Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רכש לאחרונה איביזה FR 1.8 משומשת, הרכב שבוע לפני תום האחריות (06).

ישנה בעיה של חדירת מים לשטח שמתחת לדוושות הנהג, אחרי בדיקה במורשה בראשל"צ (איזור תעשיה הישן) החליטו שזה בגלל כבל ה+ למערכת (החבר מתקין מערכות ואומנם לא הוא התקין אך לא מצא פסול בהתקנה ובמיקום), הנזילה די רצינית.

ביקור במוסך בבני ברק הניב תוצאות דומות (שפוט בדקו את הרכב במחשב וראו שנבדק יום לפני כן), פניה למשרדי היבואן הניבה תגובה האומרת שהמוסכים הללו הינם זכיינים ולא אמורים לטפל ברכב אם הם לא רוצים.

האחריות נגמרת עוד מעט, מה אמורים להיות הצעדים הבאים, מצב הרכב חוץ מהחור הוא מצוין כך שידוע שלא עבר איזו התעללות מוזרה.

כיצד לנהוג ולמי לפנות בנוגע להסרת האחריות של היבואן, שלחו אותו לחפש מוסך בעצמו שיסכים לנסות לתקן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם המים באמת חודרים מהחור הזה, אין אחריות על הבעיה הזאת..

הם יכולים לטפל, אבל לא "תחת אחריות", אי אפשר לחורר את האוטו, ולבוא כשהוא מוצף מים ולדרוש שיתקנו בחינם כי האוטו באחריות..

כמה שאני לא אוהב את השירות ברמה הכללית של צמפיון, לדעתי הם צודקים בעניין הזה..

בנוסף אני מכיר את המוסך "קלדס" שבטח אצלו הוא היה ברשל"צ, והחבר'ה שם באמת בסדר, ואם היו יכולים לתקן תחת האחריות הם היו עושים זאת, אני הכנסתי את האוטו לטיפול חודש לפני תום האחריות למוסך קלדס, וביקשתי שיבדקו האם הכל תקין.

מצאו נזילה ברדיאטור (כנראה הייתה ממש שולית- כי מעולם לא היה חסר מים) והחליפו לי לרדיאטור חדש.

פורסם

אז תמצא את מקור הנזילה במוסך אחר,

תצלם, ותבקש פירוט בכתב מהמוסך שטיפל על מקור הנזילה, והגורמים לה.

ותתבע את צמפיון על החזר.

פורסם

אני יגיד לך בדיוק מאיפה הנזילה, ב 100%.

את אותה הבעיה היה בגולף של חבר, כל איזור הנהג היה מוצף במים.

בקיצור, הלך לצ'מפיון, אמרו לו שמחיר מינימום של כל הסיפור יעלה לו 2500 שקל (לא אמרו לו מה הבעיה).

שלחתי אותו למוסך רגיל, שמתמחה ב VW סיאט ואוודי.

יודע מה הבעיה שהייתה?

הסאנרוף, עכשיו תשאל מה קשור הסאנרוף לאיזור הנהג?

אז ככה, יש לסאנרוף מסילות ניקוז, שיורדות לאורך כל הקורה דרך איזור הנהג עד למטה, ברגע שהם נסתמות, זה מציף את איזור הנהג.

פיתרון? לך למוסך שמבין בדברים האלה, אם הוא לא מכיר את הבעיה תסביר לו מה שאמרתי.

הוא צריך לפתוח את המסילות (באיזור הדלתות הקדמיות אם אני לא טועה), לנקז את המים, לנקות את המסילות טוב טוב.

כל הטיפול לא אמור לעלות מעל 100 שקל.

בכל מקרה אל תתקרב לצ'מפיון.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

תעשה חיפוש בנושא חדירות המים למינהם בדרך כלל כמו שאמרו לפני זה הסאן רופ ואת התעלות אפשר לפתוח לבד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
תלך למוסם שהוא לא זכיין מה הבעיה?

כפי שכתבתי הרכב אינו שלי וכל מה שנכתב כאן מועבר טלפונית לבעליו.

בנוגע למסילות הניקוז, הדבר ילקח בחשבון בבדיקה מעמיקה נוספת מחר, כרגע נראה כאילו הבעיה היתה בהתקנה של רכיב אחר שלא קשור למערכת (לא כבל ה+ כפי שנאמר) וההכוונה דווקא מהמוסך בבני ברק.

תומר כל עוד הרכב היה באחריות יצרן כדאי היה לטפל בו במוסכי היצרן ואם הבעיה היא באחריות החברה, מה טוב.

*מיותר לציין שאני מוכן לקבל את הרכב יחד עם בעיית הנזילה בחיוך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...