שאני אציג את הביטוח בתחנה בעוד יומיים. מה עושים אני עדיין לא יודע.

הגעתי לעבודה סיפרתי לבוס ,הוא אומר לי סע הביתה תנוח תבוא מחר לעבודה.

הנזק לאוטו שקע קטן על המכסה מנוע, וסימן של הצמיג של האופנים על הפגוש.

דרך נפלאה להתחיל את השבוע לחייל שהישתחרר לפני שבוע וחצי. כמו שאומרים נחיתה רכה באזרחות.

תנהגו בזהירות ותחשבו צעד קדימה בכביש.

:|

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

שמחה לשמוע שזה הסתיים כך, יכל היה להיות הרבה יותר גרוע.

המשטרה לא לקחה פרטים מהנפגע?

פשוט הוא עלה על האופניים ונסע מהמקום?

*טלפן לחברת הביטוח שיפקססו לך את התעודה בהקדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שמחה לשמוע שזה הסתיים כך, יכל היה להיות הרבה יותר גרוע.

המשטרה לא לקחה פרטים מהנפגע?

פשוט הוא עלה על האופניים ונסע מהמקום?

*טלפן לחברת הביטוח שיפקססו לך את התעודה בהקדם.

ל'

כן לקחה ת.ז ומקום מגורים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

טוב שזה נגמר כך- בדר"כ הפעם הראשונה הכי כואבת...:wink:

חבל שאין חוק נגד נסיעה על אופניים בשיכרות- זה ממש מסוכן.

חברת הביטוח שולחת העתק תמורת סכום של כ40 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באמת מזל שזה נגמר ככה.

היה לך באותו הבוקר חוסר מזל גם תאונה וגם אמא שלך זרקה את הדפים של הביטוח.

הדרך הכי לא נעימה שיש בשביל תחילת שבוע.

ממתי שיכורים נוסעים באופניים :lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

בקשר לביטוח לא בעיה תתקשר אליהם שידפיסו לך תדפיס חדש, יקחו לך אני חושב איזה 40 שקל על אובדן.

בכל מקרה מזל שהרוכב יצא בסדר ואתה בסדר.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מצטער לשמוע על המקרה, טוב שכולכם יצאתם בסדר.

אגב זה טוב בשבילך שהרוכב אופניים לא רצה לעלות על האמבולנס ולהיבדק- שלא אח"כ היה ממציא מחלות ואתה היית משלם על זה בגדול.

פורסם

לפחות כולם בסדר.

אחד הדברים היותר מפחידים אותי זה רוכבי אופניים על הכביש. למה לעשות את זה? אין מדרכה? אנשים לא מבינים שהם מגדילים את הסיכוי שלהם להפגע ב-100%.

תנוח וסע בזהירות.

פורסם
מצטער לשמוע על המקרה, טוב שכולכם יצאתם בסדר.

אגב זה טוב בשבילך שהרוכב אופניים לא רצה לעלות על האמבולנס ולהיבדק- שלא אח"כ היה ממציא מחלות ואתה היית משלם על זה בגדול.

לא כל מי שנפגע בת"ד, מרגיש מיד את עוצמת ונזק הפגיעה/פציעה. יש מקרים בהם הכאבים/סימפטומים מתחילים לאחר מספר שעות. יש פעמים בהם אתה בטוח שלא קרה לך כלום ולמחרת בבוקר אתה לא מסוגל לזוז.

זה אמנם יכול להעניק משקל מסויים לטיעוני נגד כגון: למה לא התפנית מיד לבי"ח?

אבל לא שולל נזק לחלוטין

פורסם

טוב שזה נגמר כך,נקווה שהרוכב אופנים בסדר ולא התפנה מאוחר יותר לבי"ח ואז יפלו עליך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה על הדאגה חברים,בנתיים היום עבר סביר,ושקט מצד השוטרים וכול הסיפור הזה.

שיכורים על האופננים ובסוף נהגים נדפקים.

קיבלתי זימון לתת עדות ליום שלישי,רשום לי להגיע לבוחנים.

מה יכול להיות שם?

פורסם
לפחות כולם בסדר.

אחד הדברים היותר מפחידים אותי זה רוכבי אופניים על הכביש. למה לעשות את זה? אין מדרכה? אנשים לא מבינים שהם מגדילים את הסיכוי שלהם להפגע ב-100%.

תנוח וסע בזהירות.

רובם לא מפריעים לתנועה ורוכבים בצורה זהירה.

הבעיה היא כאשר אדם שתוי ואינו צלול, ההשפה של השכרות היא שגרמה לתאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...