Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבים מאיתנו מכירים את הינשוף,

נפגשו איתו, נכוו ממנו, ובעיקר מעדיפים שלא לראות אותו,

היום מתרוצצות להן הרבה אמירות שכוס{תגדיר כוס?{300/500} בירה/שוט וודקה גובל הם המקסימום המותר לשתייה ונהיגה.

מניסיון, אני מכיר הרבה אנשים שפשוט לא יודעים כמה מותר לשתות, או כמה זמן אמורים להמתין בין השוט האחרון להגה הראשון,

ותמיד יש את אלו שאומרים: "אם שותים לא נוהגים", אבל אם המשפט הזה היה בראש של כל אחד מאיתנו, היו איתנו בחיים עוד כמה מאות אנשים.

אז חשבתי, שאם משרד התחבורה, יצא בפרסומות בעיקר בסופ"ש בטלוויזיה[אולי בשיתוף עם קשת ורשת],

עם ניידת משטרה, ינשוף, ו-10 בליינים/ות עם מבני גוף שונים המייצגים את רוב האוכלוסיה, לפטם אותם בוודקה ולעשות להם בדיקה כל 10 דקות, ופשוט להציג את התוצאות, יתרה מכך, לאחר מכן להכניס אותם לרכב עם מורה נהיגה, במסלול מכשולים, ולהציג לאנשים מה קורה כשותים, ואיך זה משפיע על הגוף.

דעתכם?

*** כנ"ל, כל קונספרציות הכסף למינהם ***

----

פורסם

זה יכול להיות מעינין.

מה שכן לא חסר סרטונים כאלה מחו"ל אם כל מני בדיקות

כולל נסיעות במגרשים למניהם...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

סרטונים כאלה משתמשים בשיטת מדידה אחרת מבארץ ולכן הם לא רלוונטים,

יכול להיות שאדם במשקל כמו שלך, ישתה כמות שבארץ תיחשב לפי 9 מהמותר, אך שם זה חוקי ופה זה לא,

בבית משפט טטען שב-Utube בחו"ל מותר לשתות את הכמות הזו?

----

פורסם

רעיון נחמד, רק צריך לפנות למקומות הנכונים. מהפורום לא יצא דבר.

{נ.ב

זהו אבי? אין מירק אז אתה עד כדי כך משתעמם שאתה ממציא פרסומות :lol:}

פורסם

אם כל אחד ידע כמה מותר לו לשתות - כמות הדוחות תרד בצורה משמעותית, עורכי דין ובעלי מגרשים יפסידו כסף (עדכון : יתכן שהם יפסידו בכל מקרה) , המשטרה תוכל להראות פחות תוצאות, לשר התחבורה ולאור ירוק יהיו פחות שעירים לעזזל להאשים אותם בכל התאונות, יהיו פחות כתבות באינטרנט שבהן כל אם ישראל יוכל לרשום " טרוריסטים - לכלא מייד!" , כמות הקליקים תרד, ואז גם ynet ו walla יפסידו כסף. ומה היתרון? זה פשוט לא משתלם.

לא במדינת ישראל. :brickwall:

פורסם

הפרסומת נגד שניה שאני אישית אוהב נמצאת בתחנת הדלק "סונול". על פית המשאבה ישנה עוד חתיכת פלסטיק שעליה רשום "תדלקת? אל תנהג!" ומצויירת כוס בירה. (תדלקת-אצל הצעירים=שתית) לדעתי פרסומת כובשת ומעלה חיוך.

פורסם

הכל טוב ויפה.

רק שלא משנה מה תעשו, לרוב האנשים שיראו פרסומות\זוועות כאלו ואחרות, זה פשוט ייכנס באוזן אחת ויצא מהשנייה. ואלה שכן יקחו ללב, הם אלה שלא משתוללים מלכחתחילה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...